Cooking for your neighbours? That is also possible!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Goede scores van Kortrijk en Roeselare zijn uitzondering in provincie

De West-Vlaamse gemeente- en stadsbesturen hebben niet veel over voor dieren. Dat blijkt uit cijfers die GAIA verzamelde. Spiere-Helkijn haalde amper 13 procent, steden als Kortrijk en Roeselare halen dan weer topscores.

News

Mannequinwedstrijd afgelast nadat bijna alle kandidaten afzeggen

De jaarlijkse verkiezing van een mannequin en fotomodel tijdens de Jaarbeurs zal dit jaar niet doorgaan. Nadat nog meer kandidaten afhaakten trok de organisatie de stekker eruit.

News

N-VA wil omwonenden betrekken bij herinrichting Brugsesteenweg

Gemeenteraadslid Brecht Vermeulen (N-VA) vraagt dat er inspraak komt van omwonenden over de herinrichting van de Brugsesteenweg in Roeselare.

News

Kinderpatiënten AZ Delta rijden voortaan rond in mini-Tesla

News

West-Vlaamse bakkers willen job weer sexy maken: “We hebben dringend jong bloed nodig”

De West-Vlaamse provinciale bakkersvereniging gaat voortaan door het leven als de ‘West-Vlaamse Bakmeesters’. Met deze nieuwe naam willen ze hun bakkersstiel terug aantrekkelijk maken. Dat doen ze met een grote mediacampagne.

News

Guineese gemeenschap betoogt in Brussel voor Lamine

In Brussel zal zondag een stille mars worden gehouden voor Lamine Bangoura (27). De Belg van Guineese afkomst is vier maanden na zijn dood nog altijd niet begraven.

News

West-Vlaamse bakkers willen job weer sexy maken: “Er is dringend opvolging nodig”

De West-Vlaamse provinciale bakkersvereniging gaat voortaan door het leven als de West-Vlaamse Bakmeesters. Met deze nieuwe naam willen ze hun stiel weer aantrekkelijk maken. Ze doen dat met een grote mediacampagne.

News

Vrouw rijdt met kleuter op schoot naar school

De politie van de zone Riho (Roeselare, Izegem, Hooglede) in West-Vlaanderen wist niet wat ze zag vanmorgen bij een controleactie aan een school. Een moeder bracht haar kind naar school en had de kleine vooraan op haar schoot.

Alert

Defecte glijbaan en vieze kleedkamers: nieuw zwembad kreunt onder kinderziekten

Het nieuwe zwembad in Roeselare kampte de afgelopen weken met enkele technische defecten. Op de gemeenteraad gaf schepen Nathalie Muylle (CD&V) de problemen toe, maar die zouden nu opgelost moeten zijn.

Leisure and hobby

Festival Plakband wil Krottegem weer verbinden met centrum van de stad

Op zaterdag 22 september organiseren de mannen van Pelzen voor het eerst het muziekfestival ‘Plakband’. Het evenement gaat door onder de stationsbrug.

News
Download