Nie neute, nie pleuje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Het is al generaties hét verhaal voor bedtijd in zijn familie, nu deelt Louis (75) de avonturen van Rintantoeleke met iedereen

Rintantoeleke mag dan geen bekende kinderheld zijn, voor de familie Rutgeerts is hij dat wel. Al generaties lang worden de avonturen van Rintantoeleke er verteld voor het slapengaan. Die verhalen zijn nu gebundeld in een boek.

Nieuws

Daders opgepakt die 13- jongen in ziekenhuis sloegen: “Yordi kan nu eindelijk zonder bang hartje naar school”

Er is een doorbraak in de zaak van de jongeren die onlangs werden afgetuigd en afgeperst aan de Spiraalbrug in Roeselare. De mama van Yordi Decoudu (13) kreeg donderdagavond telefoon dat de politie de daders heeft opgepakt. “Yordi schreeuwde van geluk.”

Politie en veiligheid

Koerier ongedeerd na botsing

Een 31-jarige koerier uit Sint-Niklaas en een Servische trucker hebben gistermiddag rond 14.30 uur veel geluk gehad bij een ongeval op de E403, net voor de afrit van het West-Vlaamse Roeselare-Beveren.

Nieuws

Bestelwagen opengereten na botsing op pechstrook

Een 31-jarige koerier uit Sint-Niklaas en een Servische trucker hebben gistermiddag rond 14.30 uur veel geluk gehad bij een ongeval op de E403, net voor de afrit Roeselare-Beveren.

Nieuws

“Ik denk dat de trainer in mij gelooft”

Emile Samyn hoopt vanavond (20.30 uur) op Beerschot Wilrijk op een plaats in de ploeg bij SV Roeselare. “Voor Beerschot is het van moeten, maar dat kan perspectieven openen voor ons”, beseft de 20-jarige Izegemnaar.

Nieuws

Grisez beschikbaar, Wieser en Gravenberch niet

Grisez trainde de voorbije dagen voluit. De linksachter ondervond geen hinder meer van zijn enkelblessure en is beschikbaar voor het duel van vanavond bij Beerschot Wilrijk. Wieser, die met een hamstringblessure terugkeerde van de interlandwedstrijden met Liechtenstein, revalideert in Brugge en is niet inzetbaar. Gravenberch blesseerde zich in de wedstrijd van de beloften aan de voet en staat op non-actief. De bussen van supportersclub ‘KSVR Till I Die’ vertrekken vandaag om 17.30 uur op Schiervelde.

Nieuws

“Een Maaseik zonder stress kan heel gevaarlijk zijn”

Met 15 op 15 en slechts één setje tegen is Roeselare morgenavond in het eigen Schiervelde torenhoog favoriet in de ‘Clasico’ tegen een alweer grondig gewijzigd Maaseik, dat met 6 op 12 zijn start compleet miste.

Nieuws

Bestelwagen opengereten als blik sardienen na crash tegen stilstaande vrachtwagen

Een pakjeskoerier uit Sint-Niklaas heeft dondermiddag veel geluk gehad bij een ongeval op de E403 in Roeselare. Door een crash verloor zijn wagen zowat de volledige rechterflank. Als bij wonder raakte niemand gewond.

Nieuws

Ooit was hier een autogarage, maar dankzij dit duo wordt het vervallen pand een nieuwe hotspot

Van een oude vervallen garage een blitse nieuwe horecazaak maken. Je moet het maar doen. De familie Pauwelyn draait er haar hand niet voor om. Eind november opent Brasserie Flandria in de Kermisstraat.

Nieuws
Download