The name Hoplr comes from city hopping
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Werknemers Poco Loco kiezen voor de fiets

Poco Loco wil zijn personeel zo veel mogelijk op de fiets krijgen. Wie donderdag met een rijwiel kwam, werd daarvoor beloond. Sommigen kwamen zelfs uit Gent met de tweewieler, dat is echt wel poco loco.

News

Passieconcert brengt mooie som op voor goede doel

Het Roeselaarse Kamerkoor organiseerde in het voorjaar een Passieconcert. De opbrengst daarvan werd recent geschonken aan een goed doel. In De Bremstruik werd een cheque van 6.515 euro geschonken aan De Kerit, een organisatie die zich inzet voor armen.

News

Kimia (16) mag als enige Belgische naar prestigieus Amerikaans zomerinstituut: “Ik droomde er stiekem van”

De 16-jarige Kimia Anousheh, leerlinge in het Klein Seminarie, is als enige Belgische geselecteerd door de ambassade om deel te nemen aan het prestigieuze Benjamin Franklin Transatlantic Fellows zomerinstituut in de Verenigde Staten.

News

Grootvader en kleinzoon gaan nieuwe wagen kopen maar dat loopt fout af

Een grootvader en zijn kleinzoon zijn woensdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval in Roeselare. Ze werden met hun auto gegrepen, net voor een autogarage waar ze een nieuwe wagen wilden kopen.

News

E403 ter hoogte van Roeselare tijdlang afgesloten na reeks ongevallen

Op de E403 in de richting van Brugge gebeurden woensdag kort na de middag drie ongevallen. De snelweg werd tijdelijk afgezet ter hoogte van Roeselare. Eén bestuurder raakte lichtgewond. De weg is ondertussen opnieuw vrijgemaakt, zo bevestigt het Vlaams Verkeerscentrum.

Traffic

19-jarige studente ontwerpt drinkbeker Vat van Rodenbach

Vrijdagavond zal opnieuw een volle markt van het Vat van Rodenbach slurpen. Dat doen we straks uit bekers ontworpen door de 19-jarige Céline Vannieuwenhuyse uit Rumbeke.

News

Aankopen worden voortaan op de stoep geleverd voor dezelfde prijs

Twaalf handelaars in Roeselare leveren voortaan boodschappen gratis aan huis. De leveringen gebeuren twee keer per week door koeriers van het bedrijf Beedrop.

News

Dieven stelen vierentwintig wielen bij vrachtwagenbedrijven

In de nacht van maandag op dinsdag haalden dieven maar liefst 24 (!) wielen van vrachtwagens die opgesteld stonden nabij de firma's Callant Trucks en Mol. Het bedrijf roept alle collega’s op om waakzaam te zijn.

Alert

Zoon van liberale familie Carron komt op voor N-VA

N-VA Roeselare stelde met de 31-jarige Dieter Carron een opmerkelijke nieuwe kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.

News

Dieven stelen vierentwintig loodzware wielen bij vrachtwagenbedrijven, zaakvoerder waarschuwt collega’s

In de nacht van maandag op dinsdag haalden dieven vierentwintig wielen van vrachtwagens die opgesteld stonden nabij de firma's Callant Trucks in Roeselare.

Alert
Download