Een leukere buurt start bij jezelf!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

“We staan allemaal achter nieuwe trainer”

Bram Lucker debuteert morgen als trainer van Poperinge en zit voor het eerst op de bank zitten. De spelers zijn positief. Niels Boutten wil echter geen afbreuk doen aan het werk van Serge Vandevyvere. “Ik heb dat ook zo aan het bestuur verklaard. Dat greep wel erg vroeg in, maar gedane zaken nemen geen keer. We staan allemaal achter de nieuwe trainer. Op training wordt er nu wel iets anders gewerkt. De trainer legt vaker het spel stil. Hij laat duidelijk verstaan wat hij wil en de groep had daar nood aan. We hebben nu vier nederlagen op rij achter en het zou de groep deugd doen om weer een positief resultaat neer te zetten.”

Nieuws

“Groep is nog kneedbaar”

Rimpellozer dan bij KVK Westhoek vindt men het dezer dagen nergens. Twaalf op twaalf en voor de verplaatsing naar Rupel Boom is de hele kern paraat. Als het goed gaat, zijn de zorgen ver weg.

Nieuws

Jongeren dag aan de slag bij stad voor goede doel

Leerlingen gingen gisteren onder meer aan de slag in het zwembad, de Kunstacademie en de dienst Burgerzaken en volgden twee schepenen in hun voetsporen.

Nieuws

“Dit vraagt passie en creativiteit”

Onder de noemer ‘Biobier, dat borrelt van pure liefde’ is gisteren in Oostende de promotiecampagne voor Belgisch biobier voorgesteld. Gezichten van de campagne zijn Herr Seele en Joris Cambie uit Poperinge, de enige biologische hopteler in België.

Nieuws

“Behoorlijk weerwerk ondanks blessureleed”

De week voordien had Diksmuide een weliswaar vertimmerd Poperinge uit de beker nationaal en divisie geknikkerd maar vorige zaterdag ging het team van trainer-coach Patrick Clarysse met dezelfde 3-0-cijfers onderuit tegen Roepovo, dit keer wel in zijn sterkste opstelling.

Nieuws

“Ervaren spelers zijn belangrijk maar collectief is belangrijkste”

Poperinge nam zaterdag tegen Diksmuide sportieve revanche voor de uitschakeling van de week voordien in de Beker Nationaal en Divisie. Met de basisploeg behaalde Poperinge het zonder setverlies.

Nieuws

Ereburgemeester Poperinge op 101-jarige leeftijd overleden: “Albert was een heel sociaal geëngageerde man”

Ereburgemeester Albert Sansen is afgelopen zaterdag op 101-jarige leeftijd overleden. Hij was medestichter van Het Wekelijks Nieuws, Eredeken van de Arbeid, erevoorzitter van Harmonie St-Cecilia en ex-penningmeester bij KFC Poperinge.

Nieuws

Man krijgt vier jaar cel voor betasten van twee minderjarigen

De 41-jarige C.D. uit Langemark-Poelkapelle werd gisteren in de Ieperse rechtbank veroordeeld tot een effectieve celstraf van vier jaar en een geldboete van 600 euro voor de aanranding van de eerbaarheid van twee minderjarige kindjes.

Nieuws
Download