Follow us on Facebook or Twitter!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Volle kerk voor uitvaart Sharon (22), die omkwam in verkeersongeval

De kerk van Boezinge zat afgelopen zaterdagochtend helemaal vol voor de uitvaart van Sharon Gruwez, de 22-jarige vrouw uit Boezinge die op 1 november overleed na een verkeersongeval aan OC De Sceure in Oostvleteren. De vrouw had veel vrienden uit Poperinge en het lokale rallymilieu. Aan de kerk stonden enkele rallywagens, waaronder de Mercedes 190 waarmee ze als copiloot van haar vader prijzen pakte in de recente Hemicuda Rally.

News

Auto belandt in gracht, bestuurder naar ziekenhuis

In de nacht van vrijdag op zaterdag belandde de 26-jarige bestuurder G.D. uit Heuvelland omstreeks 4.40 uur met zijn Audi in de gracht langs de Vlamertingseweg in Reningelst. Wellicht liet hij zich verrassen door het natte wegdek. De man werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse met de signalisatiewagen om de veiligheid in de omgeving van het ongeval te garanderen.

Alert

Adopteer een ‘vergeten held’ uit Poperinge

Voor de nieuwe expo Onze vergeten helden in de Gasthuiskapel is voor het eerst een overzicht gemaakt van alle soldaten uit Groot-Poperinge die sneuvelden tijdens WOI. De inwoners kunnen een van de nog bestaande graven adopteren.

News

Jongeren plaatsen nieuwe gedenksteen voor laatste oorlogsveteraan: “Zo kunnen we het verhaal van Harry blijven vertellen”

De nieuwe gedenksteen van de laatste Britse oorlogsveteraan voor zijn gesneuvelde vrienden is dinsdag ingehuldigd in Langemark. Het oude exemplaar was verdwenen, waarna een crowdfunding werd gestart voor een nieuwe steen.

News

CD&V en Samen maken schepenen bekend

De bestuurscoalitie van CD&V en Samen is het eens over de samenstelling van het nieuwe schepencollege en de verdeling van de bevoegdheden.

News

Klaprozen om te drinken: Bier Butlers pakken uit met wereldprimeur

De Ardooise hobbybrouwers Emanuel Vandorpe en Kris Devoldere vormen samen de Bier Butlers en presenteren dit weekend hun nieuw ‘klaproosbier’ op het Poperingse bierfestival.

News

Brand vernielt volledige benedenverdieping: woning onbewoonbaar

In Poperinge heeft een brand dinsdagmiddag grote schade aangericht aan een woning. Het huis is daardoor onbewoonbaar. Er vielen geen gewonden.

News

Leerlingen krijgen Europass-Mobiliteit na uitwisselingen en school wint prijs

News

Historisch: 3 lokale politici worden gedeputeerde en voorzitter provincieraad

Grensgemeente Poperinge ligt in een uithoek van de Westhoek, maar kan toch een prominente rol spelen op provinciaal niveau met drie lokale politici.

News

Torhoutenaar Bart Naeyaert eerste gedeputeerde West-Vlaanderen

Torhoutenaar Bart Naeyaert (CD&V) wordt eerste gedeputeerde van de provincie West-Vlaanderen. Zijn partijgenoot Jean de Bethune wordt tweede gedeputeerde. Dat heeft het provinciaal CD&V-bestuur zopas bekendgemaakt.

News
Download