Wat een weertje zeg!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Maria (80) werd opgelicht door een zwendelaar, maar die koos het verkeerde slachtoffer: "Schuimde internet af om mijn rechten te kennen"

Een tachtigjarige vrouw uit Pittem eist een fikse schadevergoeding van een Nederlander die haar een minderwaardige pannenset aansmeerde. “Met een list liet hij mij het tienvoudige van de overeengekomen prijs betalen”, zucht ze.

Nieuws

“Allemaal tevreden dat de nul eindelijk weg is”

SV Pittem en Dosko Kanegem hielden elkaar in evenwicht na een bizarre wedstrijd. Het werd een 3-3-gelijkspel. “We begonnen prima aan de match met een vroeg doelpunt”, vertelt Jakke Vyncke die van VC Wingene afkomstig is. “Na die vroege voorsprong zakten we in elkaar als een pudding. Kanegem profiteerde en bij de rust stonden we 3-1 in het krijt. Tijdens de pauze zei onze trainer dat we scherper moesten zijn. Wel, dat deden we. We herstelden het evenwicht en met twee terechte penalty's kwamen we nog langszij. Ons eerste puntje is dus binnen en we zijn allemaal content dat de nul eindelijk weg is.”

Nieuws

Bewoner kan brandende wagen nog net uit garage zetten

Een alerte bewoner is op het nippertje ontsnapt aan een ramp in zijn garage in het West-Vlaamse Pittem. Daar was brand uitgebroken in zijn wagen. De bewoner kon nog net het brandende voertuig buiten zetten.

Politie en veiligheid

“Toch niet echt verwacht”

Cériel Desal veroverde gisteren de derde prijs in de nieuwe editie van de Keizer der Junioren in Pittem. De Oost-Vlaming Fabio Van den Bossche flitste met een late demarrage naar de zege.

Nieuws

Caroline overwon alcoholverslaving en deelt nu haar ervaring met lotgenoten

“Praten is het enige dat helpt.” En daarom doet Caroline Van Holme haar verhaal over de alcoholverslaving waar ze zo lang mee kampte. Wie het wil horen, kan op maandag 2 oktober terecht in kenniscentrum ARhus.

Nieuws

Eerstejaars Milan Hanne wil zich dubbel plooien voor zijn ploeg: “2017 was een aanpassingsjaar”

Milan Hanne hoopt zondag zijn mannetje te staan in de nieuwe versie van de Keizer der Junioren in Pittem.

Nieuws

Winst en verlies voor Kevin De Coninck

Wedstrijdleider Veerle Borms schrapte met DD1, DD2 en DG1 drie reeksen van het Open Dubbeltornooi bij TC De Wilge in Pittem. De eindwinst in DH1 ging naar de lokale Bart Verhelst, geflankeerd door Ian Weynen. Zij wonnen de finale van Joris Mergaert en Kevin De Coninck (TC Kortemark). Die laatste zette samen met Jasper Vermeulen ook zijn zinnen op DH2, ditmaal wel met succes. DH3 was voor de thuisspelers Otto Rosseel en Laurent Vandekerckhove. Vandekerckhove en Vandecaveye verloren de finale DH5 van opnieuw Vermeulen, nu met Marc Muylle. DD3 ging naar Angelique Deserranno en Katleen De Neve. Thuisspeelster Jade Vandermeeren verloor DG2 van De Coninck.

Nieuws

Juniores bereiden zich in Pittem voor op wereldkampioenschap wielrennen

Pittem Koerst organiseert voor het eerst de ‘Keizer der Juniores’. Deze wielerwedstrijd voor jongeren werd tot vorig jaar in Koksijde georganiseerd.

Nieuws

Inwoners feesten met de burgemeester

Ivan Delaere (CD&V) is al twintig jaar burgemeester van Pittem. Hij vierde deze mijlpaal afgelopen zaterdag met alle inwoners.

Nieuws
Download