Alleen jij en je buren hebben toegang tot de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Vrouw zwaargewond bij frontale botsing na inhaalmanoeuvre

Bij een frontale botsing tussen twee wagens in Pittem raakte een vrouw maandagavond zwaargewond.

Wegen en verkeer

Jeugdbewegingen genieten van een gemeentelijk ontbijt

De jeugdraad organiseerde in het kader van de dag van de jeugdbewegingen een gemeentelijk ontbijt in de Fontein. Vele leden al dan niet uitgedost in hun favoriete jeugdbeweging uniform waren vroeg uit de veren en schoven aan dit heerlijk ontbijt. Na het verorberen ging men gezamenlijk te voet naar Tielt.

Nieuws

“Mijn jongens waren echt diep ontgoocheld”

SV Pittem speelde tegen titelkandidaat Zwevezele B 2-2, goed voor de vierde puntendeling dit seizoen en daar schiet het niks mee op.

Nieuws

Bomvolle kerk voor afscheid van tandarts Danny Vromman

In de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Pittem werd zaterdagmorgen afscheid genomen van tandarts Danny Vromman. Hij verdronk tijdens een vakantie op Kreta.

Nieuws

Dorp neemt afscheid van verongelukte tandarts Danny (60)

Een tot aan de nok gevulde kerk heeft zaterdag afscheid genomen van Danny Vromman, de 60-jarige tandarts die op 3 oktober om het leven kwam tijdens een vakantie in Kreta.

Nieuws

“Eerste zege pakken zou ideaal zijn”

SV Pittem verloor vorige speeldag met 0-2 van Lendelede en raakt zo niet weg van de laatste plaats. Nu komt titelkandidaat Zwevezele B over de vloer.

Nieuws

“We gaan voor de drie punten tegen Club”

Samen met Gent blijft DVK Egem na vier duels ongeslagen aan de leiding in tweede nationale. “We namen de perfecte start”, weet voorzitter Stefaan Deschepper. “Zaterdag spelen we uit bij Club de grote topper. Club won haar drie wedstrijden en iedereen kent hun ambities. Het maakt onze rekening niet. Het wordt niet simpel, maar wij gaan voor de drie punten. Voor ons is het niet van moeten. We denken niet aan de titel, maar dromen stilletjes van de top vijf. Ik geloof in de kwaliteiten van dit team. We tuimelden vorig seizoen uit eerste nationale, maar toen kregen we met heel veel tegenslag af te rekenen. Wat toen tegenzat, valt nu mee.”

Nieuws

Bosliefhebbers welkom op avontuurlijke namiddag

Een avontuurlijke namiddag voor jong en oud: dat is wat de gemeenten Ardooie, Meulebeke en Pittem, samen met het provinciebestuur, nu zondag aanbieden in het kader van de Week van het Bos.

Nieuws

Daniël Van Hessche gehuldigd voor zijn inzet

Daniël Van Hessche werd op de Dag van de Egemse Gemeenschap gehuldigd voor zijn jarenlange inzet voor het verenigingsleven. Hij is de vijftiende laureaat van de Egemse verdienste.

Nieuws
Download