Hoplr is een veilig en privaat buurtnetwerk
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Porsche herleid tot schroot na botsing met vrachtwagen

Op de autosnelweg E40 in Oudenburg gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag een ernstig verkeersongeval. Een Porsche Cayenne reed er achteraan in op een vrachtwagen die varkens vervoert.

Wegen en verkeer

“Drie gouden punten na de nul op negen”

White Star Oudenburg boekte zondag een belangrijke zege bij Staden met 0-2. “Na de nul op negen waren de drie punten zeer welkom”, aldus trainer Filip Dewaele.

Nieuws

Nieuw wegdek voor vier bruggen over N60

Vier bruggen over de N60 in Oudenaarde worden in 2019 hersteld en gesaneerd. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) bevestigd. Hij legt er drie milijoen euro voor op tafel.

Wegen en verkeer

Armeniër uit Oudenburg krijgt drie jaar effectief voor verkrachting en partnergeweld

Een 41-jarige Armeniër is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot een effectieve celstraf van drie jaar voor verkrachting en voor slagen en verwondingen op zijn partner en hun twee jonge kinderen. Davit S. verklaarde dat hij de vrouw sloeg omdat ze geen seks wilde.

Nieuws

Winnaars Zo Dichtbij krijgen reis in eigen stad

De winnaars van de actie Zo Dichtbij kregen een verrassende prijs. De gelukkigen Heidi Floryn, Cindy Monteyne en Rita Van Rapenbusch kregen een dagreis in eigen stad aangeboden.

Nieuws

Merel (18) waagt haar kans in ‘The Voice’: “Dit is een droom”

Zelf weet ze het al, maar vanavond zullen ook de tv-kijkers zien of Merel haar kans greep in zangprogramma ‘The Voice van Vlaanderen’.

Nieuws

Hier heeft geen enkel stadsgebouw zonnepanelen: “We moeten het goede voorbeeld geven”

Geen enkel stadsgebouw in Oudenburg heeft anno 2017 over zonnepanelen. Dat stelt gemeenteraadslid Romina Vanhooren vast na een interpellatie op de gemeenteraad. Ze vraagt het stadsbestuur om meer energiemaatregelen te nemen. Schepen Myriam Maes nuanceert de cijfers.

Nieuws

Jeroen (24) klaar voor EK ‘amp voetbal’ in Turkije

Vanaf morgen, dinsdag, staat in Turkije het EK Amp Voetbal op het programma. Jeroen (24) uit Ettelgem zal daar mee de nationale eer verdedigen. Hij heeft maar één been en speelt als centrale verdediger. “We gaan vooral om ons te amuseren”, zegt hij.

Nieuws
Download