Zeg, hebt ge het al gehoord?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wagen belandt in de gracht naast snelweg: bestuurster kritiek

Op de E40/A18 is vrijdagmiddag een zwaar verkeersongeval gebeurd in Westkerke. Een wagen belandde er in de gracht naast de autosnelweg. De brandweer had meer dan een half uur nodig om de bestuurster te bevrijden. Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Wegen en verkeer

Bredens initiatef voortaan ook in Oudenburg

Donderdag jl. overhandigde Dienstenbedrijf BOD een bedrag van 2000 EUR aan de vzw Uit de Marge. Daardoor zal het succesvolle initiatief van de Pretkamjonet ook in Oudenburg en De Haan te zien zijn.

Nieuws

Jongeman (22) herstelt goed na zware crash

De jongeman die maandagavond zwaargewond raakte bij een ongeval langs de E40 in Loppem herstelt goed. Hij ligt al op een gewone kamer. “Hij brak wel vier ribben en liep een klaplong op”, aldus zijn vader.

Nieuws

Oefenmatch Cercle-Antwerp afgelast door hooligans

De oefenwedstrijd tussen Cercle Brugge en FC Antwerp op zaterdag 15 juli op de terreinen van tweedeprovincialer WS Oudenburg gaat niet door. Dat heeft de burgemeester van Oudenburg beslist. “Om hier een confrontatie tussen supporters van Club Brugge en Antwerp te vermijden.”

Nieuws

Zwaar incident op E40 richting Oostende met vier voertuigen, één bestuurder kritiek

Door een incident met vier voertuigen is op de E40 richting Oostende momenteel ter hoogte van Jabbeke één rijstrook afgesloten. Bij de zware botsing raakte één persoon zwaargewond. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere personen raakten lichtgewond

Wegen en verkeer

“Derde plaats tussen toppers is opsteker”

Casper Deschuytter was zaterdag met zijn derde plaats de beste Belg in Vinkt bij Deinze. “Ik wist dat het door de wind en smalle wegen een zware wedstrijd zou worden. Vandaar dat ik er meteen invloog. In drie schuifjes kwamen we met drie man in de spits. Onze voorsprong steeg snel tot twee minuten. Na goed zestig kilometer kwamen Stoyanov en Scott aansluiten. Wat later maakte ook Vaughan zijn opwachting. In de finale werd er volop aangevallen. Stoyanov reed solo naar de zege. Vaughan werd afgescheiden tweede. Ik kon de sprint voor de derde plaats naar mijn hand zetten. Deze mooie prestatie tussen al die toppers is een echte opsteker.”

Nieuws

“Ik denk aan verhuizen. Het hangt hier vol herinneringen aan haar”

De 20-jarige Lisa-Marie Vangeluwe uit het West-Vlaamse Roksem is gestorven in haar bad. De jonge vrouw gleed uit en viel op haar slaap. Ze raakte bewusteloos en verdronk. “Onwezenlijk om dit mee te maken”, zeggen haar ouders.

Nieuws

Jonge vrouw glijdt uit en verdrinkt in eigen bad

De twintigjarige Lisa Marie Vangeluwe uit het West-Vlaamse Roksem is gestorven in haar eigen bad. De jonge vrouw gleed uit en viel op haar slaap. Ze raakte bewusteloos en verdronk in bad. “Onwezenlijk om dit mee te maken”, zeggen haar ouders.

Nieuws

Jonge vrouw (20) overlijdt na ongelukkige val in bad

Een noodlottige val in bad werd de 20-jarige Lisa-Marie Vangeluwe uit Roksem (West-Vlaanderen) fataal. Haar mama trof haar roerloos aan. Ze probeerde haar dochter nog te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Nieuws

Dodelijk arbeidsongeval op pluimveebedrijf in Olmen

In Olmen, een deelgemeente van Balen, is woensdagavond een dodelijk arbeidsongeval gebeurd op een pluimveebedrijf aan de Lichtenboslaan. Dat werd vernomen bij de lokale politie.

Politie en veiligheid
Download