Easily find a reliable babysit
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

‘Horrorclown’ blijft in de cel voor moord op ex-partner

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van de 31-jarige Oostendenaar Kevin L. met twee maanden verlengd. Kevin L. , die al snel de naam ‘horrorclown’ kreeg, bracht zijn ex-partner in haar woning in Ettelgem om het leven.

News

Gemeente is bezorgd: leidt een uitbreiding van de snelwegparking tot een stortvloed aan transitmigranten?

De Vlaamse overheid investeert 870.000 euro in de uitbreiding van de snelwegparking in Westkerke. Straks zullen er 107 vrachtwagens kunnen langparkeren, in plaats van een dertigtal vandaag. De gemeente Oudenburg reageert verrast, en is vooral bezorgd dat het aantal transitmigranten sterk zal toenemen.

Traffic

Handelaars geven buurtfeest: na meer dan twee jaar hoeven ze eindelijk geen kilometers meer om te rijden

De werken in de Westkerksestraat in Oudenburg zijn bijna afgelopen. Behoudens problemen zou de weg op 21 juli weer moeten opengaan en dat vraagt om een feestje, vinden de lokale handelaars.

Traffic

VIDEO. Belg in het hol van de Braziliaanse leeuw? Die krijgt een nat pak

De Vlaamse Bert (36) supportert vrijdagavond in Brazilië als enige Belg tussen het Braziliaanse geweld. “Laat ons hopen dat de Duivels de optimistische Brazilianen toch het zwijgen opleggen”, zegt hij.

News

Duck Race brengt meer dan 85.000 euro op

De Duck Race die de vzw Rotary Gistel eind mei organiseerde, bracht meer dan 100.000 euro op. Dat gigantische bedrag gaat grotendeels naar goede doelen.

News

Duck Race brengt meer dan 85.000 euro op voor goede doelen

De Duck Race die de vzw Rotary Gistel eind mei organiseerde, bracht meer dan 100.000 euro op. Een gigantisch bedrag dat grotendeels naar goede doelen ging. “We konden 85.535 euro in cash geld aan diverse sociale initiatieven schenken”, zegt voorzitter Gerwin Vansteenkiste. “Daarnaast gaven we onze hoofdprijs - een Citroën C3 ter waarde van 16.695 euro - aan de winnaar van de Duck Race.”

News

Eindelijk weer doorgaand verkeer in Westkerksestraat (als alles goed gaat)

Als alles volgens plan verloopt, gaat de Westkerksestraat opnieuw open voor verkeer op 21 juli. Niets te vroeg, want de werken zijn al 2,5 jaar bezig.

Traffic

Weggevlucht langs middenberm

Een 46-jarige man uit Meulebeke werd dinsdagmorgen in de politierechtbank veroordeeld omdat hij het wel erg bont maakte langs de autosnelweg in Oudenburg.

Alert

Gynaecologe veroordeeld voor onopzettelijke doding tijdens bevalling na geven van spuit met knuffelhormoon

Een 52-jarige gynaecologe uit Oudenburg heeft in de Brugse rechtbank schuldig acht maanden celstraf met uitstel gekregen voor het onopzettelijk doden van een boreling. De rechter acht het bewezen dat de kleine Nils stierf door een gebrek aan voorzorg bij de arts.

News

VIDEO. Afscheid in Harry&Meghan-stijl voor juf Monique en meester Patrick

In ware Harry en Meghan-stijl werden pensionerend meester Patrick en juf Monique vrijdagmiddag door de leerlingen van de vrije basisschool De Tandem in Westkerke ontvangen. Met een glas bubbels in een koets en schreeuwende kinderen langs de straat.

News
Download