Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

In stadhuis voortaan enkel nog kraantjeswater te krijgen

Negentien West-Vlaamse gemeenten engageren zich om in hun gemeentelijke gebouwen enkel nog kraantjeswater te schenken. Ze ondertekenden gisteren een charter.

Nieuws

Regen krijgt Duvelloop niet stuk

Met jeugdhuis 't Ipperste als draaischijf, vond in Oostrozebeke de tweede editie van de Duvelloop plaats. Het principe was simpel: per gelopen of gewandeld rondje kreeg je een bon voor het bekende biertje. Ondanks het miezerige weer kwamen toch heel wat lopers opdagen.

Nieuws

Leerlingen beleven gezonde Waterdag

De leerlingen van vrije basisschool Mandelbloesem hebben er een gezonde week opzitten. Elke dag stond een extra gezonde activiteit op het programma. Zo werd veel meer bewogen. “Maar wie veel beweegt krijgt sneller dorst”, zegt directrice Ilse Vervaeck. “Daarom lieten we de waterbar aanrukken.” De leerlingen konden dus gezond drinken en kregen er nog eens een drinkfles bovenop.

Nieuws

Zo houden politie en bewakingsfirma vrachtverkeer uit dorpskern

Twee uit de kluiten gewassen camera's houden het binnen- en buitenrijdende verkeer in de dorpskom van Oostrozebeke in de gaten. Het is de bedoeling om doorgaand vrachtverkeer daar te weren. Het is de eerste mobiele vrachtwagensluis in Vlaanderen.

Melding

Hardleerse dief veroordeeld voor weerspannigheid

Een veertiger uit Oostrozebeke is veroordeeld voor weerspannigheid. Hij zou zich agressief hebben opgesteld tegenover politie-inspecteurs.

Melding

Leon en Marie Thérèse vieren briljanten huwelijksgeluk

Leon Demeyer en Marie Thérèse Vergotte stapten 65 jaar geleden in het huwelijk. Ter gelegenheid van het briljanten huwelijksjubileum werd het echtpaar ontvangen in het gemeentehuis. Het briljanten koppel woont in de Stationstraat. Hun huwelijk werd gezegend met drie kinderen. Intussen is de familie uitgebreid met zes klein- en drie achterkleinkinderen.

Nieuws

Politie bevraagt bevolking

Inwoners van Meulebeke, Ingelmunster, Dentergem, Oostrozebeke en Wielsbeke kunnen binnenkort een vragenlijst van de politie in de bus krijgen. Die zal polsen naar het onveiligheidsgevoel en buurtproblemen.

Melding

Echtpaar is 65 jaar getrouwd

Voor de derde keer al werden Philemon Deschrijver en Maria Delaere ontvangen in het gemeentehuis. Dat gebeurde naar aanleiding van hun gouden en diamanten jubileum en nu opnieuw, voor hun 65ste huwelijksverjaardag. Het paar voedde vijf kinderen op, intussen is de familie verruimd met twaalf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.

Babysitten

Miguel haalt top van danswereld naar Oostrozebeke

Miguel Vanneste brengt als organisator van Disco World Elite Workshops danstalent van hoog niveau naar Oostrozebeke.

Nieuws
Download