Waar is Waldo?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Na mijn studies wil ik als prof toeleven naar Spelen 2020 in Tokio”

Emmanuel Vanluchene kijkt met veel genoegdoening terug op de Swim Cup in Amsterdam. De Oostrozebekenaar zwom er twee limiettijden voor de Europese kortebaankampioenschappen van eind dit jaar in Kopenhagen.

Nieuws

“We hadden deze zege echt wel nodig”

SC Oostrozebeke haalde het met 4-1 van WS Desselgem. “Het werd een vlotte zege”, stelt speler Ibe Secember. “Nu, het moet gezegd dat de bezoekers niet zoveel voorstelden. Het was een eerder zwak Desselgem. Enkel na hun aansluitingstreffer hadden we het even moeilijk, maar we werden nooit verontrust.”

Nieuws

Een geldboom om het zwembad te betalen? Deze kinderen bedenken het

Een apparaat dat frietjes produceert, iets dat het mogelijk maakt om onderwater te dansen of een oplossing voor het mobiliteitsprobleem? De leerlingen van de Ginsteschool gaven niet de eenvoudigste opdrachten aan de ontwerpers van My Machine.

Nieuws

“Is voor ons al een zespuntenmatch”

SC Oostrozebeke is van een kale reis teruggekeerd uit Aarsele. Het kreeg er een 4-2 nederlaag aangesmeerd. Nu komt White Star Desselgem op bezoek.

Nieuws

Wielsbeke, Oostrozebeke en Dentergem samen in (zwem)bad

Na een rondje handtekeningen plaatsen is het nu definitief: de gemeenten Wielsbeke, Dentergem en Oostrozebeke gaan samen een nieuw zwembad bouwen. Aanvankelijk ging ook Zulte mee in bad, maar die gemeente haakte onderweg af.

Nieuws

Over te nemen: jeugdhuis ’t Ipperste

Het bestuur van jeugdhuis 't Ipperste zoekt opvolging. Op 18 november is er een Overnamefuif en daarna trekken ze de stekker er definitief uit. “Eventuele overnemers gaan we uiteraard wel volop steunen”, zegt Hermien De Foer van het jeugdhuis

Vrije tijd en hobby

Slachtoffer autocrash: “Ik weet niet wie er reed”

De politie ging zondagnacht op zoek naar de bestuurder van een gecrashte BMW in Oostrozebeke. In de auto lag enkel een gewonde passagier.

Politie en veiligheid

“Najaar mag gezien worden”

Timothy Dupont volgde Joeri Calleeuw op in het Herfstcriterium in Oostrozebeke. De kustrenner toonde zich in een sprint met vier sneller dan Laurens De Vreese, Xandro Meurisse en Lander Seynaeve.

Nieuws

Gewonde man gevonden in passagiersstoel van gecrashte auto

In de nacht van zondag op maandag belandde een wagen langs de N382 in Oostrozebeke naast de weg. Op de passagiersstoel werd een gewonde man gevonden. Of hij ook de bestuurder was van de wagen is niet duidelijk.

Nieuws

Joeri Calleeuw hoopt zichzelf op te volgen

Joeri Calleeuw, Timothy Dupont, Laurens De Vreese, Stijn Devolder en Xandro Meurisse toppen vandaag de affiche van de 73ste editie van het Herfstcriterium in Oostrozebeke.

Nieuws
Download