Hoplr is completely free from advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vijftiger stuurt seksueel getinte berichten naar 13-jarig meisje

Een vijftiger uit Oostrozebeke heeft zich voor de rechtbank moeten verantwoorden omdat hij via Facebook tal van seksueel getinte berichten stuurde naar een toen 13-jarig meisje. Voor het aanzetten tot ontucht van een minderjarige riskeert J.S. vijftien maanden cel.

News

Man (55) riskeert celstraf voor ongepaste Facebookberichten naar minderjarige

Een 55-jarige man uit Oostrozebeke is woensdag voor de correctionele rechtbank van Kortrijk verschenen voor het aanzetten tot ontucht van dertienjarig meisje. Het slachtoffer ontving verschillende berichten waarin stond dat ze een mooi lichaam had en “dat hij haar wel wou te pakken krijgen.” Het openbaar ministerie vorderde vijftien maanden met probatie-uitstel.

News

“Top twaalf individueel moet kunnen”

Drie West-Vlaamse zwemmers nemen vanaf vandaag deel aan het Europese kampioenschap in Glasgow. Camille Bouden, Fanny Lecluyse en Emmanuel Vanluchene staan op het startblok en hebben ieder hun ambities.

News

Gunther en Mieke mochten het ervaren na een brand: “In De Ginste zorgt iedereen voor elkaar”

In De Ginste noemen ze de mensen van ‘de platse’ de ‘Beddepissers’. Op ‘de platse’ hebben ze het dan weer over de ‘Ginstepoepers’. De spelregels zijn pas duidelijk als je even in De Ginste halt houdt. Een dorp dat meer omvat dan de grot...

News

Vier jaar na eerste gifgolf opnieuw zeven katten vergiftigd

In de buurt van de Gentstraat in Oostrozebeke zijn de laatste weken al zeven katten overleden door vergiftiging. Guido Cuypers en zijn vriendin Veronique Minnen vermoeden dat de dader iemand uit de buurt moet zijn.

News

“In De Ginste zorgt iedereen voor elkaar”

In De Ginste noemen ze de mensen van ‘de platse’ de ‘Beddepissers’. Op ‘de platse’ hebben ze het dan weer over de ‘Ginstepoepers’. De spelregels zijn pas duidelijk als je even in De Ginste halt houdt. Een dorp dat meer omvat dan de grot...

News

Tachtiger schrijft eerste roman: “Het was een uitdaging om me in te leven in de wereld van tieners”

Gewezen schooldirecteur Gaby Duyvejonck debuteert op zijn tachtigste als romanschrijver. “Het streelt mijn ijdelheid dat ik op mijn leeftijd nog een mooi boek kan uitbrengen.”

News

Vijf gemeenten onder toezicht door vogelziekte

In onze regio moeten vijf gemeenten maatregelen treffen nadat de erg besmettelijke ziekte van Newcastle nu ook is vastgesteld bij een professioneel pluimveebedrijf in Zulte.

News

Uitbaters Chinees restaurant veroordeeld voor mensenhandel

De uitbaters van het Prinsenhof, een Chinees restaurant in Oostrozebeke, zijn allebei veroordeeld tot een jaar celstraf met uitstel voor mensenhandel en illegale tewerkstelling. De rechtbank van Kortrijk oordeelde dat de Chinese werknemers in zeer precaire omstandigheden tewerkgesteld werden en kent aan de burgerlijke partij een vergoeding van 11.000 euro toe.

News

Ontsluitingsweg bedrijven ook zegen voor fietsers

De Ontsluitingsweg Kanaalzone West in Ooigem werd officieel ingewandeld. Bedoeling van de weg is voornamelijk dat er naast het transport van en naar de bedrijven een fietsverbinding komt met de omliggende gemeenten.

News
Download