Jouw stad of gemeente heeft géén inzage in de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie bevraagt bevolking

Inwoners van Meulebeke, Ingelmunster, Dentergem, Oostrozebeke en Wielsbeke kunnen binnenkort een vragenlijst van de politie in de bus krijgen. Die zal polsen naar het onveiligheidsgevoel en buurtproblemen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Echtpaar is 65 jaar getrouwd

Voor de derde keer al werden Philemon Deschrijver en Maria Delaere ontvangen in het gemeentehuis. Dat gebeurde naar aanleiding van hun gouden en diamanten jubileum en nu opnieuw, voor hun 65ste huwelijksverjaardag. Het paar voedde vijf kinderen op, intussen is de familie verruimd met twaalf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.

Babysitten
Nieuws

Brandweermannen komen voor niet-alledaags klusje te staan: uitgeputte vos redden uit diep waterreservoir

Een niet-alledaagse interventie voor de brandweermannen van Ingelmunster vrijdagmorgen. Toen ze in Oostrozebeke aankwamen om een dier in nood te redden, bleek het om een vos te gaan.

Politie en veiligheid
Nieuws

Niet-alledaagse interventie voor brandweer: vos sukkelt in waterreservoir

Een niet-alledaagse interventie voor de brandweermannen van Ingelmunster vrijdagmorgen. Toen ze in Oostrozebeke aankwamen om een dier in nood te redden, bleek het om een vos te gaan. Het dier was op het bedrijventerrein van Unilin Panels in een waterreservoir gevallen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Man zwaait met geslachtsdeel als protest tegen arrestatie

Een dertiger uit Oostrozebeke werd in een maand tijd twee keer opgepakt door de politie. Dat verliep nooit zonder slag of stoot.

Politie en veiligheid
Nieuws

Michel en Maria vieren diamanten jubileum

Michel Desmedt en Maria Van Poelvoorde uit de Dentergemstraat vierden onlangs hun diamanten huwelijksjubileum. Het echtpaar werd samen met de kinderen en kleinkinderen in het gemeentehuis ontvangen. Beiden zijn nog heel actief. Zo maken ze nog altijd hun eigen wijn.

Nieuws
Download