Download our app for Android of iPhone
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Getuige dacht dat chauffeur ongeval niet overleefd had, “maar hij was gewoon weggereden”

Cafébazin Micheline Vanderplaetsen (69) uit Bavikhove heeft het nieuwe jaar ingezet met slecht nieuws. Omstreeks 4.30 uur werd ze uit haar bed gebeld. Een feestvierder was op haar café ingereden, voor de derde keer in 12 jaar. De bestuurder was na het ongeval bovendien gewoon doorgereden. “Het minste wat hij kan doen, is zich even komen excuseren.”

News

Getuige dacht dat chauffeur ongeval niet overleefd had, “maar hij was gewoon weg”

Cafébazin Micheline Vanderplaetsen (69) uit Bavikhove heeft het nieuwe jaar ingezet met een wel zeer stom telefoontje. Omstreeks 4.30 uur werd ze uit haar bed gebeld. Een feestvierder was op haar café ingereden, voor de derde keer in 12 jaar.

News

Wouter loopt 170 kilometer voor UltraWarmathon

Meer dan vier marathons in 24 uur, dat is wat Oostrozebekenaar Wouter Vanhee komend weekend wil verwezenlijken. Met de UltraWarmathon zamelt hij geld in voor Music for Life.

News

Roemeen veroordeeld voor dodelijk ongeval maar aan gevaarlijk kruispunt veranderde nog niets

De Roemeen die in april 2017 in Oostrozebeke een ongeval veroorzaakte waarbij zijn 25-jarige collega om het leven kwam, is veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf. Aan het gevaarlijke kruispunt waar het dodelijke ongeval gebeurde, veranderde intussen niets, hoewel plannen voor een heraanleg klaarliggen.

News

Marc (52) is de favoriete garagist van sjeiks en presidenten

Een sjeik uit Qatar, een Afrikaanse president,... allemaal weten ze waar Oostrozebeke ligt. Ze vertrouwen er hun oldtimer Mercedes toe aan de gouden handen van Marc Vandaele, een van de vier erkende restaurateurs van het merk in de hele wereld.

News

Door de dikke mist had Claudiu (23) het kruispunt niet gezien, het kostte zijn vriend het leven

Een 21-jarige Roemeen moest zich maandag verantwoorden voor een dodelijk ongeval vorig jaar op de Verre Ginste. Daarbij stierf zijn collega en vriend Costel Anastasoaiei (25). “De mist speelde een belangrijke rol”, zegt zijn advocaat.

News

Oudercomité investeert 21.000 euro in school

De leerlingen van basisschool Mandelbloesem kunnen zich in de handen wrijven met het actieve oudercomité. Liefst 21.000 euro maakte het vrij om te investeren in infrastructuur voor de school.

News

Inbrekers gaan ervan door met geld… en acht jeansbroeken

Dat het niet enkel geld is dat dieven interesseert, bleek afgelopen weekend na een inbraak bij Tractoren Verbrugghe in Oostrozebeke. Daar verdwenen ook acht jeansbroeken.

Alert

Man onder invloed veroorzaakt zware botsing

Een man uit Ruiselede die te diep in het glas had gekeken, knalde op Allerheiligen op een tegenligger langs de Steenovenstraat in Meulebeke.

News

‘Rudderke’ draagt burgemeesterschap op aan overleden broer en vader

Het zijn heel drukke tijden voor Luc Derudder. Hij mag straks de eed afleggen als burgemeester van Oostrozebeke. Een titel die hij opdraagt aan zijn overleden vader en broer, beiden ook actief in de politiek.

Alert
Download