Euhm, what did I want to say again...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Yana (26) uit Oostende scheert hoge toppen in het modewereldje. Zelfs playboy toont interesse

Ze stond op covers van internationale modemagazines, kreeg complimenten van Donatella Versace herself en defileerde al voor toppers als Alexander Wang. En hoewel ze nu in metropool New York woont, komt Yana Bovenistier (26) eigenlijk gewoon uit Oostende. Het gaat pijlsnel voor de West-Vlaamse, en nu is er zelfs interesse van de Amerikaanse Playboy.

News

Deelnemers Night Run lopen op strekdam en in Kursaal

Sportief Oostende staat vanavond zaterdag in het teken van de Ostend Night Run. De vierde editie van de loopwedstrijd brengt de deelnemers onder andere naar de westelijke strekdam, een ondergrondse parking, de Sint-Petrus- en -Pauluskerk, en het Kursaal

News

N-VA Oostende beticht Vande Lanotte van zelfverrijking

De Oostendse afdeling van N-VA beticht burgemeester Johan Vande Lanotte (sp.a) ervan geld van basketbalclub BC Oostende te hebben laten verdwijnen in eigen zakken. Volgens lijsttrekker Björn Anseeuw ging er de voorbije twaalf jaar ook al 2,4 miljoen euro stadsgeld naar de club. Vande Lanotte ontkent.

News

Cargospecialist Zeus.aero vestigt zich op luchthaven

Zeus.aero, een nieuwe speler op de Europese luchtvrachtmarkt, vestigde zich op de internationale luchthaven Oostende-Brugge. De maatschappij richt zich op de steeds groter wordende vraag naar tijdskritiek vrachtvervoer.

News

Politiek debat rond cultuur

De cultuurraad organiseert op woensdag 26 september om 20 uur een politiek debat rond het thema cultuur in CC De Grote Post. De toegang is gratis

Alert

Burgerlijst OK met 41 kandidaten naar de verkiezingen in Oostende

Oostende Koningin (OK) trekt met enkele opvallende programmapunten en bekende Oostendenaars naar de stembus. “Wij zijn geen scheurlijst van N-VA”, zegt lijsttrekker Hendrik Wallijn.

News

Jan (75) gaat al ruim 50 jaar met lijm en emmer op pad: “Plakken en politiek, dat is een ploegsport”

Jan Van Grimberge is op zijn 75ste nog steeds de actiefste plakker voor CD&V. “Het overplakken van affiches was vroeger een sport”, zegt de man die nog campagne voerde voor Dehaene.

Alert

Hele kustlijn volgt Lippens: waarom testeilanden nu écht veraf zijn

De plannen rond eilandjes voor onze kust krijgen nog wat meer tegenwind. Gisteren hebben alle kustburgemeesters zich tijdens het halfjaarlijks overleg unaniem uitgesproken tegen zo’n eilandjes in zee. Volgens minister Weyts (N-VA) biedt zo’n eiland een degelijke verdediging voor de kust, maar de burgervaders vrezen een nekschot voor hun economie. “Kustverdediging is belangrijk, maar toerisme is dat ook. Er moet een evenwicht zijn”, aldus Steve Vandenberghe (SP.A).

News

“Plakken en politiek, dat is een ploegsport”

Jan Van Grimberge is op zijn 75ste nog steeds de actiefste plakker voor CD&V. “Het overplakken van affiches was vroeger een sport”, zegt de man die nog campagne voerde voor Dehaene.

Alert

Geen straf voor sjoemelende advocate die steelt van bejaarde

Een 53-jarige ex-advocate, heeft in beroep opschorting van straf gekregen voor de oplichting van een cliënte.

News
Download