Geen paniek, je buurtberichten worden ingeladen!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Carrefour richt pijlen op regio

In de Roeselaarsestraat in Moorslede zijn de werken gestart voor de bouw van een nieuwe Carrefourwinkel. Ondertussen werd een studie uitgevoerd in de omgeving van de Noordlaan in Roeselare. “Er is nog niets zeker, maar we bekijken de mogelijkheden.”

Nieuws

“Bij mijn debuut is zege tegen Geluwe welkom”

Voor kersverse trainer Pascal Mestdagh kan de wedstrijd tegen Geluwe niet snel genoeg beginnen.

Nieuws

“Hoog niveau en vlotte zege als resultaat”

De Moorsleedse trainer-coach Xavier Melssens klonk zaterdag tevreden na de vlotte zege van zijn team in Aalter. “Vorig seizoen eindigde Aalter als voorlaatste maar begon versterkt aan de nieuwe competitie. We waren op onze hoede. Dat bleek in de eerste set die wij heel geconcentreerd begonnen en afwerkten. Met een goed blok en een hoog rendement in tegenaanval gunden wij de thuisploeg nauwelijks dertien punten. In sets twee en drie bood Aalter meer weerstand maar mede dankzij middenman Wouter Devreker en libero Floris Tailleu konden wij afronden. We haalden een hoog niveau met een vlotte zege als resultaat.”

Nieuws

Junkie riskeert celstraf voor dreigen met pistool en slagen

Een junkie riskeert een effectieve celstraf voor een resem diefstallen, slagen en bedreigingen met een pistool tegenover verschillende gedupeerden in Moorslede op kerstavond vorig jaar.

Nieuws

Darter buiten strijd door ongeval

Lorenzo Van Meirhaeghe (24) uit Moorslede is voorlopig arbeidsongeschikt door een ongeval afgelopen weekend in Ledegem.

Nieuws

Anonieme brief toont onvrede over trage wegen

De gemeente werkt een visie uit over het opnieuw openstellen van trage wegen tussen het centrum en het Vierkavenbos. Tot onvrede van de inwoners, zo blijkt. Zij stuurden een anonieme brief naar de gemeenteraad.

Nieuws

Gemeente legt parking Dadipark opnieuw aan

De gemeente krijgt de parking van Dadipark, het teloorgegane recreatiepark in Dadizele, in erfpacht van de kerkfabriek en gaat er een parking aanleggen.

Vrije tijd en hobby

“Dit wordt het grootste rioleringsproject ooit hier”

In het eerste deel van 2018 starten er grote rioleringswerken in de Roeselaarsestraat, Passendaalsestraat en Oude Molenweg. De werken zullen ongeveer twee jaar in beslag nemen.

Wegen en verkeer

Meer trouwers verkiezen ’t Torreke boven gemeentehuis

Twaalf huwelijken waren er al op het domein ’t Torreke. “Veel sfeervoller dan het gemeentehuis”, klinkt het.

Nieuws
Download