Secondje, het wachten loont de moeite!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Veel wegenwerken (want verkiezingen komen eraan)

Over het hele grondgebied van Middelkerke wordt hard gewerkt aan de vernieuwing van belangrijke wegen. In Leffinge zijn de werken al klaar, maar in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar staan nog heel wat infrastructuurprojecten op stapel.

Nieuws

Zeg neen tegen inbrekers

De preventiedienst geeft op donderdagvoormiddag 26 oktober in het MAC tips om de woning beter te beveiligen tegen woninginbraken.

Politie en veiligheid

Man die partner neerstak blijft zwijgen

De man die vrijdagavond zijn vriendin neerstak in haar tweede verblijf in Middelkerke werd gistermiddag opnieuw verhoord. Hij blijft zwijgen. “Hij is simpelweg emotioneel niet klaar om een verklaring af te leggen”, zegt zijn advocaat Kim Devoldere.

Nieuws

Wereldcafé rond migratie in Calidris

De dienst ontwikkelingssamenwerking organiseert op zaterdag 21 oktober met het Noord-Zuidcomité en de vierdepijlerorganisaties, een wereldcafé. De deuren gaan open vanaf 18uur en de toegang is gratis.

Nieuws

Rolstoelacteur en cabaretier Fried Ringoot brengt nieuwste show

Fried Ringoot, rolstoelacteur en cabaretier, brengt op vrijdag 20 oktober in De Panne zijn allernieuwste theater-zaalshow “ EN…? WAT NU?”. een organisatie van de gezinsbond De Panne ten voordele van Villa Rozenrood.

Nieuws

“Houden voor vierde keer op rij de nul”

Tegen het sterke De Ruiter pakte Spermalie-Middelkerke een verdiende zege. Een late vrijschop leverde via Kevin Schoutteet de drie punten op. Trainer Johan Vandenbussche vond ook de vierde clean sheet op een rij van zijn team j een voltreffer.

Nieuws

Vader voor rechter na slagen aan baby omdat hij hem stoorde bij gamen

Bram L. (21, foto) uit Westende, die zijn baby van twee maanden oud een twaalfvoudige schedelbreuk sloeg omdat het jongetje hem stoorde tijdens een videospel, verscheen gistermorgen voor de rechtbank. De zaak werd achter gesloten deuren gepleit.

Nieuws

Jongeman die baby van amper twee maanden een vuistslag gaf, staat terecht voor poging doodslag

Een 22-jarige Westendenaar heeft zich voor de correctionele rechtbank van Brugge moeten verantwoorden voor poging tot doodslag op zijn toen twee maanden oude zoontje. Bram L. deelde een vuistslag uit toen de baby hem bleef storen tijdens een videospelletje. Het openbaar ministerie vorderde een jarenlange gevangenisstraf.

Nieuws

Miriam probeerde haar vriend te verschillende keren op straat te zetten. Tot hij haar doodstak in haar buitenverblijf

Een vrouw uit Haaltert is ­afgelopen weekend in haar ­buitenverblijf in Middelkerke om het leven ­gebracht door haar vriend. Hij doodde haar met verschillende messteken. “Hij maakte altijd openlijk ruzie.”

Nieuws
Download