Geniet ook van de kleine dingen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Anthony Portier stopt met voetballen

Anthony Portier gaf begin deze week te kennen aan het bestuur van SK Spermalie-Middelkerke dat hij stopt met voetballen.

Nieuws

Provincie helpt je krabben herkennen

De Provincie West-Vlaanderen heeft een leuke manier bedacht om voortaan probleemloos krabben of kreeften te herkennen. Het heeft daarvoor namelijk een kaart uitgebracht.

Nieuws

Inbrekers maken gat in dak en gaan met 100.000 euro buit aan de haal in Euro Shop

Dieven hebben dinsdagnacht ingebroken in de Euro Shop in Middelkerke. Ze maakten een gat in het dak en klommen met een ladder de winkel binnen. De buit: meer dan 100.000 euro aan artikelen.

Politie en veiligheid

Inbraak bij Euro Shop: meer dan 100.000 euro buit

Dieven hebben dinsdagnacht ingebroken in de Euro Shop in Middelkerke. Ze maakten een gat in het dak, en klommen met een ladder de winkel binnen. De buit: meer dan 100.000 euro aan artikelen.

Politie en veiligheid

Verdachten van gruwelijke moord Middelkerke nog niet voor rechter wegens winterweer

In de zaak van de moord op een camping in Middelkerke heeft de Brugse raadkamer de verschijning van de vijf verdachten uitgesteld naar vrijdag 22 december. Meerdere advocaten hadden om dat uitstel gevraagd, onder meer omdat ze hun client niet konden bezoeken door het winterweer.

Politie en veiligheid

“Voordeel dat niemand Steve Cottry kent”

Spermalie-Middelkerke verloor met 2-1 op Tielt na een bewogen week waarin bestuur en trainer Johan Vandenbussche scheidden. De nieuwe T1 Steve Cottry schermt de groep nu af van de buitenwereld. “De coach wil de rust in de groep terugbrengen”, aldus ondervoorzitter Nathaniel Devey. “De meeste spelers stonden nog achter Vandenbussche, maar wij als bestuur zaten op een andere golflengte. Wij willen werken met jeugd en kozen daar bewust voor. Het moeilijke seizoen was ingecalculeerd. Johan is dan ook niet afgerekend op prestaties. Niemand kent Cottry hier en dat vinden we in de huidige omstandigheden een voordeel.”

Nieuws

Eerste brouwerij aan zee opent in historisch pand: “Passie voor bier bracht ons samen”

Na jaren experimenteren openden Alexander Verlinde en Bart Mortier met Jus de Mer hun eigen brouwerij, overigens de eerste in een kustgemeente waar daadwerkelijk wordt gebrouwen. “We lonken ook naar het buitenland”, klinkt het enthousiast.

Nieuws

Na eerdere twijfels komt er dan toch nieuwe editie stripevent: “Verdwijnen stripfestival zou een ware ramp zijn”

Het zag er even somber uit, maar stripfanaten kunnen op hun beide oren slapen. Het Stripfestival in Middelkerke, dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt, vindt ook in 2018 plaats en krijgt zelfs een internationale uitstraling.

Nieuws

Campingmoord Middelkerke nog gruwelijker dan eerst gezegd

Er raken steeds meer details bekend over de campingmoord in Middelkerke, van woensdag. Daar werd een man vermoord en in de koffer van een wagen gestopt. De sporen van verminking zijn nog erger dan eerst bekendgemaakt.

Nieuws

Hoe een routinecontrole van een verdachte wagen een gruwelijke moord aan het licht bracht

Negen mensen zitten in de cel nadat een politie­patrouille gisterochtend in Middelkerke bij een ­routinecontrole een lijk aantrof in de koffer van een auto. Het slachtoffer, een man uit West-Vlaanderen, was even voordien omgebracht in een caravan op een camping vlakbij. Zijn lichaam was vreselijk toegetakeld. Allicht wilden de drie inzittenden van de auto het lijk in het kanaal dumpen.

Politie en veiligheid
Download