Hoplr supports the local community
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Krabbelt de provincie terug? Subsidies voor West-Vlaams sekshotel “on hold” gezet

“Het gaat om een logiesvorm van de toekomst.” Zo verklaarde de provincie West-Vlaanderen de subsidies voor Domaine 10, een nieuw hotel in het West-Vlaamse Schore (Middelkerke) waar je als koppel je eigen versie van ‘50 Shades of Grey’ kan beleven. Maar nog op dezelfde dag dat een artikel over het hotel in deze krant verscheen, werden de subsidies “on hold” gezet.

News

West-Vlaanderen subsidieert eerste volautomatische sekshotel van het land: “Dit is de toekomst”

Een hotel waar je als koppel je eigen versie van Fifty Shades of Grey kan komen beleven. Voor een paar uurtjes of een nacht. In het West-Vlaamse Schore, nabij Middelkerke, opent met Domaine 10 een “Disneyland voor volwassenen”. En het provinciebestuur sponsort, want het is een “logiesvorm van de toekomst”, zegt gedeputeerde Franky De Block (SP.A).

News

Weg tussen Nieuwpoort en Westende weer open

Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, maar de Lombardsijdelaan, de Beukenstraat en de Baronststraat zijn opnieuw opengesteld voor alle verkeer.

News

Geluidloos vuurwerk in Middelkerke

Het gemeentebestuur van Middelkerke heeft op 11 juli om 23 uur een niet alledaags vuurwerk gepland. Voor het eerst wordt er geluidloos vuurwerk afgestoken, zodat ook huisdieren kunnen komen meegenieten.

News

Middelkerke schiet geluidsarm vuurwerk af tijdens Vlaamse feestdag

Kustgemeente Middelkerke pakt op de Vlaamse feestdag uit met een primeur. Tijdens het jaarlijkse vuurwerk zullen geluidsarme pijlen worden afgeschoten. “Daarmee willen we ons profileren als diervriendelijkste badplaats”, klinkt het.

News

Gemeentelijk rampenplan Middelkerke weer afgeblazen na zoutzuurlek

Het probleem met de lekkende vrachtwagen met zoutzuur in Middelkerke is opgelost en het gemeentelijk rampenplan werd afgeblazen. Dat bevestigt de burgemeester van Middelkerke.

News

Drie huizen geëvacueerd door lekkende tank

De brandweer is vrijdagavond massaal uitgerukt voor een lek in een tankwagen op de Diksmuidestraat in Middelkerke. De bestuurder kon zijn truck ter hoogte van de brug aan de E40/A18 parkeren. Er kwam heel wat rook en een gaswolk uit de lekkende tank.

Traffic

Nieuwe ambachtelijke zone met plaats voor dertig bedrijven

De West-Vlaamse Intercommunale (WVI) is gestart met de realisatie van het nieuwe bedrijventerrein Middenpolder, dat aansluit op het bestaande bedrijventerrein de Kalkaert.

News

Lekkende truck op E40 in Middelkerke: rampenplan afgekondigd

De brandweer is vrijdagavond massaal uitgerukt voor een lek in een tankwagen in Middelkerke. De Diksmuidestraat is momenteel in beide richtingen afgesloten en drie omliggende huizen werden geëvacueerd. Ook de afrit van de E40 richting binnenland is afgesloten, bevestigt het Vlaams Verkeerscentrum. De inwoners van deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle krijgen de raad om ramen en deuren gesloten te houden.

Traffic

Dedecker gaat voor de burgemeestersjerp

Op zijn druk bijgewoonde lentehappening stelde lijsttrekker Jean-Marie Dedecker de kandidaten voor waarmee hij op 14 oktober met zijn Lijst Dedecker naar de Middelkerkse kiezer trekt. Dedecker is kandidaat-burgemeester.

News
Download