Hopla, daar ben je weer!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bedrijf wil roddels over geurhinder ontkrachten met opendeurdag

Het metaalbewerkingsbedrijf Ferrokonstrukt uit Meulebeke zet zaterdag zijn deuren open. Het wil zo open kaart spelen met de inwoners. Er waren enkele vragen over de aanvraag voor een nieuwe milieuvergunning.

Nieuws

Kidspopduo zoekt 25.500 kinderen voor wereldrecord ‘high five’

Pieterjan Beheydt en Jens Declerck van het kidspopduo BlitZ doen een oproep aan alle scholen om het wereldrecord ‘high five’ te verbreken.

Nieuws

Sint-Antoniuswijk niet blij met plannen ’t Veld

De uitbreidingsplannen voor het provinciaal domein 't Veld krijgen veel tegenwind vanuit de Sint-Antoniuswijk. De bewoners daar vrezen extra verkeer en wateroverlast in de wijk.

Nieuws

Uitbreidingsplannen provinciaal domein 't Veld

Het provinciaal domein 't Veld ligt in het zuidoosten van Ardooie, op de grens met Meulebeke. Volgens de provincie is het dringend aan vernieuwing toe en daarom wordt een nieuw provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan opgemaakt.

Vrije tijd en hobby

Honderd jaar geleden stortten twee Britse piloten neer in Meulebeke

Meulebeke herdenkt dit weekend een vliegtuigcrash uit de Eerste Wereldoorlog. De jonge Britse piloten Douglas Mackintosh (27) en William Bishop (22) kwamen daarbij om het leven. Een twintigtal nabestaanden bezoekt zondag de plaats waar het vliegtuig neerstortte.

Nieuws

“Het deed pijn dat we tekortkwamen”

FC Meulebeke leed tegen Excelsior Zedelgem zijn tweede nederlaag van het seizoen. Meteen wipt Zedelgem over de roodbroeken naar de leiding.

Nieuws

“We staan voor een belangrijk tweeluik”

FC Meulebeke won bij Club Roeselare met het kleinste verschil en bleef zo op de eerste plaats van de klassering. Nu staat de topper tegen Zedelgem op het programma.

Nieuws

Bosliefhebbers welkom op avontuurlijke namiddag

Een avontuurlijke namiddag voor jong en oud: dat is wat de gemeenten Ardooie, Meulebeke en Pittem, samen met het provinciebestuur, nu zondag aanbieden in het kader van de Week van het Bos.

Nieuws

“Een gemiste kans om mee te schuiven met het peloton”

Wielsbeke leek vastbesloten om punten te pakken tegen Oostkamp. Het kreeg een goeie kans op de openingstreffer, maar met een doelpunt vlak voor de rust en twee meteen daarna was hun lot bezegeld (0-3).

Nieuws

Berencross krijgt meer bezoekers over de vloer, ondanks slechte weer

Een goede 5.000 bezoekers waren zaterdag aanwezig op de vijfde editie van de Berencross in Meulebeke. De organisatie vreesde even het ergste, want door de hevige regen leek er maar weinig volk te zijn.

Nieuws
Download