Wat denk je van een groepsaankoop?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

Brandweer vindt compromis voor bouw nieuwe kazerne

Na luid protest van brandweerlieden tegen de fusieplannen van vorig jaar blijft de kazerne van Westouter bestaan. De nieuwe kazerne van Kemmel, Nieuwkerke en Mesen komt aan de Hooghofstraat bij Wulvergem.

Politie en veiligheid

Twintig procent meer overnachtingen in Peace Village

Het wordt een absoluut topjaar voor Peace Village met een stijging van de overnachtingen ten opzichte van de vorige drie jaar.

Nieuws

Grote ravage bij twee huizen na nachtelijke horrorcrash

Een Franse bestuurder heeft een ware ravage veroorzaakt bij twee huizen op de grens van Wijtschate en Mesen. Een inzittende van het voertuig, dat aan overdreven snelheid de dorpskom binnenreed, raakte levensgevaarlijk gewond.

Nieuws

Voertuig belandt in maïsveld: jongeman komt om het leven

Een jongeman is in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven gekomen bij een ongeval in de Komenstraat in Mesen.

Wegen en verkeer

“De eerste maanden mag vlees eten niet meer... en dat als leraar Slagerij”

Sandy Evrard (48), burgemeester van de kleinste stad van Vlaanderen, gaat het dieet volgen van Bart De Wever, burgemeester van de grootste stad, Antwerpen.

Nieuws

Veurne heeft grootste winkelaanbod

De Veurnaar hoeft bij wijze van spreken maar enkele stappen zijn deur uit, of hij stoot al op een mooi aanbod buurtwinkels. De boetestad scoort het beste van heel Vlaanderen op vlak van winkelaanbod. Aan de andere kant staan Mesen en Bredene. Maar vooral in de kleinste stad van het land gaan ze bijzonder creatief om met de schaarste.

Nieuws

VIDEO. Nieuw-Zeelanders bedanken ons land met indrukwekkende haka

57 leden van de New Zealand Defence Staff hebben een week overnacht in hostel Peace Village in Mesen om de plechtigheden bij te wonen voor 100 jaar Mijnenslag. Als bedanking voor de gastvrijheid, hadden de Nieuw-Zeelanders iets speciaals in petto.

Nieuws

Grootschalige herdenking honderd jaar na Mijnenslag

Exact honderd jaar na datum werden woensdag de vele duizenden gesneuvelden van de Mijnenslag herdacht. Regeringsleiders en royals zoals de Britse kroonprins William en onze prinses Astrid stonden samen stil bij de gruwel van de oorlog tijdens plechtigheden in het kleine Mesen en Wijtschate. Tegelijk zakken dezer dagen ook vele toeristen vanuit alle uithoeken van de wereld af naar de Westhoek om hun voorvaders te herdenken.

Nieuws
Download