Beleef je buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Jongeman wilde vermoorde moeder begraven in Ardennen

Huy N. (23), de Menenaar die begin augustus zijn moeder Sabine Christiaens (50) doodstak, blijft in de cel. Hij wilde haar begraven in de Ardennen.

Nieuws

Twintiger die moeder ombracht, blijft in de cel

De twintiger die begin deze maand in Menen zijn moeder ombracht en vervolgens met haar lichaam naar Frankrijk vluchtte, blijft in de cel. Dat heeft de Kortrijkse raadkamer dinsdag beslist.

Nieuws

Stadsambassadrice Menen 2017 – 2018 Kandidate 7 : Belchard Brutin Alexandra

We stellen jullie de zeven kandidates voor die meedingen voor de verkiezing van ‘Stadsambassadrice’ op zaterdag 26 augustus. We doen dat in volgorde van optreden tijdens de verkiezingsavond. Vandaag: Belchard Brutin Alexandra , woont in Wevelgem , is 20jaar, Alexandra studeert verzorging. Haar hobby is koken . De verkiezing gaat door in CC De Steiger te Menen vanaf 19u30. Kaarten te verkrijgen bij de deelnemende kandidates of via de dienst Evenementen, Stadhuis te Menen, tegen de prijs van 7 euro vvk of 10 euro de avond zelf.

Nieuws

“Blij dat ik nog eens belangrijk kon zijn”

Niet zonder moeite geraakte SCT Menen in de vierde ronde van de Beker van België voorbij de Waalse eersteprovincialer Péruwelz. Met dank aan Matt Demets, die de enige treffer scoorde.

Nieuws

“Alsof ik hier nooit ben weggeweest”

Na twee titels op rij strandde WS Lauwe vorig seizoen op de tweede plaats in eerste provinciale, op één punt van Wingene. Als White Star beter wil doen, moet het dit keer de titel pakken. “Dat wordt moeilijk”, beseft trainer Dirk Azou.

Nieuws

Stadsambassadrice Menen 2017 – 2018 Kandidate 6 : Musenge Aurelie

We stellen jullie de zeven kandidates voor die meedingen voor de verkiezing van ‘Stadsambassadrice’ op zaterdag 26 augustus. We doen dat in volgorde van optreden tijdens de verkiezingsavond. Vandaag: Musenge Aurelie , woont in Wervik , is 24jaar, Aurelie werkt als verkoopster. Haar hobby’s zijn zingen ,dansen en haar vlechten . De verkiezing gaat door in CC De Steiger te Menen vanaf 19u30. Kaarten te verkrijgen bij de deelnemende kandidates of via de dienst Evenementen, Stadhuis te Menen, tegen de prijs van 7 euro vvk of 10 euro de avond zelf.

Nieuws

Jonge Renners Roeselare maakt heel goede beurt

Jonge Renners Roeselare bewees zijn waarde in de West-Vlaanderen Cycling Tour. Het team van Olivier Maertens won de ploegentijdrit en het ploegenklassement, veroverde met Lawrence Stalpaert de jongerentrui en leverde met Laurens Vandaele de beste West-Vlaming af.

Nieuws

Stadsambassadrice Menen 2017 – 2018 Kandidate 5 : Weymeersch Angel

We stellen jullie de zeven kandidates voor die meedingen voor de verkiezing van ‘Stadsambassadrice’ op zaterdag 26 augustus. We doen dat in volgorde van optreden tijdens de verkiezingsavond. Vandaag: Weymeersch Angel , woont in Menen , is 19 jaar, Angel studeert verzorging. Haar hobby’s zijn tuning en schoppen . De verkiezing gaat door in CC De Steiger te Menen vanaf 19u30. Kaarten te verkrijgen bij de deelnemende kandidates of via de dienst Evenementen, Stadhuis te Menen, tegen de prijs van 7 euro vvk of 10 euro de avond zelf.

Nieuws

Stadsambassadrice Menen 2017 – 2018 Kandidate 4 : Defreyne Laura

We stellen jullie de zeven kandidates voor die meedingen voor de verkiezing van ‘Stadsambassadrice’ op zaterdag 26 augustus. We doen dat in volgorde van optreden tijdens de verkiezingsavond. Vandaag :Defreyne Laura, woont in Lauwe , is 17 jaar, Laura studeert gezondheid en welzijnswetenschappen . Haar hobby is paardrijden . De verkiezing gaat door in CC De Steiger te Menen vanaf 19u30. Kaarten te verkrijgen bij de deelnemende kandidates of via de dienst Evenementen, Stadhuis te Menen, tegen de prijs van 7 euro vvk of 10 euro de avond zelf.

Vrije tijd en hobby

Koppel na elf jaar weer achter de toog: “We willen Menen doen bruisen”

Elk pand op de Grote Markt in Menen zal weer pintjes schenken in 2018. Dan openen Clive en Rebecca namelijk Café René. Na elf jaar weg van de horeca zullen ze een van de grootste cafés van Menen openen.

Nieuws
Download