Easily find a reliable babysit
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Saga Schippersweekend blijft voortduren: verhuis is niet uitgesloten

Met Sons, Gesman, Gestapo Knallmuzik en The Kids gaf het festival Schippersweekend al een tipje van de sluier voor de 33ste editie. Maar of dat zal doorgaan op Hoeve Delaere is nog niet zeker, zeker als het van buurtbewoner Ghislain Huysentruyt afhangt.

News

Amper dertig Barakkenaars present voor inspraakmoment Haute Cense

Voor het inspraakmoment over de hoeve Haute Cense in de Barakken in Menen zijn woensdag amper dertig nieuwsgierigen komen opdagen, uit een wijk met 5.000 inwoners. Dat komt door een gebrek aan communicatie, klonk het.

News

In 2000 gevlucht uit Armenië, nu hebben Vahan en Samuel samen een horecaboot

Vahan en Samuel zijn twee Armeniërs die in 2000 naar ons land vluchtten. Achttien jaar lang werkten ze zich in het zweet, maar nu varen ze een mooie toekomst tegemoet. Op de Mimino, die op de Leie in Menen ligt, ontvangen ze sinds kort hun gasten.

News

Wij zien u op Grensrock 2018 : Kapitein Winokio

Genre : pop,rock,soul, kinderliedjesWaarom op Grensrock? Omdat Kapitein Winokio een unieke belevenis is voor jong en oud. Het was de kapitien zijn missie om kinderen samen met hun ouders te laten genieten van muziek, en daar is hij méér dan in geslaagd. Eén groot familiefeest om de tweede festivaldag van Grensrock te beginnen.

News

Yahya (24) wil lotgenoten inspireren: “Ik greep de kansen, zij kunnen dat ook”

Twee jaar geleden belandde Yahya Halé (24) vanuit Syrië in Menen. Starten vanaf nul, maar nu spreekt hij Nederlands en werkt hij. Mede dankzij de vele helpende handen. Op Wereldvluchtelingendag wilde hij die samen met lotgenoten bedanken. Met een roos.

News

Wij zien u op Grensrock 2018 : Wipneus & Pim

Genre : alle muziekgenre’s kunnen en mogen aan bod komenWaarom op Grensrock? Omdat deze twee DJ-fenomenen werkelijk overal waar ze spelen ambiance creëren. Wie erbij was op Grensrock 2004 kan dit beamen. Wedden dat ze dit met sprekend gemak nog eens overdoen?

News

WIJ ZIEN U OP GRENSROCK : MILLIONAIRE

Genre : rock, psychedelica, soul, stoner, indieDenk aan : Queens Of The Stone Age, Creature With The Atom Brain, The Child Of Love, Eagles of Death Metal, Liars, Prince, Thirteen Floor Elevators, James BrownWaarom op Grensrock? Omdat Millionaire vorig jaar een comeback van jewelste maakte. Na twaalf jaar stilte brachten ze het fantastische album “Sciencing“ uit. Naast songs uit hun laatste album spelen ze live uiteraard ook nog Belpop classics als “Champagne”, “I’m on a high” en “Streetlife cherry” .Eén van dé Belgische rockbands van de jaren 2000!

News

Elf vrienden fietsen en lopen voor vier goede doelen: “Met meer mensen kan je nog veel meer bereiken”

Met vier activiteiten in amper vier maanden zamelen elf vrienden geld in voor Music For Life. Voor vier goede doelen zal de groep in augustus samen 24 uur non-stop fietsen en de sportiefste zes lopen in oktober nog eens de marathon van Brugge.

News

Veertiger slaat jongeren na verwijt een ‘oude zak’ te zijn

Een veertiger is veroordeeld omdat hij klappen uitdeelde aan jongeren. Volgens de beklaagde N. V. was de aanleiding dat de slachtoffers hem verweten een ‘oude zak’ te zijn.

News

“Zomer of Salto? Het gaat niet over de naam, maar de inhoud”

Nog een kleine maand en gratis stadsfestival Salto laat het Meense centrum weer bruisen van cultuur. Dit jaar palmen artistieke blokkenbouwers de stad in. Maandag raakte overigens bekend dat het festival 22.500 euro subsidie krijgt van Vlaanderen.

News
Download