Hoplr ondersteunt de lokale gemeenschap
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eetfestijn WTC De Pollepeltrappers

Wielertoeristenclub De Pollepeltrappers organiseert op zondag 3 september vanaf 11.30 uur een feestmaal in de feesttent. Op het menu staat warme beenhesp. De deelnameprijs bedraagt 16 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen. Inschrijven kan in café De Pollepel of bij de leden van de wielertoeristenclub.

Nieuws

Feestcommissie Lo organiseert derde editie van ZOMERendLO

De Feestcommissie van Lo pakt op 26 en 27 augustus uit met de derde editie van ZOMERendLO. Het speelplein achter de brandweerkazerne wordt opnieuw omgetoverd tot een kampeerterrein. Eten, drank en muziek zullen niet ontbreken.

Politie en veiligheid

Gezinsbond Pollinkhove organiseert moorddiner

De kermis in Pollinkhove is nog maar net achter de rug of de Gezinsbond pakt al uit met een volgende spetterende activiteit. Op vrijdagavond 8 september om 19.30 uur organiseren ze namelijk een ‘moorddiner’ in zaal Concorde in Pollinkhove.

Nieuws

Gezinsbond organiseert kinderrommelmarkt en ballonwedstrijd

De Gezinsbond Reninge organiseert tijdens het kermisweekend op 2 en 3 september in Reninge opnieuw verschillende activiteiten zoals een ballonwedstrijd en een kinderrommelmarkt.

Rommelmarkt

Tweede kermisquiz

Naar aanleiding van de kermis in Reninge wordt op vrijdag 1 september vanaf 19.30 uur voor de tweede keer een quiz georganiseerd in de feesttent op het dorpsplein.

Nieuws

Wielertoerist in levensgevaar na aanrijding

Wielrenner D.E. (47) uit Lo-Reninge is woensdag op zijn koersfiets aangereden door een bestelwagen ter hoogte van de Uniebrug op de Brugsesteenweg in Sint-Joris. Het slachtoffer raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. Naast de ambulance kwam ook een MUG-team ter plaatse om de fietser de eerste nodige zorg te geven. De auto liep zware schade op. De impact van de botsing met de fietser moet groot zijn geweest.

Wegen en verkeer

Puppy Wolf werd vergiftigd tijdens wandeling: “We zijn er kapot van”

De hond Wolf werd vergiftigd tijdens een wandeling. Hij overleed luttele uren nadien. De politie roept op tot waakzaamheid.

Vrije tijd en hobby

Twee honden dood door vergiftiging, politie roept hulp burgers in

In Steenkerke en Lo-Reninge zijn twee honden gestorven door vergiftiging. “Laat je honden niet loslopen of vreemd voedsel eten”, aldus de politie.

Politie en veiligheid

Dj Pinocchio hangt koptelefoon aan de haak

Het liedje van Studio Pinocchio is uitgezongen. Na 37 jaar hangt dj Danny Kino zijn koptelefoon en micro aan de haak. Op 15 juli stond hij voor de laatste keer achter de draaitafel. “Het waren 37 toffe jaren.”

Nieuws

Massa volk op Smulmarkt in Pollinkhove

Maandagavond was het opnieuw over de koppen lopen in de Pollinkhovestraat tijdens de jaarlijkse Smulmarkt van de feestcommissie van Pollinkhove, de traditionele afsluiter van de kermisweek. ’s Morgens viel de regen nog met bakken uit de hemel een vreesden de organisatoren dat het evenement letterlijk in het water zou vallen. Maar ’s avonds scheen de zon volop en was het genieten en vooral smullen geblazen tussen de tientallen eet- en drankstandjes. De bezoekers konden hun buikje onder meer vullen met pita, braadworsten, taart, chocomousse, frietjes en tal van andere lekkernijen. Ook de liefhebbers van streekbiertjes en andere geestrijke dranken kwamen ruimschoots aan hun trekken. Voor de kinderen was er een springkasteel en een ballonplooier.

Nieuws
Download