Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Het is (eindelijk) zover: basisschool krijgt langverwachte sporthal en refter

Gemeentelijke basisschool Het Beverbos in Lichtervelde krijgt volgend jaar een gloednieuwe sporthal en refter. De nieuwe sporthal zal aan de kant van de straat komen, waardoor die beter toegankelijk zal zijn voor verenigingen. “Hoogtijd dat de werken kunnen starten.”

Nieuws

Ook piloot mughelikopter aangereden na verschillende ongevallen in kijkfile

Er heerste gisteravond chaos op de E403 in Lichtervelde. Door een bermbrand ontstond een file waarin twee ongevallen gebeurden met zeven wagens. Omdat een bestuurster zwaargewond raakte, landde de mughelikopter op de snelweg. Maar ook de piloot werd aangereden.

Wegen en verkeer

VIDEO. Chaos op E403 begint met bermbrand en eindigt met aangereden MUG-piloot

Een bermbrand veroorzaakte donderdagavond chaos op de E403 in Lichtervelde. Er ontstond een kijkfile waarbij twee ongevallen gebeurden met zeven wagens. Twee bestuurders raakten gewond. Ook de piloot van de MUG-helikopter die ter plaatse kwam, werd aangereden.

Wegen en verkeer

Vrouw botst met fiets tegen auto

Een vrouw uit Lichtervelde raakte gisteren rond 7 uur zwaargewond bij een ongeval in het centrum van Roeselare-Beveren. Kristien C. (49) kwam op haar elektrische fiets uit de Laagstraat toen Guillaume V. (26) uit Roeselare haar aanreed vanuit de Wijnendalestraat. Kristien belandde met een harde smak tegen zijn voorruit. De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis. “

Wegen en verkeer

Aanhangwagen kantelt op E403, plezierjacht van 150.000 euro belandt tegen vangrail

De E403 tussen Lichtervelde en Torhout was woensdagochtend ruim 2,5 uur versperd na een ongeval met een plezierjacht. De boot, met een waarde van 150.000 euro, belandde tegen de vangrail toen een aanhangwagen kantelde.

Nieuws

“Het gaat steeds beter na periode van ziekte”

Lukas Buijsse veroverde de vierde plaats in Zedelgem. “Het gaat steeds beter. Op het einde van vorig seizoen kreeg ik af te rekenen met klierkoorts. Gedurende enkele weken was ik ferm ziek en moest ik het bed houden.”

Nieuws

Camiel (11) krijgt twee geitjes en maakt droom waar

Kinderboerderij Den Ast uit Lichtervelde schonk twee kleine geitjes aan de 11-jarige Camiel uit Zwevegem. De jongen lijdt aan een zeldzame ziekte droomde van een kinderboerderij in zijn tuin. Make-A-Wish brengt deze droom in vervulling.

Vrije tijd en hobby

VAKANTIE

Beste lezers, bestuursleden van diverse verenigingen en organisatoren van evenementen. Wij knijpen er even tussenuit en gaan vanaf zondag 4 juni in verlof. Wij zijn weer paraat vanaf maandag 19 juni. Heb je nieuws wend je tot een van de andere correspondenten. Tot binnen een 14-tal dagen. Je correspondent Eric Vanhooren.

Nieuws
Download