Jouw gegevens zijn veilig en beschermd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

MNM-dj Tom De Cock bezoekt beste fluoschool

Met een reusachtige fluoroze spin in hout won de Prizma Middenschool in Lendelede een live-uitzending met MNM-dj Tom De Cock. Het is al de tweede keer dat de school wordt uitgeroepen tot de beste fluoschool van Vlaanderen.

Nieuws

Politieactie waarschuwt burgers voor inbrekers

De politiezone Vlas hield gisteren acht uur lang een grootschalige anti-inbraakactie in zowel Lendelede, Kuurne als Kortrijk. Er werden 72 politiemensen ingezet. De actie moet rondtrekkende dadergroepen afschrikken, maar is tegelijk een oproep aan de burgers om extra alert te zijn.

Politie en veiligheid

Foto.Middenschool Prizma wint XIU-wedstrijd

De Prizma Middenschool Lendelede won met het kunstwerk 'Prizmama' de XIU-wedstrijd. Als cadeau kregen ze dj Tom De Cock van MNM die twee uur lang vanop de speelplaats kwam uitzenden.

Nieuws

“Nog veel te vroeg om situatie te evalueren”

B&WC Lendelede won zaterdag de topper in Puurs met de derde plaats als inzet. Met de 2-3-zege nadert het team van trainer-coach Bart Hungenaert tot op twee punten van buur Marke-Webis.

Nieuws

Identiteitskaart kwijt? Ga niet langer naar politie, maar naar het stadhuis

Als het juridisch kan, hoef je bij verlies van je identiteitskaart straks niet meer naar de politie. Dan ga je naar het stadhuis om een nieuw document.

Politie en veiligheid

“Er zat bij Barbar veel meer in dan een punt”

Lendelede kreeg op Barbar de nul van de ranglijst. Daarom sprong trainer Dries Wittebolle nog geen gat in de lucht van blijdschap.

Nieuws

“Ik ben momenteel meer speler dan assistent-trainer”

Tegen het zwakke Gembloers gaf de Lendeleedse trainer-coach Bart Hungenaert enkele wisselspelers spelgelegenheid. Onder hen libero Manu Callebert, ex-Roeselare, en assistent van Hungenaert.

Nieuws

“Sprongen te slordig om met de kansen”

Lendelede won niet zonder moeite met 2-1 van Moorsele. “Een goede ploeg die probeert te voetballen”, is Yentl Tanghe vol lof over de tegenstander. “Toch is onze zege meer dan verdiend. Dat het spannend bleef tot het einde, hadden we vooral aan onszelf te wijten. We sprongen te slordig om met de kansen. Ik mag er ondertussen al dertig zijn, als ik gevrijwaard blijf van blessures wil ik nog zeker vijf jaar doorgaan. Vorig seizoen speelde ik bij Kortemark. Omdat Lendelede ambities koestert voor tweede provinciale, maakte ik de overstap. Ik heb nog geen spijt van mijn keuze. Ondanks onze tegenvallende start, staan we mooi derde.”

Nieuws

Marta Sobolska: “We panikeren zeker nog niet”

Lendelede kon zoals verwacht niet stunten tegen kampioen Kieldrecht. Toch putte de nieuwkomer heel wat vertrouwen uit de 0-3 nederlaag. Vandaag wacht alweer de trip naar Barbar Elsene.

Nieuws

In Lendelede lopen ze in een uur 303 miles

303 miles. Dat hebben een zeventigtal Lendeledenaars zondagmorgen samen gelopen in een uur tijd. De natuurloop in het Patrijzenbos was de officiële opening van het permanente speelbos.

Nieuws
Download