Voor mij nen dagschotel!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nu ook in rest van regio boodschappen aan huis geleverd

Je boodschappen aan huis laten leveren via het project Beedrop, kan nu ook in Harelbeke, Kuurne, Wielsbeke, Deerlijk, Lendelede.

Nieuws

Lendelede wil zich na complete offday herpakken in derby

De generale repetitie voor de clash met de buren van Marke-Webis werd er eentje in mineur voor Lendelede. Het team van trainer-coach Bart Hungenaert ging kansloos onderuit bij nummer drie Vosselaar.

Nieuws

“Derde plaats blijft ons doel”

De derby van zaterdag tussen Lendelede en Marke-Webis heeft weinig meer dan een ereplaats in de liga B als inzet maar blijft toch om verschillende redenen interessant.

Nieuws

Drie lichtgewonden bij ongeval met brandweerwagen

Op weg naar een interventie is een brandweerwagen woensdagochtend in de berm beland in het West-Vlaamse Lendelede. Drie brandweermannen raakten lichtgewond.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

“Het ziet er goed uit voor volgend seizoen”

Lendelede verloor op As met 3-1 maar zette wel een degelijke prestatie neer. Uiteraard willen trainer Dries Wittebolle en de zijnen straks in de play-offs hun blazoen nog wat oppoetsen. “Antwerp, Charleroi en Oostende worden de tegenstanders”, weet ploegverantwoordelijke Joost Kerckhof. “Intussen zijn we volop bezig met de ploeg voor volgend seizoen. Het ziet er goed uit. We tikten al vier nieuwe speelsters op de kop, vooral jongeren die bij ons nog veel progressie kunnen boeken. Coline Coessens had keuze zat maar koos toch voor het project dat wij voor ogen hebben. Momenteel zijn we nog op zoek naar versterking voor het middencompartiment en de receptie-hoek.”

Nieuws

“Via de eindronde stap naar tweede zetten”

FC Lendelede heeft zijn topscorer Serge Parrein gemist. De 33-jarige Izegemnaar, vorig seizoen goed voor 22 goals, moest wegens een ribblessure zes weken toekijken.

Nieuws

Karin (58) ziet bestelwagen op zich afkomen maar overleeft zware crash: “Ik dacht nog: ‘Wat doet die nu?’”

Een zwaar ongeval op de Rijksweg kostte gisterenmorgen het leven aan twee Gentenaars. Na een verkeerd ingeschat inhaalmanoeuvre botsten ze frontaal op de wagen van Karin Scherpereel uit Izegem, die acht ribben brak.

Nieuws

“Lange busreis niet ideale voorbereiding”

Black and White Company Lendelede maakt morgen de verplaatsing naar het Limburgse As. “Mogelijk zit er puntengewin in, hoewel de lange busreis niet ideaal is als voorbereiding”, stelt Lies Lecluyse. “As is de jongste weken niet slecht bezig. Wellicht versterkten zij zich in het tussenseizoen. Of die vele nederlagen ons de keel niet beginnen uit te hangen? Dat is niet te merken in de groep. De sfeer is nog altijd uitstekend. Zolang we op de vloer niet ondermaats presteren, gaat er niemand jammeren. Of ik volgend seizoen blijf? Daar moet je niet aan twijfelen. Bijna twintig jaar ben ik hier al aan de slag. Dat zal niet snel veranderen.”

Nieuws

Twee doden en drie gewonden bij zware crash met vijf auto’s

Bij een zwaar verkeersongeval op de Rijksweg in het West-Vlaamse Lendelede zijn donderdagochtend twee jonge mannen om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond. Dat bevestigt brandweerzone Fluvia kort na de feiten.

Politie en veiligheid
Nieuws

Ongeval Lendelede: Twee dodelijke slachtoffers komen uit Gent

Een verkeerd inhaalmanoeuvre ligt aan de oorzaak van het dodelijk verkeersongeval dat zich donderdagochtend voordeed in Lendelede. Dat bevestigt het West-Vlaams parket, afdeling Kortrijk. Twee personen overleefden het ongeval niet. Het gaat om de bestuurder Ardic C., een 44-jarige Turkse man en zijn passagier Shukri I., een 30-jarige Irakees. Beiden woonden in Gent en werkten voor een firma in afbraakwerken in Zedelgem.

Wegen en verkeer
Nieuws
Download