Geen paniek, ‘t is maar chaos!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Er moet nog iets bijkomen in aanvallend compartiment”

De vakantie zit erop bij Winkel. Het hervatte vorige week de trainingen en speelt vanavond om 19 uur op Wervik zijn eerste oefenmatch.

Nieuws

Deze jongeren zijn trots op hun dorp

‘Het verhaal van Rollegem-Kapelle’, dat is wat de vrienden Arthur Vandoorne, Jeffry Vandromme en Ayoub Ibourt op hun Facebookpagina willen vertellen.

Nieuws

Tien jaar voor ramkrakers die liefst drie keer toesloegen in zelfde tuincentrum

Een Roemeense bende Romazigeuners kreeg meer dan tachtig jaar cel voor tientallen ramkraken in ons land. Ze sloegen maar liefst drie keer toe in het tuincentrum van Jose Luyckx in Rollegem-Kapelle. “We gaan ons nooit meer echt veilig voelen.”

Nieuws

West-Vlaamse burgemeesters willen meer geld

JONGCD&V West-Vlaanderen is gisteren met dertig spaarvarkens van het gemeentehuis in Ledegem naar Antwerpen getrokken. Het stelt de ongelijke verdeling van het Gemeentefonds aan de kaak.

Nieuws

Made in Ledegem: step XXL voor alle feestjes

Er is een nieuwkomer in het verhuurgamma van De Speelhoed: de step XXL. Een step voor drie personen, bedacht en gemaakt in Ledegem.

Nieuws

Minister Jambon is boos over onwettige facturen en stuurt inspecteur naar hulpverleningszone

Na klachten over onwettige facturen stuurt minister Jambon een inspecteur naar Fluvia. De hulpverleningszone rekent 300 euro aan voor het inzetten van een ladderwagen bij medische hulp, terwijl dat volgens de wet gratis moet zijn.

Nieuws

Breng bezoek aan zuivelhoeve Dendauw

Heb je je altijd al afgevraagd hoe jouw melk, kaas en yoghurt in de winkel en op je tafel komt? Dit is je moment! Op zaterdag 1 juli kan je om 14 uur zuivelhoeve Dendauw in Sint-Eloois-Winkel bezoeken.

Nieuws

Energietour minister Tommelein stopt in Sint-Eloois-Winkel

Minister van Energie, Bart Tommelein (Open VLD), geeft op maandagavond 19 juni een uiteenzetting over zijn energiebeleid. Dat gaat door in Suntronics 't Lindeke en start om 19u30. Wie zijn jaarfactuur meebrengt, kan van energie-adviseurs tips krijgen om te besparen.

Nieuws

West-Vlaamse zwaargewichten fietsen Mont Ventoux op

De Verlichters, zo doopten een groep West-Vlaamse zwaargewichten zichzelf. Ze willen allemaal samen tien procent gewicht kwijt en reden zaterdag de Mont Ventoux op.

Nieuws

“Als enige eerstejaars in de selecte kopgroep”

Veldrijder Maxim Dewulf werd knap zesde in Geraardsbergen.

Nieuws
Download