Secondje, even iets halen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Toneelgroep brengt levende paarden op scène

De toneelvereniging van KWB Ledegem brengt begin november haar 73ste productie op de planken. Dit keer viel de keuze op ‘De Roze Ridder’.

Nieuws

Twee jaar cel voor vader van drie die alimentatie niet betaalt, maar wel met luxewagens rondrijdt

Een 45-jarige man uit Zonnebeke werd gisteren in de Ieperse rechtbank bij verstek veroordeeld tot een effectieve celstraf van twee jaar en een boete. Hij weigert al twee jaar het onderhoudsgeld voor zijn drie kinderen te betalen.

Nieuws

Twee jaar cel voor vader die onderhoudsgeld voor drie kinderen niet betaalt, maar wel met luxewagens rijdt

Een 45-jarige Zonnebekenaar werd gisteren in de Ieperse rechtbank bij verstek veroordeeld tot een effectieve celstraf van twee jaar en een boete van 800 euro omdat hij weigerde onderhoudsgeld voor zijn kinderen te betalen.

Nieuws

Annemie trekt weer met medische zending naar Afrika

Annemie Descheemaeker trok met de organisatie See and Smile op medische zending naar Ethiopië. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om met haar man door het land te reizen.

Nieuws

Geen kat is nog geïnteresseerd in vinken en dus gooit vinkeniersclub noodgedwongen handdoek in de ring

Na 83 seizoenen gooit vinkeniersclub De Trage Zangers eind dit jaar de handdoek in de ring. Heel wat leden zijn ondertussen tachtigplussers en er komen geen jonge meer bij. “De jonge gasten weten niet wat dat is. Ze mogen geen vogels meer houden.”

Nieuws

“Op de bank starten was even slikken”

Winkel maakt vandaag de verplaatsing naar Sint-Niklaas. Een derde nederlaag op rij is niet aan de orde. Winkel moet binnen de kortste tijd weer hogerop.

Nieuws

Darter buiten strijd door ongeval

Lorenzo Van Meirhaeghe (24) uit Moorslede is voorlopig arbeidsongeschikt door een ongeval afgelopen weekend in Ledegem.

Nieuws

CD&V-VD gaat in kartel met Open VLD naar de stembus

CD&V-VD, het kartel tussen CD&V, N-VA en onafhankelijken trekt weer naar de kiezer in 2018. De partijen werken goed samen. Ook Open VLD voegt zich nu bij hen.

Nieuws

“Moeten binnen de kortste tijd uit negatieve spiraal”

Na de nederlaag vorige week op Brakel, moest Winkel nu ook de duimen leggen tegen Rupel Boom (2-3) en dat hadden de rood-zwarten niet verdiend. “We zitten de jongste weken in de hoek waar de klappen vallen”, sakkert doelman Sven Dhoest.

Nieuws

“Winnen gaat boven persoonlijk succes”

Na overwinningen tegen RC Gent, Pepingen-Halle en Torhout dachten we Winkel gelanceerd. Een vierde zege op rij zat er op Brakel echter niet in. Dus moet Winkel opnieuw beginnen. Tegen het goed op dreef zijnde Rupel Boom wordt dat geen kinderspel.

Nieuws
Download