Euhm, wat wou ik weeral zeggen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Na twintig jaar weer postpunt

Het is exact twintig jaar geleden dat in Sint-Eloois-Winkel het postkantoor dichtging. Nu komt er weer een postpunt in dagbladhandel Lezy in de Smissestraat.

Nieuws

“Tweede plaats en promotie moeten nu zeker kunnen”

Leider Petegem zal geen licentie vragen voor eerste amateurklasse. De ploeg die kampioen speelt of na Petegem eindigt, promoveert. “Dat is nog eens goed nieuws”, ziet sponsor Geert Cool mogelijk zijn lang gekoesterde droom uitkomen.

Nieuws

Aaron Vandendriessche: “We moeten vooral vooruit kijken”

Winkel had het niet onder de markt met Brakel. Pas na de rust konden de rood-zwarten het verschil maken. Volgende week is er de verplaatsing naar Rupel Boom met de tweede plaats als inzet. “Buitenshuis komen we altijd sterk voor de dag.”

Nieuws

“Het wordt tijd dat ik speel”

Doelman Jordy Mervilde is al vier jaar aan de slag bij Winkel. Een vijfde komt er niet. De 22-jarige Lauwenaar koos voor eersteprovincialer RC Lauwe. “Het wordt tijd dat ik speel”, zegt Jordy Mervilde.

Nieuws

Maandag starten eindelijk werken voor meer veiligheid in Rollegem-Kapelsestraat

Nu maandag begint de heraanleg van de Rollegem-Kapelsestraat. Er komt een nieuw en veilig dubbelrichtingsfietspad, het beton gaat eruit en wordt vervangen door asfalt.

Wegen en verkeer
Nieuws

Opbrengst eindejaarsconcert naar G-oalympics

Het eindejaarsconcert van de VFG Ledegem (Vereniging Personen met een Handicap) in de Sint-Janskerk van Rollegem-Kapelle was een toppertje. De opbrengsten van dit bijzondere evenement gaan naar de werking van G-oalympics uit Ledegem. Dat is een voetbalteam voor jongens en meisjes met een beperking.

Nieuws

Rode Kruis Ledegem zwaait José en Veroniek uit

José en Veroniek zijn twee vaste waarden in het Rode Kruis van Ledegem. Spijtig genoeg verlaten ze de gemeente, waardoor ze hun engagement voor het Rode Kruis Ledegem moeten stopzetten. Op de nieuwjaarsreceptie werden ze al uitdrukkelijk bedankt en er werd ook een afscheidsmoment georganiseerd.

Nieuws

“Uit respect niet op tafel gedanst”

Het was Danny Lavens nog niet vaak gegund om in zijn eigen Torhout te winnen. Gisteren kon de Winkel-trainer na de 0-3 zege volop genieten. En niet alleen omwille van de overwinning op zijn stadsgenoten.

Nieuws

“Op KM Torhout hebben we het altijd moeilijk”

Winkel trek vandaag naar Torhout. Daar waren de rood-zwarten nog nooit aan het feest. “Ik kan me niet herinneren dat we er ooit wonnen”, zegt Rens Verhooghe.

Nieuws

Doodrijder Saar stuurt zijn kat naar nieuw proces: “Dat typeert hem”

De man die in december 2015 Saar Gevaert doodreed in Gits, moest zich gisteren opnieuw voor de rechter verantwoorden voor een ander ongeval met vluchtmisdrijf. Miguel V. daagde echter niet op, tot frustratie van de rechter en de familie van Saar, die in het publiek zat.

Nieuws
Download