Kijk af en toe eens om je heen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Brandweer moet straat vol bloemkolen schoonspuiten

Een lading bloemkolen kwam vrijdagnamiddag over een strook van enkele honderden meter op de Brugseweg terecht, tussen het dorp Sint-Juliaan en het kruispunt met de Zonnebekestraat in het West-Vlaamse Langemark-Poelkapelle.

Politie en veiligheid

Man krijgt vier jaar cel voor betasten van twee minderjarigen

De 41-jarige C.D. uit Langemark-Poelkapelle werd gisteren in de Ieperse rechtbank veroordeeld tot een effectieve celstraf van vier jaar en een geldboete van 600 euro voor de aanranding van de eerbaarheid van twee minderjarige kindjes.

Nieuws

Goud voor Gerd Devos en Hanna Vandenbussche

Met Gerd Devos en Hanna Vandenbussche gingen in het Nederlandse Eindhoven de Belgische marathontitels naar West-Vlamingen die na hun studies in Leuven bleven hangen.

Nieuws

Man (28) die overleed aan zomerbar werd geduwd door onbekende: “We willen dat dader gestraft wordt”

Langemarkenaar Frederic Verhelst (28), die overleed op de laatste avond van zomerbar Le Jardin in Langemark, zou gestorven zijn door een val in de Diksmuidestraat, op een honderdtal meter van de uitgang van bar. De jongeman werd geduwd.

Nieuws

Frederic (28) overlijdt na duw van onbekende man: “We willen dat dader gestraft wordt”

Langemarkenaar Frederic Verhelst (28), die overleed op de laatste avond van zomerbar Le Jardin in Langemark, zou gestorven zijn door een val in de Diksmuidestraat, op een honderdtal meter van de uitgang van bar. De jongeman werd geduwd.

Nieuws

Jongeman (28) sterft na ongelukkige val op sluitingsavond van populaire zomerbar

Een man van 28 is overleden aan een hersentrauma. Tijdens een uitstap kwam hij kwalijk ten val aan zomerbar Le Jardin in zijn gemeente Langemark. De Ieperse afdeling van het West-Vlaams parket onderzoekt de omstandigheden.

Nieuws

“Ik denk dat we gelanceerd zijn”

Hoezo, een trainer is niet belangrijk? En wat dan te zeggen van vierdeprovincialer Langemark-Poelkapelle. Maarten Beele had verplichtingen bij werkgever VDK-bank en zat twee weken niet op de bank. Vorige zondag tegen Kruiseke was hij terug presenet en zijn ploeg won meteen met 5-3.

Nieuws

Man blijft aanranding kinderen ontkennen

De 41-jarige C. D. uit Langemark-Poelkapelle ontkende in de rechtbank van Ieper opnieuw de aanranding van twee kindjes van een kennis.

Nieuws

Geen Franse tricolore boven Westhoek

Geen Belgische F-16's of Franse straaljagers boven Poelkapelle tijdens de eeuwherdenking van Guynemer door de felle regen. De toeschouwers waren wel present en doorstonden weer en wind.

Nieuws

VIDEO. Het is eens iets anders dan pompoenschieten: sneller dan deze schuurmachines vind je ze niet

Kettingzagen, slijpschijven en schuurmachines racen tegen elkaar op het erf van een maïsdrogerij in het onooglijke Bikschote. Het gaat niet zomaar om een hobby-evenement, maar om het eerste Europees kampioenschap Powertoolracing.

Nieuws
Download