Hier, nen euro!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Man blijft aanranding kinderen ontkennen

De 41-jarige C. D. uit Langemark-Poelkapelle ontkende in de rechtbank van Ieper opnieuw de aanranding van twee kindjes van een kennis.

Nieuws

Geen Franse tricolore boven Westhoek

Geen Belgische F-16's of Franse straaljagers boven Poelkapelle tijdens de eeuwherdenking van Guynemer door de felle regen. De toeschouwers waren wel present en doorstonden weer en wind.

Nieuws

VIDEO. Het is eens iets anders dan pompoenschieten: sneller dan deze schuurmachines vind je ze niet

Kettingzagen, slijpschijven en schuurmachines racen tegen elkaar op het erf van een maïsdrogerij in het onooglijke Bikschote. Het gaat niet zomaar om een hobby-evenement, maar om het eerste Europees kampioenschap Powertoolracing.

Nieuws

Kettingzagen en schuurmachines racen tegen elkaar

Kettingzagen, slijpschijven en schuurmachines racen morgen zondag tegen elkaar op het erf van een maïsdrogerij in het onooglijke Bikschote. Het gaat niet zomaar om een hobbyevenement, maar wel om het eerste Europees kampioenschap powertoolracing.

Nieuws

Bjorn Voet mag dromen van revanche

Joris Moeyaert (2u37'18”) verwees bij de Flanders Fields Marathon 2016 Bjorn Voet (2u41'14") naar de tweede plaats. Zondag volgt een revanche in deze herfstklassieker tussen Nieuwpoort en Ieper.

Nieuws

Lucht boven Westhoek kleurt bleu-blanc-rouge

La Patrouille de France zal op 11 september de Franse tricolore boven de Westhoek laten verschijnen. Aanleiding daarvoor is de eeuwherdenking van Georges Guynemer, de piloot die in 1917 neerstortte in Poelkapelle.

Nieuws

“Willen iedereen op veld krijgen”

Voetbalclub VK Langemark-Poelkapelle start een samenwerking met het opvangcentrum van Fedasil in Poelkapelle om jonge asielzoekers en vluchtelingen te laten voetballen.

Nieuws

Heel wat belangstelling voor tankrit

Een 150-tal mensen uit Engeland, Schotland, Antwerpen, Gent, Oostende en de Westhoek bekeek en reed de afgelopen drie dagen met de tank op Hill 35.

Nieuws

VIDEO. Honderd jaar na zijn debuut tuft dit gevaarte opnieuw door de Vlaamse velden

De replica van de MARK IV-tank van Poelkapelle reed afgelopen zaterdag voor het eerst opnieuw door Flanders Fields en blijft een kleine week op een grasheuvel staan voor een tankfestival met ritjes voor sponsors en info voor het grote publiek.

Nieuws

“Bedankt voor het mooiste cadeau, ons kleine meisje”

1.200 rouwenden namen zaterdag afscheid van Joeri Merveillie in de Sint-Pauluskerk in Langemark. Tijdens de plechtigheid werd nog eens duidelijk hoe geliefd de verongelukte vader in spe en kapitein van SK Nieuwkerke wel was.

Nieuws
Download