Follow us on Facebook or Twitter!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

380 zonnepanelen drijven op vijver renbaan

News

Benoit gestart met vormen van bestuursploeg

Burgemeester Francis Benoit (CD&V) is maandag gestart met gesprekken om de nieuwe bestuursploeg voor de volgende legislatuur te vormen. Na de herfstvakantie wordt de nieuwe bestuursploeg bekendgemaakt.

News

Burgemeester Benoit is gestart met het vormen van nieuwe bestuursploeg

Burgemeester Francis Benoit (CD&V) is vandaag gestart met gesprekken om de nieuwe bestuursploeg voor de volgende legislatuur te vormen. Maar het zal nog enkele weken duren voor het nieuwe schepencollege bekend wordt gemaakt.

News

LIVE WEST-VLAANDEREN. Tommelein claimt initiatief in Oostende, Landuyt kondigt afscheid aan in Brugge

Hoe verloopt de stemming voor de gemeenteraadsverkiezingen in uw gemeente, gebeurden er opmerkelijke zaken in de stemhokjes, en wat zijn de resultaten? Volg al het nieuws over de verkiezingen in de provincie West-Vlaanderen hier op de voet!

News

ANALYSE. Burgemeester Benoit wint met monsterscore in Kuurne

In Kuurne is de grote winnaar burgemeester Francis Benoit. Zijn partij CD&V haalde met 41 procent een monsterscore en gaat drie zetels vooruit. Grote verliezer is oud-burgemeester Carl Vereecke. Zijn partij Nieuw Kuurne verloor drie zetels.

News

Bekend karikaturist Nesten verliest strijd tegen kanker

In het West-Vlaamse Kuurne is zaterdagavond Rik Delneste alias Nesten op 71-jarige leeftijd overleden is. Nesten was bekend van de honderdduizenden karikaturen, vaak van wielrenners, die hij maakte.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Kuurne

In Kuurne gaat burgemeester Francis Benoit (CD&V) voor een tweede ambtstermijn. Maar er zijn kapers op de kust. Eerste schepen Johan Bossuyt (N-VA) heeft dezelfde ambitie en oud-burgemeester Carl Vereecke wil na zes jaar oppositie graag zijn sjerp terug.

News

Bureau van burgemeester is minimuseum

Het kantoor van burgemeester Francis Benoit (CD&V) uit Kuurne is een minimuseum. Vlaggetjes, beelden, wijnen met de naam Ezel, allemaal staat het op zijn bureau. “De meeste dingen kreeg ik van inwoners.”

News

Inschuifbare theatertribune moet nog meer evenementen naar Kubox lokken

Om het Kuurnse cultuurcentrum Kubox nog aantrekkelijker te maken voor evenementen, investeerde het gemeentebestuur in een inschuifbare theatertribune. “Die zorgt ook voor meer comfort”, zegt burgemeester Francis Benoit.

News

SP.A/Groen zet in op sociale media en spaart hoop papier uit

News
Download