Enkel buren kunnen lid worden op basis van adresverificatie
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Annie werd slachtoffer van internationale juwelendief: “Hij stal armband van mijn overleden mama”

Annie Steeman (71) werd bestolen aan een parkeerautomaat in Kortrijk. De dader ging ervandoor met de armband van haar overleden moeder. “Ik droeg die armband altijd, maar sinds die diefstal durf ik dat niet meer.”

Nieuws

Ikea op Ter Biest of aan Ring Shopping Center Noord? Meer onderzoek nodig

Nog twee locaties blijven over voor een West-Vlaamse vestiging van meubelgigant Ikea: Ring Shopping Noord en Ter Biest in Wevelgem. De betrokken gemeentes betreuren het uitgevoerde alternatievenonderzoek. Het kon volgens hen concreter en uitgebreider.

Nieuws

Ex-vriend verwijt jonge kankerpatiënte voor ‘kankerhoer’

Een negentienjarige vrouw, die drie jaar geleden vocht tegen kanker, moest van haar ex-vriend een pijnlijk verwijt incasseren. De 21-jarige G.Y. maakte zijn ex-vriendin per sms uit voor ‘kankerhoer’ en ‘kankerslet’. Hij stond gisteren terecht voor de correctionele rechtbank in Kortrijk.

Nieuws

“Dief stal armband van mijn overleden mama”

Annie Steeman (71) werd begin dit jaar bestolen aan een parkeerautomaat in Kortrijk. De dader ging ervandoor met de armband van haar overleden moeder.

Nieuws

Dit is de beste frituur van het hele land (ook volgens Véronique De Kock)

Overdonderd. Dat was het gevoel dat Kris Vanhaerents, zijn dochter Ulrike en schoonzoon Lawrence hadden. Hun Blauwe Frituur werd door kwaliteitslabel Best-Frit verkozen tot beste frituur van Vlaanderen.

Nieuws

Blauwe Frituur is beste frietkot van het land

Overdonderd. Dat was het gevoel dat Kris Vanhaerents, zijn dochter Ulrike en schoonzoon Lawrence hadden. Hun Blauwe Frituur werd door kwaliteitslabel Best-Frit verkozen tot beste frituur van Vlaanderen.

Nieuws

Zeven passagiers gewond na slippartij op afrit

Een minibus van de beschutte werkplaats WAAK uit Kuurne is woensdagavond betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de afrit Kortrijk-Oost van de E17 richting Frankrijk. Maar liefst zeven inzittenden moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuws

Muziekfestival ter ere van overleden vriend

De vrienden van Jelle Tommeleyn, die in februari 2016 om het leven kwam bij een verkeersongeval, organiseren in oktober de eerste editie van ‘Hardt’. Het muziek- en kunstevenement in Kortrijk moet het ultieme eerbetoon worden aan de betreurde drummer.

Nieuws

Nieuwe Reepbrug kost ruim twee miljoen euro

Er is eindelijk een akkoord over de bouw van de nieuwe Reepbrug. De voetgangersbrug wordt na 25 jaar het sluitstuk van de ingrijpende Leiewerken in Kortrijk. Ze is de achtste en laatste brug, moet eind 2020 af zijn en zal 2,11 miljoen euro kosten. Daarvan betalen de stad Kortrijk en Waterwegen en Zeekanaal elk de helft.

Nieuws

Broer Syriëstrijder riskeert vier jaar cel voor “financiële steun aan IS”

De broer van de Kortrijkse Syriëstrijder Olivier Calebout riskeert vier jaar celstraf voor steun aan IS. Frederick Calebout stortte geld door naar zijn broer en maakte volgens het federaal parket ook Facebookprofielen aan voor andere strijders.

Nieuws
Download