Thuis in je buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie blij met ‘afluisterkamer’

Bij de politiezone Westkust zijn ze blij met hun eigen tapkamer om telefoongesprekken af te luisteren. “We konden er al opmerkelijke resultaten mee boeken in terrorismedossiers en ontvoeringszaken”, klinkt het.

Politie en veiligheid

Junior Jelle Vermoote in eigen achtertuin: “Niet bang van zand”

Jelle Vermoote heeft zijn juniorendebuut niet gemist. De Pervijzenaar van Team Mahieu-Kona-Vandermeeren mag niet ver van zijn thuisbasis proeven van het Wereldbekercircuit.

Nieuws

Neoprof Nicolas Cleppe: “Tijd om weer enkele stapjes te zetten”

Neoprof Nicolas Cleppe sprokkelde via een alternatief programma tijdens de eerste seizoensweken voldoende punten om startrecht af te dwingen in de Wereldbeker. “Vanaf nu probeer ik weer enkele stapjes te zetten.”

Nieuws

“Ik leg mezelf minder druk op”

Laatstejaarsbelofte Thomas Joseph ziet zijn goede seizoensstart beloond met een selectie voor de Wereldbekermanche van zondag in Koksijde. “Door mezelf minder druk op te leggen, gaat het beter.”

Nieuws

WK cyclocross geeft Koksijde wereldwijde faam

Als de weergoden niet dwarsliggen, wordt zondag voor de zestiende keer een manche van het WK cyclocross in Koksijde gereden. Publicitair valt de wedstrijd voor de kustgemeente nauwelijks te overschatten.

Nieuws

Rolstoelacteur en cabaretier Fried Ringoot brengt nieuwste show

Fried Ringoot, rolstoelacteur en cabaretier, brengt op vrijdag 20 oktober in De Panne zijn allernieuwste theater-zaalshow “ EN…? WAT NU?”. een organisatie van de gezinsbond De Panne ten voordele van Villa Rozenrood.

Nieuws

Slachtoffer aanrijding is 79-jarige vrouw uit De Panne

Een bejaarde vrouw is gisteren vlakbij het gemeentehuis van De Panne om het leven gekomen nadat ze omvergereden was door een vuilniskar. De chauffeur was zich van geen kwaad bewust en reed door. Hij werd op 3 kilometer van de plaats van het ongeval door de politie aan de kant gezet.

Politie en veiligheid

Grote verkeerscontroleactie levert liefst 33.000 euro op

Politie Westkust en Polder, federale politie, douane, Vlaamse Belastingsdienst, RVA, sociale inspectie en parket hielden vrijdag een grote verkeerscontroleactie in de zones Westkust en Polder.

Politie en veiligheid

“Je voelt dat we elke week groeien”

De harde spelerskern vierde zondagavond de 0-1-winst in Rumbeke in de thuiskantine. Dat ze met negen eindigden, kon de spelers in eerste instantie niet deren.

Nieuws

Wat begon als een trucje om de politie te snel af te zijn, bleek een goudmijn voor dit Belgisch koppel

Ze leenden hun idee bij de illegale straatverkopers in Spanje. Alain Puystiens (41) en Céline Vanden Broecke (37) uit Koksijde ontwierpen een speelmat die je zo als speelgoedzak bijeen pakt. Drie jaar geleden begonnen ze met de verkoop, vandaag is hun Play & Go-mat in 35 landen te koop. En zopas sloten ze ook een ­wereldwijde deal met Disney. “Na twee maanden hadden we 30 klanten, na nog eens twee maanden 400.”

Politie en veiligheid
Download