Alleen jij en je buren hebben toegang tot de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Concert Muziekkapel van de Gidsen

Op donderdag 24 augustus concerteert de Muziekkapel van de Gidsen in de O.L.V.-ter-Duinenkerk in Koksijde.

Nieuws

"Er is nog toekomst voor textielverkoop op markt"

Alle studies ten spijt, is er nog een toekomst voor textielverkoop op de markten. Dat is de overtuiging van Marnick en Ingrid Bevernage uit Koksijde.

Nieuws

Hij loog over snelle wagens, reizen en dure horloges, nu mag deze 'miljardair' verder fantaseren in de cel

Y.D. werd door de rechter in Veurne veroordeeld tot twaalf maanden gevangenis, waarvan de helft met uitstel, en een boete van drieduizend euro, voor onder meer oplichting van een notaris en vervalsing van documenten.

Nieuws

Fantast moet zes maanden cel in

Y.D. werd door de rechter in Veurne veroordeeld tot twaalf maanden gevangenis, waarvan de helft met uitstel, en een boete van drieduizend euro, voor onder meer oplichting van een notaris en vervalsing van documenten.

Nieuws

“Gemiddelde leeftijd amper 21,7 jaar”

Didier Crombez, de nieuwe T1 die Kurt Bataille opvolgde, staat voor een zware opdracht. Met een heel jong elftal moet hij KVVO door de woeste golven van eerste provinciale loodsen, gesteund door zijn assistenten Chris Capelle en Bruno Harteel.

Nieuws

“Keuze voor Oostenrijk was vlug gemaakt”

Robban Vermeulen vertrok maandag met de ploeg op stage naar Vresse-sur-Semois. Volgende week woensdag start hij in de Radjugendtour in Oostenrijk. “Geen West-Vlaanderen Cycling Tour want toen Robban de kans kreeg om mee te gaan naar Oostenrijk was de keuze vlug gemaakt”, lacht moeder Carole. Na zijn eerste zege begin juni in Moorsele is de Koksijdenaar vol vertrouwen op zoek naar een tweede succes. “In Oostenrijk zal hij allicht moeten knechten voor de Nederlandse kampioen Casper Van Ouden maar mocht de kans zich voordoen om een tweede overwinning te behalen zal hij die niet laten liggen.”

Nieuws

“Houd verdachten wisseltruc bezig en bel naar politie”

De politiezone Westkust heeft een uitgebreid bericht opgesteld waarin handelaars worden gewaarschuwd voor twee vrouwen en een man die de voorbije dagen al elf slachtoffers gemaakt hebben met de wisseltruc.

Politie en veiligheid

‘Begin september blijft de hoofdzaak’

Een verplaatsing naar Dinant zit er niet in voor Oostduinkerke na de 1-2 nederlaag tegen Pont-à-Celles.. ‘Eigenlijk is niemand er rouwig om. Voor de spelersgroep is het jammer, want die verdiende een beter lot. We domineerden de eerste helft, maar na onze strafschoptreffer speelden we het powervoetbal van de bezoekers mee. Het was wat wachten op de gelijkmaker en al vlug volgde de 1-2. We creëerden geen kansen meer. Nu ligt de klemtoon op bouwen en de Beker van West-Vlaanderen. September blijft de hoofdzaak. Ik ben keeperstrainer en kan voor de rest alleen maar bijleren van Didier Crombez en Bruno Harteel.’

Nieuws

Hier is het zeewater zo vervuild dat je er niet mag zwemmen

De rode vlag wapperde vrijdag op het strand van Sint-André in Oostduinkerke. De Vlaamse Milieu Maatschappij (VMM) had na het nemen van stalen ontdekt dat het zeewater bacteriologisch verontreinigd was.

Nieuws

Ten Bogaerde overweegt Michelinster af te staan

Ian Wittevrongel, chef-kok van restaurant Ten Bogaerde, overweegt zijn Michelinster terug te geven omdat ze te veel extra kosten met zich meebrengt.

Nieuws
Download