Download our app for Android of iPhone
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

54 miljoen euro voor comfortabele kusttram (en om iets te doen aan al dat zand)

De Vlaamse overheid wil tussen 2019 en 2023 ruim 54 miljoen euro investeren in een grondige vernieuwing van het tramnet aan de Kust. “We moeten inzetten op een veilig, comfortabel en betrouwbaar tramnet”, aldus Vlaams minister Ben Weyts (N-VA)

News

Gemeenteraad geeft voorsmaakje op tumultueuze toekomst

Elwin Van Herck, fractieleider van KoksijdeVooruit, gaf al een staaltje van wat de volgende jaren in de gemeenteraad verwacht mag worden: ellenlange zittingen met veel vragen en harde uithalen naar de meerderheid.

News

Gratis shuttle brengt oudere bewoners naar bankautomaat

Burgemeester Marc Vandenbussche (Open VLD) wil op vrijdagochtend een gratis shuttle inleggen naar omliggende gemeenten. Zo kunnen (vooral oudere) inwoners van Sint-Idesbald geld afhalen om cash te betalen.

News

Hoe een schoonmoeder de eerste openluchteditie van Night of the Proms naar de kust haalde

De eerste Belgische openluchteditie van Night of the Proms vindt op 1 augustus plaats. Het Antwerp Philharmonic Orchestra en de Braziliaanse dirigente Alexandra Arteche ruilen dan het vertrouwde Antwerpse Sportpaleis in voor Koksijde.

News

Vrouw (57) zit twee dagen zonder gsm opgesloten in lift in Koksijde

Een 57-jarige vrouw heeft twee dagen vastgezeten in de lift van een appartementsgebouw in Koksijde. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Haar echtgenoot belde uiteindelijk de 100-centrale omdat hij niet wist wat er aan de hand was. De dame in kwestie had geen gsm bij en kon dus niemand verwittigen.

News

Piet Huysentruyt is ambassadeur Hotelschool

De Hotelschool van Koksijde, leverancier van de grootste sterrenkoks in ons land, heeft drie nieuwe ambassadeurs aangesteld: tv-kok Piet Huysentruyt, Tim Van der Valk (van de gelijknamige hotelketen) en sommelier Kris Lismont van Monde Vino in Borgloon.

News

Gymnasten verzamelen 836.425 dopjes voor het goede doel: “We moesten zelfs telnamiddagen organiseren”

De Koninklijke Ieperse Turnkring hield een actie met alle gymnasten om zo veel mogelijk plastic doppen in te zamelen voor Vrienden der Blinden.

News

Voorlopig nieuw clubhuis voor de WAC.

News

Head Up Family belooft warme dagen

Ze noemen zichzelf de Head Up Family, ze bestaan vooral uit geëngageerde vrouwen en ze organiseren allerlei activiteiten voor het goede doel.

News

Fonds Stichting Paul Delvaux organiseert exclusieve VIP-avond met verkoop

Hebt u in het Paul Delvaux Museum de tentoonstelling 'Een introspectieve blik met de crayonmanier ' al bezocht? Dan zag u dat sommige gravures te koop staan. Op zich al uniek. De Stichting heeft nu ook beslist om een evenement te organiseren waarop een veertigtal gravures verkocht worden. Samen met een aantal originele tekeningen.

News
Download