Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

550 toeschouwers voor nieuwjaarsconcert

Onlangs genoten ongeveer 550 toeschouwers van het nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist, waaronder ook burgemeester graaf Leopold Lippens. Het publiek werd ook getrakteerd op een receptie. De harmonie bestaat ondertussen al 110 jaar.

Nieuws

Wagen rijdt tegen hoogtewerker, arbeider valt uit bakje en valt op zijn hoofd

Door een verkeersongeval is een 47-jarige arbeider dinsdagnamiddag in Knokke uit een hoogtewerker gevallen. Het slachtoffer verkeert in levensgevaar, meldt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen.

Nieuws

“Proberen onze spelers gestald te krijgen”

Westkapelle, zonder Decloedt, Hajrizi, Benoot en Vuyts, knielde met 3-1 voor Wielsbeke. “Wat overdreven”, vond T2 Nick Paternoster. “Leuke match, met veel goeie kansen in de eerste periode maar toch 0-0 tussenin. Balverlies leidde tot de opener via Delporte, Stroo trapte vanop de stip de 1-1 binnen. Op corner mocht hun spits in de slotfase draaien en binnenschieten, op het einde leidde nieuw balverlies tot de 3-1 van Delporte, een echte beauty. Wielsbeke is veel efficiënter dan vroeger. Intussen proberen we onze spelers gestald te krijgen. Dat moet lukken, voor de trainersstaf liggen de kaarten iets moeilijker.”

Nieuws

Sfeervolle Winterdrink goed onthaald

De Jeugdraad van Knokke-Heist verkoos gezelligheid boven een milieuschadelijke kerstboomverbranding. Met Winterdrink sloegen ze een nieuwe weg in met een tentendorp op het strand ter hoogte van het Rubensplein. De eerste blauwe hemel van het jaar, samen met vuurtjes van onbehandeld en droog hout leidde tot een geslaagde organisatie met honderden aanwezigen genietend van een gezellige namiddag.

Nieuws

“Gelijkspel zou terecht geweest zijn”

Het was stil zaterdagavond op de Knokse spelersbus bij de terugkeer uit Heist-op-den-Berg. De 2-1 nederlaag lag duidelijk gevoelig bij de spelers, waardoor Knokke Lommel weer naast zich moet dulden en Heist tot op één punt nadert.

Nieuws

“Wie onze tegenstander is, speelt totaal geen rol”

Na de 4-2-zege tegen Berchem trekt Knokke vanavond naar het Kempense Heist, dat op vier punten volgt. De kustploeg is tot zijn eigen verbazing alleen leider en kan op een constant groeiend supportersleger rekenen, ook tijdens de uitwedstrijden.

Nieuws

Briljant feest voor Maurice en Hilde

Voorbije zondag vierden Maurice Ackx en Hilde Vantorre hun briljanten jubileum in het Kasteel van Moerkerke. Maurice en Hilda stapten op 2 januari 1953 in het huwelijksbootje. Het schependuo Piet De Groote en Kris Demeyere overhandigde namens het gemeentebestuur een digitaal fotokader en namens het Koninklijk Paleis een medaille van koning Filip en koningin Mathilde.

Nieuws

Robert (75) sterft onder eigen tractor: “Dit is een verschikkelijke klap”

Een bezoekje aan de buren liep gisteren tragisch af voor een landbouwer uit Knokke-Heist. Toen Robert Vandepitte (75) terug naar zijn eigen boerderij reed met zijn tractor, ging het helemaal mis. De man werd onwel en kwam vervolgens onder zijn voertuig terecht. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. “Hij had groene vingers. Landbouw was zijn grote hobby”, vertelt zijn vrouw Denise.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Man (76) wordt onwel en wordt door eigen tractor overreden

In Knokke is donderdagochtend een landbouwer overleden na een bijzonder tragisch ongeval. De man was aan het werk met zijn tractor maar werd onwel. Hij viel uit het voertuig en werd door zijn tractor overreden. Hij stierf ter plaatse aan zijn verwondingen.

Nieuws

‘Cheers for Charity’ haalt 6.428 euro op

Een maand lang stond het Casino in Knokke en Middelkerke in het teken van Cheers for Charity. Per glaasje bubbels ging een euro naar het goede doel. Het eindbedrag werd daarna verdubbeld door Napoleon Games. In totaal bracht dat 6.428 euro op. ‘Knokke(n) voor dieren’ en ‘KickCancer’ kregen elk een cheque van 2.839 euro. Het Sint-Jozefslyceum Knokke kreeg 750 euro voor een AED-toestel.

Nieuws
Download