Hoplr is a safe and private neighbourhood network
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Dieven graaien voor 64.000 euro kleren mee

Drie gemaskerde mannen gooiden maandagnacht een betonblok door de glazen toegangsdeur van de winkel van het luxekledingmerk Philipp Plein in de Kustlaan in Knokke.

News

Twee Roemeense ramkrakers gevat na achtervolging

In de nacht van maandag op dinsdag hebben drie Roemenen een ramkraak gepleegd in een boetiek in Knokke-Heist. De daders werden gevat in het Oost-Vlaamse Sint-Laureins na een achtervolging.

News

Advocaat verdachte Alexandru C.: “Geen bewijs dat Sofie Muylle werd vermoord”

Alexandru C., verdacht van de moord op Sofie Muylle vorig jaar, blijft langer in de cel. Dat heeft de raadkamer in Brugge beslist. Volgens de advocaten van de Roemeense verdachte wordt er in het expertenverslag dat nu klaar is geen onomstotelijk bewijst geleverd dat het om moord ging. Het Brugse parket vindt van wel en heeft C. intussen ook in verdenking gesteld voor verkrachting, aanranding en foltering.

Alert

Witwastruc levert Kameroeners 25.000 euro op

Twee mannen uit Kameroen moeten zich voor de strafrechter in Brugge verantwoorden voor oplichting met de beruchte witwastruc.

News

Burgemeester kan niet lachen met deze mail van voorzitter Natuurpunt: “Riot-gun om loslopende honden af te knallen”

Stefaan Brinckman, Natuurpunt Knokke-Heist-voorzitter, heeft commotie veroorzaakt met een cynische mail. Na een zoveelste confrontatie met loslopende honden kroop Brinckman in zijn pen en gebruikte hij termen als ‘honden afknallen’ en ‘een wapen lenen om een statement te maken’. Burgemeester Lippens kreeg de mail te zien en viel net niet van zijn stoel. “Onaanvaardbaar in tijden van terreur”, aldus Lippens.

Leisure and hobby

Mimi Smith over haar leven na de showbizz: “Ik wil nooit meer weg uit Knokke. Of het zal in een urne zijn”

Hoe zou het nog zijn met Mimi Smith? “Heel goed, dank je wel. Sorry dat ik onze afspraak moest verplaatsen”, zegt ze. Het tekent haar agenda en hoe ze in het leven staat. Ze is 77, maar de ex-presentatrice is nog dagelijks met duizend en een dingen bezig. En ondertussen geniet ze van haar nieuwe leven in ‘haar’ Knokke-Heist. “Ik wil hier nooit meer weg. Of het is in een urne (lacht).”

News

Koopjes te doen in Knokke: “Appartementen vanaf 275.000 euro en binnen vijf jaar kunnen ze het dubbele waard zijn”

Voor een appartement op de Knokse Zeedijk moet je al jaren diep in de buidel tasten, daarom verleggen bouwpromotoren hun activiteiten steeds meer naar de zogezegde tweede lijn. Zo zijn er in de nieuwe wijk Duinenwater momenteel zaakjes te doen. Een appartement kopen kan daar momenteel vanaf 275.000 euro, maar over pakweg vijf jaar is diezelfde woning mogelijk het dubbele waard.

News

Oldtimers ontmoeten elkaar aan de kust

De M.G. Car Club Belgium hield zondag een 38ste keer hun Beach Meeting. Aan het CC Scharpoord parkeerden 83 oldtimers voor een ontmoeting met ontbijt. Nadien trokken de eigenaars met hun wagen door de badstad langs het ‘witte’ Duinbergen, door de polders van Westkapelle richting Zeeuws-Vlaanderen om zo te eindigen voor een diner in Aalter.

News

Rappende vuilnisbak doet zwerfvuil toontje lager zingen: “In de zomer verdubbelt het afval van 24 naar 50 ton”

Knokke-Heist stelde zijn zomercampagne ‘Rap naar de vuilnisbak’ voor. Het wil badgasten aansporen om - vooral tijdens de zomermaanden - zwerfvuil een toontje lager te doen zingen. Dat wil het doen met... rijdende en zingende vuilnisbakken. Samen met een lokale rapper werd een aanstekelijk lied in elkaar gebokst.

News

Gezin dat bijna op straat stond, heeft eindelijk weer een dak boven het hoofd

Het is hen gelukt: het gezin van Steve Pottier (37) en Vicky Bosiers (30) heeft onderdak gevonden. Samen met hun zes (pleeg)kinderen dreigden ze midden juli op straat te staan na een geschil met hun huisbaas.

News
Download