Hoplr is een privé initiatief dat vertrekt vanuit de buurtbewoners
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Ik moest alles van Maïlys verwijderen onder dwang van een mes”

Alexander Dean, de viervoudige moordenaar uit Varsenare, bedreigde in april ook al een jongeman uit Brugge. Die bood zijn ex-vriendinnetje even onderdak aan, maar dat zinde Dean niet. Hij bedreigde de Bruggeling en stak een mes in diens matras om te tonen dat het menens was.

Nieuws

“Dit kon perfect vermeden worden”

De ouders van Maïlys Descamps (18) uit Moere gaan klacht indienen bij het Comité P. Volgens hen zijn er fouten gemaakt door de politie in de aanloop naar de driedubbele moord. “Dit kon vermeden worden”, zegt papa Frédéric.

Politie en veiligheid

Hun huis staat voor de tweede keer in veertien maanden tijd onder water: “Wij kunnen dit niet meer aan. Dat ze de voordeur maar dichtmetselen”

Voor de tweede keer in veertien maanden tijd liep het huis van Oswald (72) en Suzanne (68) onder water. De hevige onweersbuien zorgden opnieuw voor heel wat kuiswerk. “Waar hebben wij dit aan verdiend?”, vraagt Suzanne in tranen.

Nieuws

Vermoorde Maïlys en grootouders begraven in Koekelare

In de Sint-Martinuskerk in Koekelare zijn maandagvoormiddag de vermoorde Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon en Marie-José Vanleene samen begraven. De achttienjarige Maïlys werd samen met haar grootouders om het leven gebracht door haar jaloerse ex-vriend Alexander Dean op 25 juli.

Nieuws

Wat begon als grap, is stilaan een West-Vlaamse zomerhit

‘Paëllaaaa’, de eerste single van Manuel en Sylvia, wordt dé zomerhit van 2017. Wat begon als grap, blijkt een ongelofelijke oorwurm.

Nieuws

Danny De Coninck: “Verder bouwen op wat we in eerste helft lieten zien”

FC Varsenare bleek in de eerste ronde van de Beker van België niet opgewassen tegen SC Blankenberge.

Nieuws

“Duel tegen Blankenberge wordt een soort indicatie”

FC Varsenare ontvangt zondagmiddag SC Blankenberge voor de Beker van België. “Het duel komt vroeg, maar zal sowieso interessante informatie opleveren”, zegt T2 Steven Lampo.

Nieuws

Dan toch geen paintball in de Stationsstraat

Het gemeentebestuur besliste na protest van de buurtbewoners en een negatief advies van Gecoro om de plannen voor een paintball- en airsoftcomplex op te bergen.

Nieuws

“Ik kijk niet te ver vooruit en forceer niet”

Cedric Defreyne won in Westrozebeke en finishte als tweede in Westkapelle.

Nieuws

FOTO. Blikseminslag in boom levert prachtige plaatjes op

De brandweer van Gistel werd maandagmorgen opgeroepen voor een blikseminslag in een boom langs de Bekegemweg in Zerkegem, bij Jabbeke.

Politie en veiligheid
Download