We want neighbourhood messages without advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vrouw die drie kinderen doodde, komt vrij maar moet naar psychiatrische instelling

De 30-jarige vrouw die verdacht wordt van de moord op haar drie kinderen in Varsenare, komt vrij onder voorwaarden. Ze moet zich laten opnemen in een psychiatrische instelling. Dat heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling donderdagavond beslist.

News

In dit luxueus ‘seniorendorp’ worden bewoners in de watten gelegd

Volgende zomer zwaaien de deuren open van Residentie Stuyvenberg met in totaal 93 assistentiewoningen in Varsenare. “Dit wordt één van de mooiste projecten in West-Vlaanderen”, vindt Wilfried Martens, zaakvoerder van Senior Homes.

News

“Luxe-seniorendorp in Varsenare wordt een van de mooiste in West-Vlaanderen”

Volgende zomer zwaaien de deuren open van Residentie Stuyvenberg met in totaal 93 assistentiewoningen in Varsenare. “Dit wordt één van de mooiste projecten in West-Vlaanderen”, vindt Wilfried Martens, zaakvoerder van Senior Homes.

News

Broers Sam en Alexander brengen regio in beweging: “Ook nieuwe editie van succesvolle triatlon”

Na de succesvolle eerste editie van Triatlon Jabbeke afgelopen zomer hebben organisatoren Sam en Alexander Govaert de smaak te pakken. De tweede editie staat intussen op de planning. “En we organiseren ook twee nieuwe loopwedstrijden.”

News

Vanaf maandag opnieuw 's nachts tanken in Jabbeke

Truckchauffeurs zullen vanaf maandag ook 's nachts kunnen tanken op de snelwegparking in Jabbeke. Met behulp van slagbomen wordt de parking er voor de rest afgesloten.

News

Kunnen truckers binnenkort 's nachts weer tanken op snelwegparking in Jabbeke?

De snelwegparking in Jabbeke gaat 's nachts mogelijk weer (kort) open voor truckchauffeurs. Al zullen die alleen kunnen oprijden om er te tanken. “Lang of zelfs kort parkeren zal hier 's nachts nóóit meer mogelijk zijn”, zegt de burgemeester.

News

Dieven gaan aan de haal met peperdure BMW… zonder de sleutels

Dieven hebben zondagnacht een wagen gestolen van op de oprit van een woning in Varsenare. Ze gingen zowat geruisloos met de BMW X5 aan de haal. Daarvoor hadden ze de sleutels niet eens nodig.

Alert

Familie vraagt dringende psychologische hulp voor moeder die drie kinderen vermoordde: “Ze laten haar niet laten vallen”

De moeder uit Varsenare die haar drie kinderen om het leven bracht, blijft twee maanden langer in de cel. Dat besloot de Brugse raadkamer vrijdagmorgen. Het is wachten op het eindverslag van de psychiaters. Haar familie blijft haar intussen steunen. De partner van de vrouw schreef al een brief dat de moeder dringend psychologische begeleiding nodig heeft.

News

Moeder die drie kinderen doodde, blijft langer in de cel: advocaat gaat in beroep

De aanhouding van Bieke W. (30), de moeder uit Varsenare die haar drie kinderen vermoordde, is met twee maanden verlengd. Het eindverslag van de psychiaters is nog niet af, maar zou dat in de loop van de maand november moeten zijn.

News

Vrijetijdscentrum krijgt ijspiste: “Tirol in Jabbeke”

Vanaf 20 december kunnen de Jabbekenaren drie weken lang komen schaatsen aan het Vrijetijdscentrum. “Rond de piste komen ook chaletjes te staan om die typische gezellige wintersfeer te creëren”, zegt schepen Frank Casteleyn (CD&V).

News
Download