Ga eens op ontdekking vandaag
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Budgetwinkel Action komt naar Jabbeke

De budgetwinkelketen Action vestigt zich in Varsenare (Jabbeke). De winkel komt er langs de Gistelsteenweg, op de plaats van carwash Vuylsteke. Het gebouw moet nog gebouwd worden. De opening wordt voorzien voor eind 2019.

Nieuws

Action komt naar Varsenare

De budgetwinkelketen Action vestigt zich in Varsenare (Jabbeke). De winkel komt er langs de Gistelsteenweg, op de plaats van carwash Vuylsteke. Het gebouw moet nog gebouwd worden. De opening wordt voorzien voor eind 2019.

Nieuws

Vormer en Vossen als volleerde barmannen

Na het feestje met de supporters aan het stadion zetten de spelers van Club Brugge de festiviteiten enkele kilometers verderop voort. In café ’t Oud Gemeentehuis in Varsenare zullen ze de avond niet licht vergeten. “Dit maakten we nog nooit mee.”

Nieuws

Man filmt vrouw in kleedhokje

Een 38-jarige man uit Oudenburg staat in de Brugse rechtbank terecht voor voyeurisme. Hij filmde een jonge vrouw in de kleedhokjes van een recreatiedomein in Jabbeke en riskeert nu tien maanden cel.

Nieuws

Man die vrouw filmt in kleedhokje voor rechter

Een 38-jarige man uit Oudenburg staat in de Brugse rechtbank terecht voor voyeurisme. Het Openbaar Ministerie eist tien maanden celstraf. In de kleedhokjes voor dames op het recreatiedomein Klein Strand in Jabbeke filmde M.V.W. op 18 juni vorig jaar stiekem een jonge vrouw die zich aan het omkleden was. Het slachtoffer zag plotseling de gsm van M.V.W. en rende naar buiten. Ze zat de man achterna waarop die zich opsloot in een douche. De man gaf schoorvoetend toe dat hij beelden gemaakt had van de vrouw, maar het geheugenkaartje uit zijn gsm bleek verdwenen te zijn. Hij liet een foto nemen van zijn identiteitskaart, maar nog voor de politie aankwam, kon hij wegvluchten. De man kwam niet opdagen voor een verhoor en stuurde zijn kat naar de rechtbank. Het slachtoffer stelde zich in de rechtbank burgerlijke partij en gaf een brief aan de rechter. “Sinds de feiten ben ik nooit meer volledig op mijn gemak in een kleedhokje”, stelde ze. “Ik zal ook nooit weten wat er met de beelden die hij van mij gemaakt heeft, gebeurd is. Die geheugenkaart is immers niet meer uitgekomen. Ik hoop gewoon dat dit nooit meer gebeurt.” Vonnis op 1 juni.

Melding

Landbouwer komt om het leven bij tragisch arbeidsongeval

Een 35-jarige landbouwer is zaterdagmorgen om het leven gekomen bij een arbeidsongeval in een veld naast zijn woning in Zerkegem. De vader van drie kinderen kwam met zijn hoofd terecht onder de kniklader waar hij mee aan het werk was. Alle hulp kwam te laat.

Nieuws

Landbouwer sterft nadat hij met hoofd onder tractor gekneld raakt

Een 35-jarige landbouwer is zaterdagmiddag bij een arbeidsongeval om het leven gekomen. De man was op zijn erf in de Romain Maesstraat in het West-Vlaamse Zerkegem (Jabbeke) aan het werk met een tractor. Het slachtoffer kwam onder zijn voertuig terecht.

Wegen en verkeer

Herkend aan nummerplaat en ondervraagd: Sebastiaan was even de beruchte kunstdief

De spectaculaire diefstal van een peperduur kunstwerk in Knokke gebeurde met de nummerplaten van een twintiger uit Jabbeke. De dief had even voor hij toesloeg de platen van zijn Fiat Punto gevezen. “Plots belde de politie mijn vader op.”

Melding

Trucker 850 meter meegesleurd op motorkap van personenwagen

Een Duitse trucker zal zijn tussenstop op de snelwegparking in Jabbeke niet snel vergeten.

Nieuws

Slachtoffer bijna kilometer lang meegesleurd op motorkap na bizarre diefstal

Een 52-jarige Jabbekenaar heeft zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor de diefstal van een beschermkap van een mistlicht. Na de feiten reed F.P. maar liefst 850 meter met het slachtoffer op de motorkap van zijn wagen. De beklaagde ontkent dat er sprake was van diefstal.

Nieuws
Download