Even de buurt checken?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Drugsverslaafden riskeren tot 37 maanden cel voor dealen

Vijf drugsverslaafde mannen uit Izegem, Roeselare, Oostende en Torhout hebben zich moeten verantwoorden voor het dealen van drugs.

Nieuws

Nico (36) stierf bijna twee jaar geleden, maar nog steeds wordt er gekibbeld over wie achter het stuur zat

Nico Verfaillie (36) en zijn partner Nancy M. (34), beide uit Emelgem, keerden op 30 april 2016 om 2 uur 's nachts van hun stamcafé 't Nieuw Paradijs in Lendelede terug naar huis. Bijna twee jaar later is nog steeds onduidelijk wie achter het stuur zat en zo het dodelijk ongeval veroorzaakte.

Wegen en verkeer
Nieuws

Zakenman betaalde 200.000 euro voor 20 kilogram cocaïne, maar krijgt geen straf

De Izegemse zakenman H.H., tot voor kort voorzitter van de Izegemse tennisclub, is maandag in de Gentse rechtbank vrijgesproken voor drugshandel. Ook zijn oude vriend K.G., voormalig uitbater van de Gentse Culture Club, werd vrijgesproken. Beide heren stonden er terecht voor een mislukte drugsdeal. Hun Gentse dealer A. A. kreeg 40 maanden cel.

Nieuws

Jong geweld en ervaren kracht voegen zich bij S.PA-lijst

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft SP.A Izegem opnieuw enkele namen voor hun verkiezingslijst voorgesteld. Daarmee hebben ze al zeven posities ingevuld, na het vertrek van schepenen Kurt Grymonprez en Nadia Staes en het uiteenvallen van het kartel met N-VA. “De politiek in Izegem is het voorbije jaar woelig geweest, maar we gaan dit spijtig verhaal nu achter ons laten en positief blijven”, sprak voorzitter Maureen Raedt de aanwezigen toe.

Politie en veiligheid
Nieuws

Lieven Gevaert (Mandel): “We missen spits die 20 goals maakt”

Een verzwakt Mandel United leed gisteren op Westhoek al de derde nederlaag op rij.

Nieuws

Alerte buurman blust brandende frietketel en redt woning van buren

Dankzij Marc Vinckier (59) bleef een brand in de Veldstraat in Emelgem vrijdagmiddag al bij al beperkt. Toen Marc rook zag komen uit de garage van zijn buren ging hij in zijn eentje de vlammen te lijf.

Nieuws

Alerte buurman kan brandende frietketel blussen en zo woning van buren redden

Dankzij Marc Vinckier (59) bleef een brand in de Veldstraat in Emelgem vrijdagmiddag al bij al beperkt. Toen Marc rook zag komen uit de garage van zijn buren ging hij in zijn eentje de vlammen te lijf.

Nieuws

"Ik wil snel duidelijkheid en voelen of er ambitie is”

Mandel United sloot een bewogen jaar 2017 af met twee nederlagen en de beslissing om ook volgend seizoen in Ingelmunster te spelen."'Mij maakt dat niet zoveel uit”, aldus Jasper Beyens. “Of dat nu Izegem of Ingelmunster is speelt voor mij geen rol.

Nieuws

Leerling verwondt schoolgenoten met bommetje op speelplaats

Het puberaal gedrag van een leerling van het VTI in Izegem had donderdagmiddag kwalijke gevolgen voor zes schoolgenoten. Net nadat de directeur richtlijnen over de viering van de laatste honderd dagen had gecommuniceerd, gooide de leerling een bommetje op de speelplaats. “Een leerling liep brandwonden op, anderen hadden last van oorsuizingen”, vertelt directeur Jan Verbeke.

Nieuws
Download