Wij zijn van Lokeren, en jij?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Calltaker ‘De noodcentrale’ helpt bestuurder na aanrijding: "Iedereen zou dat moeten doen"

Op de E403 kort voor de afrit in Izegem knalde dinsdag een bestuurder van een bestelwagen op een vrachtwagen.

Nieuws

Calltaker ‘De noodcentrale’ helpt bestuurder na ongeval

Op de E403 kort voor de afrit in Izegem knalde gisteren een bestuurder van een bestelwagen op een vrachtwagen.

Nieuws

“Sebastiaan was mee uit het water gekomen, maar plots was hij weg”

“We stonden ons aan de kant van het water af te drogen, toen we hem plots niet meer zagen.” De vrienden van de Vlaamse scoutsjongen Sebastiaan Vandommele (15), die zaterdag vermist raakte aan het Meer van Bütgenbach, verwittigden de politie. Die startte meteen een grote zoektocht. Duikers vonden het lichaam van de jongen gisteren, op 20 meter van de plek waar hij was gaan zwemmen.

Politie en veiligheid

Honden mogen dan toch ploeteren in zwembad

Viervoeters en hun baasjes kunnen op 17 september eindelijk zorgeloos ploeteren in het Izegemse buitenzwembad. Vorig jaar werd het evenement last minute afgelast, tot teleurstelling van heel wat hondenbaasjes.

Nieuws

Radio I.R.O. en FM Gold kunnen blijven uitzenden

Een aantal lokale radio’s leven nog in onzekerheid of ze kunnen blijven uitzenden, maar Stadsradio I.R.O. en FM Gold kunnen opgelucht ademhalen. Zij hebben hun frequenties ook voor de komende negen jaar binnen. I.R.O. levert Zonnebeke in, maar krijgt Roeselare en Oostkamp erbij.

Nieuws

Alleenstaande moeder zoekt via Facebook naar dader die haar van de snelweg reed

Saskia Lievens werd met haar wagen vrijdagavond aangereden op de autosnelweg E403. Zij is nu op zoek naar de vrachtwagenchauffeur die ervoor zorgde dat ze een rib bak en dat haar auto rijp is voor de schroothoop.

Wegen en verkeer

Buurtbewoners openen het nieuwe Tilloplein

Het stadsbestuur van Izegem heeft samen met enkele buurtbewoners het nieuwe Tilloplein langs de Meensestraat in gebruik genomen. Het gloednieuwe speelplein werd in samenwerking met het Kortrijkse Jongerenatelier gebouwd.

Nieuws

Eerste Valkerijbeurs lokt 650 bezoekers

In Kachtem vond zondag een grote roofvogelbeurs plaats, met tal van demonstraties, infostanden en de verkoop van professioneel valkeniersmateriaal. “Ik wil later een zeearend”, zei Bentley Zwaenepoel (10) enthousiast, terwijl hij het spektakel bekeek.

Nieuws

Vaste klanten zijn blij dat Pulobar opnieuw open is

Vrijdagavond heropende Pulobar in Izegem. De zaak werd vorige maand gesloten in het kader van het onderzoek naar de dood van Sarah P., die drie dagen na een bezoek aan de bar overleed aan een methanolvergiftiging. De zaak werd beveiligd met maar liefst twaalf camera's.

Nieuws
Download