Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

12-jarig meisje al dagen vermist

De politie en Child Focus zijn op zoek naar de twaalfjarige Louise-Marie-Luna Mattheeuws uit Ingelmunster. Sinds vrijdag 18 augustus 2017 is de tiener niet meer gezien.

Politie en veiligheid

“Ik was niet zegezeker”

Cériel Desal heeft dan toch zijn grote vis te pakken. Zaterdag hield de Roeselarenaar in de interclub in Ingelmunster zijn metgezel Loran Cassaert af in de sprint. “Ik was wel niet zeker van mijn stuk.”

Nieuws

“Ik wil me nu ook in de Vuelta onderscheiden”

Yves Lampaert (26) is er voor Quick Step Floors voor het tweede seizoen op rij bij in de Ronde van Spanje. “Mijn Vuelta-debuut viel mee. Ik had vooraf wat schrik van de hitte, maar uiteindelijk kon ik goed standhouden. Na drie weken hard koersen werd ik nog vierde in de individuele tijdrit. Dat was het bewijs dat ik nog niet leeg gereden was.”

Nieuws

“Helemaal onder stoom”

Ingelmunsternaar Lennert Cappan mikt vandaag in zijn thuishaven op een knap resultaat. “Na een mindere seizoensstart haal ik nu weer mijn beste niveau”, zegt de allrounder van Van Moer Logistics Cycling Team.

Nieuws

Oud-burgemeester Vankeirsbilck (82) overleden na hartinfarct: “Hij was mijn leermeester en raadsman”

Rik Vankeirsbilck, die twintig jaar burgemeester was in Ingelmunster en ook in de regering zetelde, is gisterenochtend op 82-jarige leeftijd overleden na een hartstilstand. “Va stond altijd voor iedereen klaar.”

Nieuws

“Ziekte had niet veel invloed op mijn vorm”

Lennert Cappan was in Erondegem aan het feest.

Nieuws

Veertiger sterft aan agressieve infectie tijdens vakantie in Spanje: "Hij was een schitterende vader"

In Izegem wordt vandaag Bart Hochepied (46) uit Ingelmunster begraven. De man overleed aan een agressieve infectie tijdens een reis met zijn vrouw in Spanje.

Nieuws

Profvoetbal is het ambitieuze doel

Mandel United, het huwelijk tussen KFC Izegem en OMS Ingelmunster, moet een topproject worden dat kan en moet eindigen in het profvoetbal. Ondanks de kleine kinderziektes.

Nieuws

“Ik had het onderweg niet gemakkelijk”

Mathias Vandenborre boekte in Kooigem zijn zesde seizoenszege. De Ingelmunsternaar was de snelste in de laatste rechte lijn. “Deze triomf deed deugd. Ik had het onderweg niet gemakkelijk, want mijn benen waren nog niet volledig hersteld van de inspanningen op het zware Belgische kampioenschap in Lacs de l'Eau d'Heure. De ene aanval volgde de andere op. Bovendien ging het om een pittig traject en lieten de buitenlanders zich gelden. Ondanks de hoge snelheid bleven de gelederen gesloten. Ik weet dat ik een goede eindsprint in de benen heb, maar ik steek me niet weg. Ik probeer steevast de koers hard te maken.”

Nieuws

“Uitschakeling jammer maar is geen ramp”

Fusieverhalen schrijven is altijd moeilijk en dat wisten ze bij Mandel United. De naamvorming alleen al stuitte op onbegrip en gesloten denkpistes.

Nieuws
Download