Benieuwd wat jouw buren vertellen?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bomvolle zaal neemt afscheid van verlamde Björn (38): “Je benen lagen al stil, nu ligt alles stil, wat mis ik je”

Zaterdagmiddag brachten honderden mensen een laatste groet aan Björn Delaire. De 38-jarige Kortrijkzaan overleed vorig weekend. De verlamde man raakte vorig jaar bekend nadat hij in 100 dagen in 100 zwembaden zwom.

Nieuws

Mandel wordt tweede na nipte zege en puntenverlies van Rupel Boom

Mandel United deed gisteren een goede zaak met de nipte zege tegen Gent. Het levert voorlopig de tweede plaats op met één punt voorsprong op Rupel Boom.

Nieuws

“Ik ben net op tijd weer topfit om te oogsten”

Bijna een heel seizoen was hij buiten strijd met een hardnekkige blessure aan de hamstrings, maar nu is Erwin Seignez weer de oude. “Ik voel mij weer topfit nadat het toch langer duurde dan verwacht om terug te keren. Het bestuur en de trainers bleven echter altijd achter mij staan en al vroeg lichtten ze de optie in mijn contract. Ik zat voor het eerst weer op de bank op 11 februari thuis tegen Bornem en vorige week op Londerzeel mocht ik voor het eerst starten.”

Nieuws

Trio riskeert negen jaar cel voor invoer ton cannabis

Twee broers uit Kortrijk en Sint-Niklaas en hun kompaan uit Ingelmunster riskeren een effectieve celstraf van negen jaar. Het trio wordt verdacht van de invoer van maar liefst 930 kilogram cannabis.

Nieuws

“Wij zijn geen lid van een drugsbende”

Twee broers uit Sint-Niklaas en Kortrijk en hun kompaan uit Ingelmunster riskeren een effectieve celstraf van negen jaar. Het trio wordt verdacht van de invoer van liefst 930 kilogram cannabis.

Nieuws

“Erezaak om tegen elke ploeg minstens drie punten te pakken”

De reeks van Mandel United begint imposant te worden en lijkt meer en meer op die van Sparta Petegem begin dit seizoen. Met 21 op 21 is Mandel samen met Rupel Boom en Winkel nog altijd de grootste kandidaat om tweede te worden en rechtstreeks te promoveren. En wie weet kan Petegem zelfs nog ingehaald worden, want het verloor nu met 3-0 in Brakel.

Nieuws

Schieting met ‘extra straf poer’ veroorzaakt paniek bij dieren

De dochter van Geert Verstraete gaat trouwen en dus werd een schieting georganiseerd. De knallen waren echter te horen tot in de naburige dorpen en hielden heel wat mensen uit hun slaap. Dieren sloegen in paniek.

Nieuws

Imkersbond De Kasteelbie geeft gratis opleidingen om bijen te redden

Een bijzondere hobby, zo noemen de leden van imkersbond De Kasteelbie hun bezigheden. De vereniging bestaat 175 jaar en zet dit jaar in op het overleven van de bijen.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

“Graag eens van eerste amateur proeven”

Nachtwerk deze week bij Mandel United. De fusieclub diende een aanvraag voor een licentie in eerste amateurklasse in. Geen probleem, want de club wordt ook op administratief vlak professioneel gerund, maar het was harken om alle vereiste info nog in de formats van de bond en de licentiecommissie te krijgen.

Nieuws

Aviflora wordt op 5 april openbaar verkocht

Op donderdag 5 april om 14 uur worden de gebouwen en terreinen van Aviflora openbaar verkocht. De eerste zitdag vindt plaats in 't Elfde Gebod op het Kerkplein in Izegem.

Nieuws
Download