Je kan aanstootgevende berichten ook rapporteren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

Eenzaam? Breng je oude dag door met vijf vrienden in nieuwe dagopvang

Kwetsbare ouderen van Mesen, Heuvelland, Ieper, Poperinge en Wervik kunnen voortaan hun weekdagen tussen 8 en 16.30 uur doorbrengen in de nieuwe collectief autonome dagopvang (CADO).

Nieuws

“Groep is nog kneedbaar”

Rimpellozer dan bij KVK Westhoek vindt men het dezer dagen nergens. Twaalf op twaalf en voor de verplaatsing naar Rupel Boom is de hele kern paraat. Als het goed gaat, zijn de zorgen ver weg.

Nieuws

“Werken kunnen ook in positieve sfeer verlopen”

De handelaars van de Tempelstraat laten hun hoofd niet hangen tijdens de straatwerken. Ze motiveren arbeiders en lokken klanten met halloweenversiering, pompoensoep, belegde broodjes en een tombola.

Wegen en verkeer

“Nieuwe overwinning pakken in Komen”

“Na vijf minuten zag het er niet goed uit. We raakten 0-1 achterop na een afstandspoging na balverlies. De onvermijdelijke penalty ging binnen”, vertelde Diego Valcke. “Beckaert scoorde 1-1 in de verste hoek op aanreiken van Deroo. Couilleit kreeg opnieuw een plek in de basis en zorgde na een prima één twee met Beckaert voor de 2-1 rong tussenin. Na de rust maakte Handzame gelijk maar Vandecasteele kopte de 3-2 binnen op aangeven van Couilleit. Finaal loodste Durant ons naar de 4-2 eindscore. Onze laatste kopbal werd gepakt. Op het veld van Komen zoeken we een nieuwe driepunter na deze hele belangrijke zege.”

Nieuws

Nicky Degrendele wil in de keirin opnieuw medaille veroveren

Nicky Degrendele komt in de keirin met podiumambities aan de start van het EK baanwielrennen in Berlijn.

Nieuws

Theaterstuk over en door mensen in armoede tourt door West-Vlaanderen: “Armoede zou geen drempel mogen zijn”

Roulez Roulez, het nieuwe theaterstuk van vzw ’t Hope, draait volledig rond het thema armoede. De spelers? Allemaal mensen die armoede van dichtbij zien of gezien hebben, allemaal lid van ’t Hope en allemaal staan ze met veel trots op het podium.

Nieuws

“Onze competitie start na de match tegen leider Petegem”

Neen, er is (nog) geen paniek in Torhout. Met amper vier puntjes miste KM compleet de start maar iedereen op de Velodroom blijft geloven in een ommekeer. Voorzitter Dick D'Hoore was aanwezig in Gullegem en zag hoe zijn ploeg 90 minuten lang knokte maar met 1-0 verloor.

Nieuws

“Rupel Boom zondag leuke waardemeter”

Met 12 op 12 is Westhoek aan een mooie reeks bezig. Zondag tegen Brakel moest het nochtans al snel in de achtervolging. De ploeg toonde echter opvallend veel weerbaarheid en knokte terug.

Nieuws

Succesvolle Ieper Trail krijgt volgend jaar vervolg in Bellewaerde

Tweeduizend deelnemers genoten gisteren van de derde editie van de Ieper Trail, een loopwedstrijd door Ieperse gebouwen. De organisatie breidt een vervolg aan het succes en organiseert op 18 maart een dergelijk loopevent in pretpark Bellewaerde.

Vrije tijd en hobby
Download