Be sure to check out the Hoplr house rules
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Mama van twee overlijdt na knal tegen boom

Een 33-jarige mama van twee kinderen knalde woensdagnacht tegen een boom langs de Torthoutbaan in Ichtegem. De vrouw overleed ter plaatse.

News

Vrouw (33) overleden na crash tegen boom in Ichtegem

Bij een verkeersongeval in het West-Vlaamse Ichtegem is in de nacht van woensdag op donderdag een 33-jarige vrouw uit Waregem om het leven gekomen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het slachtoffer kwam met haar voertuig tegen een boom terecht.

News

Slachtoffer home invasion schuldig aan speedverkoop

Een twintigjarige jongeman uit Eernegem heeft in de Brugse rechtbank twee jaar voorwaardelijke celstraf gekregen voor speedverkoop. Zijn handeltje kwam aan het licht na een brutale home invasion.

News

Slachtoffer van home invasion krijgt voorwaardelijke celstraf voor speedhandel

Een 20-jarige jongeman uit Eernegem heeft in de Brugse rechtbank twee jaar voorwaardelijke celstraf gekregen voor speedhandel. Zijn 30-jarige vriendin werd vrijgesproken voor verkoop maar kreeg wel 80 uur werkstraf voor bezit van speed. Op maandagavond 5 maart sloegen drie gemaskerde mannen met een voorhamer de voordeur in van de woning van Bryan S. en Charlotte W. langs de Aartrijkestraat in Eernegem. Twee daders drongen de woning binnen, terwijl hun kompaan buiten de wacht hield.

News

Slachtoffer van overval verstopt speed tussen potten met soep in diepvriezer

Een Eernegems koppel staat in de Brugse rechtbank terecht voor speedhandel. Nadat ze thuis waren overvallen door gemaskerde mannen, trof de politie een aanzienlijke hoeveelheid speed aan in de diepvriezer van de twee, verborgen tussen potten met soep.

Alert

Slachtoffers van home invasion riskeren celstraffen voor drughandel

Een 20-jarige jongeman en zijn 30-jarige vriendin uit Eernegem hebben zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor het dealen van speed. Hun handeltje kwam pas aan het licht toen het koppel slachtoffer werd van een home invasion. Voor Bryan S. vorderde het OM twee jaar effectieve celstraf.

News

JongDoek organiseert ‘Improvisatiestage’ voor jongeren

Trekt toneel en theater je als jongere of als jonge acteur of actrice je aan maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen of je wil je vervolmaken! Ben je tussen de 15 en de 25 jaar oud, durf je stoute schoenen aan te trekken en ga mee op ‘Improvisatiestage’ naar Westouter. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

News

Boek ‘#Fitmom’ van sportinstructrice Delphine Steelandt staat op één op lijst top-tien best verkochte boeken in Vlaanderen

Vorige week bracht de nobele onbekende Gistelse sportinstructrice en voedingscoach Delphine Steenlandt (28) haar eerste boek uit, getiteld: ‘#Fitmom – In 100 dagen fit samen met je kid’. Na één week is men reeds aan de vierde druk toe en staat het boek op één van de best verkochte boeken in Vlaanderen. Een prachtprestatie voor iemand die als totale onbekende haar debuut maakt in de wereld van boeken en schrijvers.

News

Kajaktocht sponsort onderzoek naar dementie

Eernegemnaar Frederiek Vermeulen organiseerde een actie om het onderzoek naar dementie op de kaart te zetten. Hij liet zich sponsoren voor een kajaktocht van Beernem naar Brugge en verzamelde zo in twee weken tijd 2.037 euro. Op de foto zien we ook nog Johan Verstreken, Isabelle Bussche en Sarah Batsleer.

News

CD&V ontbijt voor MUG-heli

Het jaarlijkse ontbijt van CD&V Ichtegem lokte zevenhonderd sympathisanten naar De Ster. Om de grote opkomst te herbergen werd een extra tent gehuurd. Door het werk van de vrijwilligers kon vijfhonderd euro geschonken worden aan de werking van de MUG-heli West-Vlaanderen. Op de foto zien we bestuursleden en vrijwilligers van CD&V met de cheque.

News
Download