60% of your neighbours view the feed on a weekly base
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bewoners De Vleugels genieten van truckrun

De bewoners van zorgcentrum De Vleugels beleefden een fantastische dag tijdens de jaarlijkse truckrun. Honderd vijftig trucks reden (toeterend) vanuit Klerken richting Veurne.

News

Moeder en twee kinderen gaan van de weg en botsen

In de Iepersteenweg, de belangrijke verbindingsweg tussen Diksmuide en Ieper, gebeurde maandagavond omstreeks 18 uur een zwaar ongeval.

Traffic

JongDoek organiseert ‘Improvisatiestage’ voor jongeren

Trekt toneel en theater je als jongere of als jonge acteur of actrice je aan maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen of je wil je vervolmaken! Ben je tussen de 15 en de 25 jaar oud, durf je stoute schoenen aan te trekken en ga mee op ‘Improvisatiestage’ naar Westouter. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

News

Man vergeeft echtgenote moordpoging en wil samen met haar verder

D.G. wil verder met zijn vrouw door het leven gaan, hoewel ze betrokken was bij een poging om hem te vermoorden en 42 maanden celstraf kreeg.

News

Slachtoffer wil niet dat vrouw in cel belandt, ondanks moordpoging

Het proces tegen vier verdachten die terechtstonden voor een poging tot moord in Houthulst werd gisteren overgedaan.

News

Heel dorpscentrum onder de stinkende smurrie

Een mestkar verloor gisterenmorgen haar lading in het centrum van Klerken. Verschillende gevels en auto's werden besmeurd met de smurrie. De brandweer was uren in de weer om het bijna een kilometer lange spoor te reinigen.

Alert

Mestkar gaat open: straten, gevels en auto’s besmeurd

In het West-Vlaamse Klerken heeft een mestkar dinsdagochtend een deel van zijn lading verloren. De klep van de wagen is vermoedelijk open gesprongen tijdens het rijden waardoor gevels, wagens en straten over een afstand van ruim 400 meter volledig bevuild geraakten.

News

Tentoonstelling over bekende schrijver

In de bibliotheek van Houthulst loopt momenteel een tentoonstelling over wijlen bekende schrijver Abraham Hans. Voor de opening van de tentoonstelling kwamen Daniel Walraed van het Museum Abraham Hans en Mimi Smith, de kleindochter van de schrijver, naar Houthulst. Zij gaven uitleg over de schrijver en de band die hij had met de gemeente.

News

Verwaarloosde hondjes in beslag genomen:“Het was tijd dat ze daar weg waren”

29 honden zijn bij een vrouw in Houthulst in beslag genomen voor inbreuken op dierenwelzijn. Het grootste deel van de dieren werd ondergebracht in het asiel in Koksijde.

News

Tien in beslag genomen hondjes overgebracht naar asiel in Roeselare

Bij een vrouw uit Houthulst zijn gisteren 29 honden in beslag genomen. Een deel van de verwaarloosde dieren werd overgebracht naar het asiel in Roeselare.

News
Download