Hier, nen euro!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gerard en Agnès vieren diamanten jubileum

Gerard Hemerycke (87) en Agnès Gellinck (84) vierden op 28 december hun diamanten huwelijksjubileum in woon-zorgcentrum Hof Ten IJzer in Reninge. Het koppel woonde jarenlang in Merkem. Ze hebben één dochter, Katrien, en een kleindochter, Amber. Gerard deed jarenlang de bietencampagne in Frankrijk en nam daarna samen met Agnès een boerderij over in Merkem.

Nieuws

“BK kan mijn seizoen redden”

Gianni Vermeersch zou vandaag in de Brico Cross in Bredene wat graag zijn derde plaats van vorig seizoen overdoen. De Klerkenaar kan na een reeks mindere wedstrijden best een opsteker gebruiken.

Nieuws

Alleenstaanden genieten met volle teugen van groot feest op kerstavond

In OC Heuvelhuis schoven op kerstavond een vijfentwintigtal alleenstaanden samen rond de tafel. Dankzij organisatoren Tamara Priem en Stefaan Vansevenandt beleefden zij een kerst in warm gezelschap.

Nieuws

Schroothandelaar krijgt rekening gepresenteerd

Schroothandelaar R.P. uit Houthulst kreeg van de rechter in Veurne een boete van 3.600 euro voor milieu-inbreuken.

Nieuws

Luc Vanhooren overlijdt vlakbij woning na frontale botsing tegen vrachtwagen

De gemeente Woumen is in rouw na het overlijden van de 68-jarige Luc Vanhooren. De oprichter van Vleeswaren Vanhooren en gewezen voorzitter van voetbalvereniging SV Woumen kwam gisteren om het leven in een zwaar verkeersongeval.

Wegen en verkeer
Nieuws

Autobestuurder overleden na frontale klap tegen vrachtwagen

Bij een zwaar verkeersongeval in het West-Vlaamse Merkem is een 68-jarige man uit Diksmuide om het leven gekomen. Dat bevestigen de politie van de zone Polder en het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne. Luc V. kwam frontaal in aanrijding met een vrachtwagen.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Zorgcentrum organiseert activiteiten vol kerstsfeer

Dit weekend vonden in zorgcentrum Maria Ter Engelen leuke kerstactiviteiten plaats. Op zaterdagmiddag was er onder andere een Kerstrun, waar zo'n vierhonderd sportievelingen aan deelnemen. Ze liepen rond in de buurt en zelfs even in de gebouwen. Ze kregen een nummer opgespeld met daarop de toekomstige naam van het zorgcentrum: ‘De Vleugels’.

Nieuws

Tamara (46) organiseert kerstfeest speciaal voor alleenstaanden: “Op kerstavond mag niemand zich alleen voelen”

Niemand mag zich alleen voelen op Kerstavond. Dat is de reden waarom Tamara Priem en Stefaan Vansevenandt die avond een feest organiseren voor alleenstaanden.

Nieuws

“Ik voel me aanvaard door de speelsters”

Chris Delheye miste als nieuwe T1 zijn entree niet bij de Famkes. “Mijn debuut werd een meevaller. We wonnen met 1-3 van Eva's Tienen en het tegendoelpunt viel pas in de slotminuut. Ik voel me aanvaard door de speelsters. Ze kenden me ook wel”, vertelt Delheye. “Toch vergt een vrouwenploeg een andere aanpak dan een mannenploeg. We tellen negen punten. De leider heeft er amper vier meer. Morgenmiddag nemen we het thuis op tegen het B-team van AA Gent. In principe kunnen we die ploeg aan, maar veel hangt af van de A-ploeg van Gent. Zij kunnen altijd speelsters overhevelen. In elk geval speel ik altijd om te winnen, en dat zonder excuses.”

Nieuws
Download