Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“55-plussers kunnen hun ervaring overbrengen naar jongere generatie”

Voor 55-plussers is er wel nog plaats op de werkvloer. Dat werd gisteren duidelijk tijdens een netwerkevenement waarop zo’n honderdvijftig werkzoekenden en twintig bedrijven uit de regio aanwezig waren.

Nieuws

“Je mag geen enkele ploeg onderschatten”

Eendracht Hooglede kon zondag een schitterende zaak doen want ploegen zoals Veurne en Zonnebeke verloren, maar Eendracht bleef thuis tegen Proven steken op 2-2.

Nieuws

VIDEO. Handig: dit bedrijf projecteert als eerste instructies op werkplek

Vijf jaar na de invoering van robots op de werkvloer kiest Mariasteen er nu als eerste Europese bedrijf voor om werkinstructies te projecteren. Dat moet het voor de medewerkers gemakkelijker maken om hun werk uit te voeren.

Nieuws

Uitbaters van legendarische feestzaal voor senioren stoppen ermee. De nieuwe hebben grootse plannen

Gerda Eeckhout en haar zonen stoppen met de uitbating van feestzaal La Palma. “Het pand is niet meer conform met de wetgeving.” Een Nederlandse investeringsgroep liet inmiddels haar oog vallen op de zaal die bij senioren erg gekend is en wil er schlagerfestivals en bierfeesten organiseren.

Nieuws

“We maakten het ons in geladen match moeilijk”

In een geladen derby pakte Eendracht Hooglede zondag de drie punten tegen Gits. Het was tien jaar geleden dat beide ploegen nog eens tegenover mekaar zorgen. Zoals het in een echte derby de gewoonte is, werd het af en toe nog eens bitsig.

Nieuws

“Qua inzet en kracht waren we beter”

VP Gits had in tien jaar geen derby meer gespeeld tegen Hooglede. Zondag was het zover. Hooglede won met 0-2.

Nieuws

Goud voor Gerd Devos en Hanna Vandenbussche

Met Gerd Devos en Hanna Vandenbussche gingen in het Nederlandse Eindhoven de Belgische marathontitels naar West-Vlamingen die na hun studies in Leuven bleven hangen.

Nieuws

’t Hoge Kermis vindt tweede adem

De kermis op 't Hoge lag op apegapen, maar een nieuwe werkgroep nam de organisatie over en werkte een uitgebreid programma uit voor dit weekend.

Nieuws

“Derby tegen Hooglede is tien jaar geleden”

VP Gits ging vorige week zwaar de boot in tegen het nog ongeslagen Zonnebeke. “Met 7-0 verliezen doet altijd pijn”, geeft trainer Ringo Taillieu toe. “Aanvankelijk was er niks aan de hand, we kwamen 1-0 achter, niet onlogisch tegen de leider. Maar dan ging het plots mis en kregen we de ene goal na de andere binnen. Als plots iedereen uit positie begint te lopen, kan dat natuurlijk gebeuren. Elk foutje werd afgestraft en hopelijk is dat zondag anders in de derby tegen Hooglede. Dat is hier de match van het jaar. Het is tien jaar geleden dat we nog tegen mekaar stonden. Iedereen kijkt er hier enorm naar uit, er komen ook ruim honderd eters.”

Nieuws
Download