Jouw gegevens zijn veilig en beschermd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Jeugdvrienden organiseren benefietconcert voor slachtoffer brand

Eind vorig jaar werd Stadenaar Jurgen Demeyere getroffen door een brand. Zijn woning ging volledig verloren en moet gesloopt worden. Enkele vrienden organiseren daarom een benefietconcert, om geld in te zamelen voor hun vriend. Jurgen Demeyere zal ook zelf optreden.

Nieuws

“Dankzij mijn vrienden hoop ik te kunnen terugkeren naar Stadenberg”

Het huis van Stadenaar Jurgen Demeyere werd eind vorig jaar getroffen door een brand. Zijn woning ging volledig verloren en moet worden gesloopt. Enkele vrienden organiseren een benefietconcert om geld in te zamelen voor hun vriend. Jurgen Demeyere zal ook zelf optreden.

Nieuws

Opleiding is en blijft ordewoord

Jelle en Jens Wallays, de peters van het team, tekenden present tijdens de voorstelling in Hooglede. Hun broer Arne is hoofdtrainer van de nieuwelingen en junioren. Ex-renner Cedric Vanhoutteghem is een van de trainers van de miniemenkern. Dieter Desmedt houdt zich bezig met de aspiranten en miniemen. West-Vlaams pistecoach en pistier Pieter Develtere neemt de pistetrainingen waar. Marc Hemeryck is veldritcoach.

Nieuws

“Een programma op mijn maat”

Dat veelwinnaar Laurens Vandaele zijn loopbaan dit seizoen verderzet bij Cycling Team Luc Wallays-Jonge Renners Roeselare, is veelzeggend. “Ik kan me nergens verbeteren”, zegt de Hoogleedse eerstejaarsjunior.

Nieuws

“Nieuwe leider, maar zondag nieuwe topper”

Eendracht Hooglede won de topper tegen Zonnebeke (2-0). “We wonnen verdiend”, aldus trainer Wesley Samyn. “We kregen meerdere kansen maar konden die niet allemaal benutten. Achteraan zat het goed op slot en zo kwam de zege niet in gevaar. Zonnebeke miste wel enkele sterkhouders, maar wij zijn blij met de zege g en de leidersplaats. We kregen al enkele keren de kans om over Zonnebeke te gaan, maar iedere keer we haasje over konden doen met Zonnebeke gingen wij zelf in de fout, zoals vorige week op De Panne.”

Nieuws

Alain Remue gunt je een blik ‘Achter de schermen van de Cel Vermiste Personen’

Op donderdag 1 februari 2018 is Alain Remue, diensthoofd van de Cel Vermiste Personen van de federale politie, te gast in de Oude Melkerij. Hij komt er een lezing geven op vraag van het Basisonderwijs Dominiek Savio. Het is dus een unieke gelegenheid om die avond een kijkje te nemen achter de schermen van de ‘Cel Vermiste Personen’. Alleen zo komt u meer te weten over hun werking.

Politie en veiligheid
Nieuws

Steven Swaenepoel geeft lessen zelfverdediging aan ‘Helden van hier’

Steven Swaenepoel geeft in bijberoep zelfverdedigingslessen aan allerhande groepen. Op een eenvoudige manier leert hij bijvoorbeeld hoe leerlingen, vrouwen of ambulanciers zich zowel verbaal als fysiek kunnen verweren.

Nieuws

Bestuurder gewond nadat hij met wagen in gracht belandt

Maandagavond gebeurde er omstreeks 21u15 een zwaar ongeval op het kruispunt van de Rijksweg (R32) en de Beverenstraat op de grens van Hooglede met Roeselare. Een jongeman verloor er om onduidelijke redenen de controle over zijn wagen.

Nieuws

FOTO. Buurtcomité Rodenbachwijk verwent bewoners op nieuwjaarsreceptie

Meer dan 250 wijkbewoners waren aanwezig op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in De Gulden Zonne, van de zeer actieve Rodenbachwijk in Hooglede. Zelden – om niet te zeggen nooit – zo’n nieuwjaarsdrink van een wijkcomité meegemaakt waar de wijkbewoners werkelijk werden verwend en in de watten werden gelegd. En voor wie het nog niet weet, voorzitter Frederik Sap, tevens schepen in Hooglede, serveerde er in primeur zijn zangkunsten. Op de tonen van Sweet Caroline van Neil Diamond, had hij een aangepaste tekst geschreven rond de Arthuurfeesten en de wijk Rodenbach.

Nieuws

Nieuw kaartseizoen van start

Op vrijdag 26 januari eerstkomende, start het nieuwe seizoen van kaartersclub Dubbel’n Arend. Nieuwe leden zijn van harte welkom om er opnieuw een spannend en spetterend seizoen van te maken.

Nieuws
Download