De naam Hoplr komt van cityhopping
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Turnhout mooie maar lastige verplaatsing”

In de vierde ronde voor de Beker van België speelt KRC Harelbeke vanavond om 19 uur in Turnhout.

Nieuws

“Frieten leveren in Brazilië is goedkoper dan transport naar Zuid-Frankrijk”

Frietproducent Agristo groeit in het buitenland. Het bedrijf levert in 115 landen frieten, slechts één procent van hun frietjes wordt in België gegeten. “Elk land heeft zijn eigen smaak en daar spelen wij op in.”

Nieuws

Twintiger probeert vriendin die hij bedroog te wurgen

Het slachtoffer ontdekte begin dit jaar dat haar vriend W.B. (25) uit Harelbeke haar had bedrogen. Een confrontatie liep volledig uit de hand. “Mijn cliënte werd het slachtoffer van brutaal partnergeweld”, zei haar advocaat Thomas Vandemeulebroucke. “Ze werd geslagen met een matrak, aan haar haren getrokken en de man probeerde haar ook te wurgen. Ze kon gelukkig vluchten naar de woning van haar ouders, anders was dit misschien fataal afgelopen.”

Nieuws

Voetbaltoernooi steunt Kom op tegen Kanker

Met een voetbaltoernooi wordt morgen zaterdag geld ingezameld voor Kom op tegen Kanker. Bezielers van het evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door Curieus Harelbeke zijn schepen Inge Bossuyt en OCMW-voorzitter Dominique Windels (beiden S.PA). Zij verloren allebei een ouder aan de ziekte. “Dat heeft ons extra gemotiveerd om centen in te zamelen voor Kom op tegen Kanker”, zegt schepen Bossuyt.

Nieuws

Oud politiegebouw wordt dokterspraktijk

Na jaren zoeken is een koper gevonden voor het oude politiegebouw in Harelbeke. Het historische pand wordt omgevormd tot appartementen én een dokterspraktijk. Het oogartsencentrum van dokter Frank Kesteloot wordt dubbel zo groot.

Politie en veiligheid

“Zijn leuke wedstrijden waar je naartoe leeft”

Harelbeke hield tegen Olympic Charleroi de nul en kon zich met de strafschoppen plaatsen voor de volgende ronde van de Beker van België. Daarin wacht op het veld van FC Turnhout weer een zware klus.

Nieuws

Pieter fietst in drie weken 2.500 km voor goed doel

Twee dagen vroeger dan gepland is Pieter Vanhoutte (27) uit Bavikhove aangekomen in het Noorse Trondheim. In 22 dagen tijd fietste hij zo’n 2.500 km.

Nieuws

Poes met naam Tsjolie na zes jaar zwerven herenigd met bazinnetje

Dankzij een Facebookbericht is een poes na zes jaar herenigd met zijn bazinnetje. De weggelopen kater blijkt al die tijd rondgezworven te hebben op het domein van de Gavers. “Het is zo bijzonder om hem na al die jaren weer bij ons te hebben.”

Nieuws

Fietshappening ’t Vijfde Wiel viert zilver

Drie afdelingen van de Landelijke Gilde uit de regio organiseren dinsdag de 25ste editie van het wielerevenement ‘t Vijfde Wiel.

Nieuws

“We moeten tegen Olympic onze kansen verzilveren”

In de derde ronde van de Beker van België staat KRC Harelbeke voor een veel moeilijker opdracht dan vorige week, toen het tweede provincialer ASE de Chastre weinig kans op succes gaf. Tegenstander van zondag is Olympic Charleroi.

Nieuws
Download