Hoeveel nieuwe spreuken zouden er zo zijn?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Tijdrit in Slovenië was geslaagde test”

Ann-Sophie Duyck doet een gooi naar haar vierde nationale tijdrittitel op rij. “Ik verwacht vooral tegenstand van Lotte Kopecky. Wel jammer dat Sofie De Vuyst door een zware val uitgeschakeld is”, zegt de renster van Drops CT.

Nieuws

VIDEO. "Vooral niet lopen!" Ook eersteklasser stort zich op nieuwe sporthype

KVK vs De Rijstpekkers: 4-2. Maar, het resultaat, is van geen tel. Bij wandelvoetbal gaat het om fun én beweging. De sport zit in de lift. KV Kortrijk wil na een lessenreeks de sport voor 55-plussers nu nog meer promoten.

Nieuws

“Werken Marktplein liggen niét stil”

In vergelijking tot wat velen denken, liggen de werken op het Marktplein niet stil. De bouwput ziet er al weken dezelfde uit, maar ondertussen worden de nutsleidingen verplaatst. Na het officiële startschot van de werken zaterdag, volgt wel een ‘verloren maand’.

Wegen en verkeer

Jacques Maelfait lanceert eigen politieke partij

Voormalig N-VA'er Jacques Maelfait lanceert zijn eigen, nieuwe politieke partij, waarbij het volk centraal staat. Met Harelbeke Vooruit trekt hij in 2018 naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Politie en veiligheid

Eigenaar privéclub Acanthus blijft langer in cel

De 38-jarige eigenaar van privéclub Acanthus in Harelbeke blijft een maand langer in de cel. Dat besloot de raadkamer gistermorgen. “Het onderzoek gaat voort”, zegt zijn advocaat Luc Arnou. “Wij bekijken nog of we beroep aantekenen.”

Nieuws

Na vreselijke drama met jongetje van 4: “Ga niet zwemmen als er geen redders zijn”

Na de tragische dood van het jongetje van vier in De Gavers zal de provincie de veiligheidsprocedures herbekijken. Het overlijden van de kleuter roept veel vragen op. Er waren woensdagmiddag heel wat zwemmers aanwezig, maar niemand heeft iets gezien.

Nieuws

Autopsie wijst uit: vermist jongetje (4) kwam om door verdrinking in De Gavers

het vermiste jongetje dat dood teruggevonden werd in De Gavers in Harelbeke is verdronken. Dat bevestigt het parket na de autopsie. Intussen kondigde de provincie West-Vlaanderen aan het veiligheidsplan van De Gavers in Harelbeke te herbekijken. Dat meldt gedeputeerde voor Sport Carl Vereecke.

Politie en veiligheid

Koningin Mathilde bezoekt Vyncke

Het bezoek van koningin Mathilde aan Vycnke is meer geworden dan een serieus rondetafelgesprek. Ze nam uitgebreid tijd om met de familie Vyncke te praten en de wijngaard te bezoeken.

Nieuws
Download