Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“De weken van de waarheid breken aan”

Het was van moeten, vorige zondag voor Eendracht Gistel. Tegen rechtstreekse concurrent Roeselare pakte het de drie punten met een 2-0-overwinning..

Nieuws

Atlas Atheneum sluit antipestweek af

Het Atlas Atheneum werkte een week rond pesten. Als afsluiter van de Week tegen Pesten waren de ouders van de leerlingen van 1A en 1B op school uitgenodigd. Tijdens de koffietafel werden ze getrakteerd op enkele acts van de leerlingen uit 1A en 1B, afgewisseld met info rond de aanpak van pesten op de school.

Nieuws

Innovatief lichtdesign valt in de prijzen in Londen

Verlichtingsbedrijf ZUMI is op de Surface Design Awards in Londen in de prijzen gevallen. De start-up uit Gistel was de enige Belgische winnaar in deze internationale competitie.

Nieuws

“Wil er alles aan doen om niet te zakken”

KE Gistel speelt morgen een match op leven en dood. Enkel winst tegen concurrent Roeselare kan de ploeg van trainer Peter Linskens op weg naar het behoud helpen.

Nieuws

“Onze jeugdwerking staat duidelijk op punt”

Snaaskerke trekt de kaart van de jeugd en met succes. De 2-0-zege van zondag tegen Dosko Sint-Kruis zorgt ook voor een veilig gevoel. Zondag kan Snaaskerke Union Zandvoorde in een rechtstreeks duel k.o. slaan. Trainer Wim Crabeels houdt de voeten op de grond.

Nieuws

Amper zes weken na vernietigende brand is het restaurant van deze burgemeester opnieuw open

Het eethuis van burgemeester Bart Halewyck en zijn vriendin Katelijne Vanderbeke opent op Valentijn opnieuw de deuren. Amper zes weken nadat Amarant getroffen werd door een brand. “Dit hadden we niet durven hopen.”

Nieuws

Stukadoor op ‘pintjesdag’ betrapt met 2,07 promille

Een 58-jarige stukadoor uit Gistel maakte zich niet bepaald populair in de Brugse politierechtbank. De man moest er zich verantwoorden omdat hij met 2,07 promille alcohol in zijn bloed een spiegel van een geparkeerde wagen afreed. “Ik zit in de bouw. Op vrijdag drink ik mijn pintjes”, zei hij.

Politie en veiligheid
Nieuws

“Het was opgeven of verder vechten”

De A-ploeg van Duva Gistel komt nog in aanmerking voor de play-offs maar was zaterdag kansloos tegen Melco Ieper. Het jonge Duva zag sterretjes en moest in de eerste helft 56-17 slikken. Toch nam Sam Rotsaert zijn jonge ploeg in bescherming.

Nieuws
Download