Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politiezone Midow treft maatregelen na uitlekken snelheidscontroles

De Facebookpagina PolCon – Politiecontrole betreurt de reactie van de politiezone Midow op enkele gelekte snelheidscontroles. “Heel wat politiezones geven die controles door, net om de verkeersveiligheid te verbeteren”, klinkt het.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Uitgelekte snelheidscontroles belanden op populaire Facebook-pagina Polcon, politie grijpt in

De geplande snelheidscontroles voor de maand januari van de politiezone Midow werden op internet te grabbel gegooid. Er lekte namelijk een foto van een intern document uit. Die belandde op een populaire Facebook-pagina. “Wij kunnen hier uiteraard niet mee lachen”, klinkt het.

Wegen en verkeer
Politie en veiligheid
Nieuws

Eindejaarsactie met als hoofdprijs een gevulde winkelkar

Het was voor het eerst dat Unizo een eindejaarsactie organiseerde. De actie liep over vier weken. In de prijzenpot waren er verschillende waardebonnen te vinden. Men verzamelde 289 volle kaarten. De hoofdwinnaar werd het koppel Marleen Vanbrabant en Jacques Spiessens. Zij kregen de eer om in de supermarkt Obelix te racen met een winkelkar en die te vullen naar hartenwens.

Nieuws

Catalaanse president feliciteert Dentergem met goede smaak in cava: “Zo sluiten wij Catalanen overeenkomsten”

entergem heeft een nieuwe cava gekozen voor de recepties op het stadhuis en niemand minder dan de Catalaanse president Carles Puigdemont kwam de eerste fles kraken. Hij verblijft nog steeds in ons land en kwam samen met zijn advocaat Paul Bekaert naar het gemeentehuis.

Nieuws

Eretekens voor gemeentepersoneel

Bij het begin van het jaar zijn er enkele eretekens uitgereikt aan medewerkers van de gemeente. Raoul De Ree kreeg een Gouden Medaille der Kroonorde. Geert Colpaert en Gilbert Vangampelaere mochten het Ereteken van de Arbeid Eerste Klasse in ontvangst nemen. Vijf anderen lieten zich verontschuldigen en zullen hun ereteken later krijgen.

Nieuws

Catalaanse president Puigdemont ontkurkt eerste fles nieuwe cava

Het gemeentebestuur van Dentergem was de oude cava een beetje beu en koos een nieuwe voor de komende recepties. De wijn komt uit Catalonië en niemand minder dan Carles Puigdemont, de president in ballingschap, komt maandag de eerste fles kraken.

Nieuws

Man vlucht nadat hij over de kop gaat met zijn wagen

Een 27-jarige man uit Dentergem wandelde in de nacht van donderdag op vrijdag doodleuk naar huis nadat hij met zijn auto over de kop ging.

Nieuws

Brandweer komt ter plaatse voor ongeval, maar geen spoor van bestuurder

In het West-Vlaamse Oeselgem is vrijdagochtend een opmerkelijk ongeval gebeurd. Omstreeks 2.30 uur wilde een bestuurder vanuit de Deinzestraat indraaien richting Zulte, maar daarbij raakte hij de grote stenen bollen die langs het Kerkplein staan.

Wegen en verkeer
Nieuws
Nieuws

Geslaagde karaokenamiddag in woon-zorgcentrum

De vrijwilligers van woon-zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes in Wakken organiseerden een karaokenamiddag. Enkele vrijwilligers brachten liedjes uit de tijd van toen. Het werd voor de bewoners een leuke namiddag.

Nieuws

Hij daagde niet op voor eigen decadente trouwfeest en beweerde de Kasteelmoord op te lossen, nu moet de 'hertog' naar de cel voor een cannabisplantage

Anthonie Van Wilderoden noemde zichzelf al hertog, maar ook kroongetuige in onder meer de zaak van de kasteelmoord. Nu werd hij veroordeeld tot twee jaar cel voor het runnen van een cannabisplantage. De Nederlander zit in de cel in Ierland.

Nieuws
Download