Not satisfied, money back!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Elf vrienden fietsen en lopen voor vier goede doelen: “Met meer mensen kan je nog veel meer bereiken”

Met vier activiteiten in amper vier maanden zamelen elf vrienden geld in voor Music For Life. Voor vier goede doelen zal de groep in augustus samen 24 uur non-stop fietsen en de sportiefste zes lopen in oktober nog eens de marathon van Brugge.

News

Award voor dienstencentrum dat naar wijkbewoners trekt

Het Mobiel Lokaal Dienstencentrum, waarmee het OCMW en de gemeentediensten van Deerlijk door vijf wijken trekt, heeft een prijs gewonnen: de Matexi-award.

News

Unizo reikt zes awards uit

Unizo Deerlijk heeft zes DUA-Awards uitgereikt. Persoonlijkheid van het Jaar werd Francis Deknudt, bedrijfsleider van Deknudt Decora. Handelszaak van het Jaar is lunchbar Noon. De titel van Onderneming van het Jaar is voor Lamett. Beste Starter was het bestuur van Lokaalmarkt. De prijs voor mooiste kerstetalage ging naar Juwelen Ranson en boekhandel Etiket kreeg de renovatie-award.

News

Vincent (42) stapt 1.583 kilometer naar Zweden, maar doet dat niet voor zijn plezier

Vincent De Gloire (42) uit Deerlijk stapt de komende drie weken van Waregem naar het Zweedse Dalhalla. Zo wil hij geld inzamelen voor zijn vzw én bewijzen dat er nog mensen van goede wil bestaan.

News

Ouders verloren beide kinderen maar willen lotgenoten helpen: “Zo geven we Marthe en Raph een mooi eerbetoon”

“Kinderen plezier laten beleven en tegelijk zieke kinderen helpen, daarmee geven we Marthe en Raph echt een mooi eerbetoon”, zeggen Magali en Thijs die hun overleden kinderen herdenken met een benefiet. Op de tweede editie is er een kinderdorp.

Babysitting

Zestien frikandellen in een kwartier, maar toch geen wereldrecord voor Damon (24): “De hitte speelde me parten”

Frituur “Don Diego” aan de Vichtesteenweg was maandagavond het decor voor een officieuze recordpoging frikandellen eten. Vichtenaar Damon Maes (24) ging de uitdaging aan om in een kwartier tijd het officieuze wereldrecord aan te vallen.

News

Nieuwe fietsersbrug geplaatst

Zaterdag is de nieuwe fietsersbrug over de N36 in Deerlijk zeer vlot geplaatst. Tegen 1 september moeten alle werken klaar zijn en zullen fietsers en voetgangers eindelijk veilig de drukke gewestweg kunnen oversteken.

Traffic

Vrijwilligers toveren kloostertuin om tot speeltuin

Dankzij vrijwilligerswerk van een groep leerkrachten en ouders hebben de peuters en kleuters van school De Berk een eigen speelplaats. De vrijwilligers herschiepen de kloostertuin in de Hoogstraat in een groene speelruimte.

News

Vera overlijdt exact 24 jaar en één dag na haar man

De vrouw die dinsdag om 17 uur is aangereden door een trein, is de 79-jarige Vera Brabants uit Deerlijk. Ze woonde in de Stationsstraat, vlakbij meubelzaak Gaverzicht, op amper 2,5 minuten rijden van de plaats van het ongeval.

Traffic

Rijverbod en geldboete na crash met Porsche

Een 44-jarige bedrijfsleider uit Deerlijk kreeg gisteren een boete en een rijverbod voor een ongeval dat hij onder invloed veroorzaakte met zijn Porsche. “Maar of dat nu een Porsche of een geit was, dat maakt niet uit”, aldus de rechter.

News
Download