The weather is nice!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Deerlijk investeert in outdoor fitnesstoestellen

Het gemeentebestuur van Deerlijk heeft 30.000 euro geïnvesteerd in een outdoor fitnessaanbod. Op het sportcomplex staan tien verschillende toestellen.

News

Lid van Stihl-bende krijgt ook in beroep acht jaar cel

News

Een maand lang zes tijdelijke fietsstraten rond schoolomgevingen

In de komende maand wordt getest hoe het centrum van Deerlijk verkeersveiliger gemaakt kan worden. In de schoolomgevingen zijn zes tijdelijke fietsstraten ingericht. Ook zijn er initiatieven om het aantal auto's aan de schoolpoort terug te dringen.

News

Brandweer gaat samenwerken met Oost-Vlaanderen via app

De hulpverleningszone Fluvia gaat nauwer samenwerken met de twee aangrenzende zones in Oost-Vlaanderen. Dankzij de overeenkomst kunnen de brandweermannen met een app veel vlotter werken.

Alert

Betaald met valse biljetten op Stasegem Kermis: Scouts en Chiro plots 400 euro armer

De scouts en Chiro van Stasegem zien 400 euro van de opbrengst van hun feestweekend verloren gaan: toen ze hun inkomsten naar de bank brachten, bleken er acht valse biljetten van vijftig euro bij te zitten. Voor hun Fancy Fair nemen de scouts en gidsen van Deerlijk nu extra maatregelen.

News

19-jarigen terecht voor dubbele ramkraak

News

De Gavers laat bezoekers nu ook onder water kijken

In De Gavers kan je tegenwoordig ook zien wat er onder de waterspiegel gebeurt. Een kijkwand geeft bezoekers de kans om bij te leren over de natuur in het provinciaal domein.

Leisure and hobby

“We lieten naast drie goals ook fraaie dingen zien”

Trainer Piet Verschelde hoopte op drie punten uit de eerste twee matchen tegen Poperinge en Kortemark. Die staan al op de rekening na een vlotte 3-0-zege tegen Poperinge.

News

Auto rijdt twee geparkeerde wagens van raadslid aan

Een zwaar verkeersongeval heeft zondagmorgen vroeg heel wat schade aangericht aan een nieuwbouwwoning in de Otegemse Steenweg in Deerlijk.

News

Bestuurder rijdt twee wagens van zelfde gezin aan en belandt tegen gevel van nieuwbouwwoning

Bij een zwaar verkeersongeval op de Otegemse Steenweg in Deerlijk werd afgelopen nacht heel wat schade aangericht aan de gevel van een nieuwbouwwoning.

News
Download