Je kan aanstootgevende berichten ook rapporteren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We willen dit seizoen eens proeven van de eindronde”

RC De Panne eindigde de voorbije twee seizoenen telkens als zesde. “We zijn daar tevreden over, maar dit seizoen willen we beter doen en eens proeven van de eindronde”, aldus voorzitter Alain Cuvelier en trainer Chris Plaisier op de ploegvoorstelling.

Nieuws

Sloop hotel Mon Bijou is nog niet meteen voor morgen

Het gemeentebestuur van De Panne weigert voorlopig een vergunning te geven voor een nieuw gebouw op de plaats waar het hotel Mon Bijou staat.

Nieuws

De Panne en Adinkerke kopje-onder nadat water met bakken uit de hemel is gevallen

De Panne en Adinkerke zijn donderdagavond kopje-onder gegaan door de combinatie van een zondvloed, slechte rioleringen en stilgevallen waterpompen. Bijna honderd liter regenwater per vierkante meter zette tientallen kelders, garages, een manege en een serre onder water. Brandweer en bewoners waren gisteren urenlang bezig met opkuisen.

Politie en veiligheid

De Panne kopje-onder na zware regenval

Het noodweer in ons land heeft donderdagavond vooral lelijk huis gehouden aan onze kust. Vooral De Panne werd zwaar getroffen: de brandweer werd overstelpt met oproepen, meerdere parkeergarages kwamen onder water te staan en er zou ook een voetbalwedstrijd zijn afgelast.

Politie en veiligheid

“Houd verdachten wisseltruc bezig en bel naar politie”

De politiezone Westkust heeft een uitgebreid bericht opgesteld waarin handelaars worden gewaarschuwd voor twee vrouwen en een man die de voorbije dagen al elf slachtoffers gemaakt hebben met de wisseltruc.

Politie en veiligheid

Twee gewonden na botsing tussen auto en moto

In de Hoekjesstraat in Stavele zijn zondagmorgen twee mensen lichtgewond geraakt bij een botsing tussen een motorfiets en een auto.

Wegen en verkeer

Plopsaland reageert op uithaal van man met beenprothese: “Hij beweerde gratis tickets te hebben, maar kon ze niet voorleggen”

Een man met een beenprothese gaat een klacht indienen tegen Plopsaland. “Na dertig jaar moest ik plots opnieuw bewijzen dat ik een handicap heb”, verklaarde hij. Het pretpark uit De Panne reageert donderdag met een heel ander verhaal. “Hij verklaarde dat hij gratis tickets had, maar kon ze niet voorleggen. Desondanks verwachtte hij dat onze medewerkers hem gratis toegang zouden verlenen. Met nog een parkingticket en lunchvouchers erbovenop.”

Vrije tijd en hobby

Man zonder been moet bewijzen dat hij niet in wachtrij kan staan in Plopsaland

Alweer krijgen de pretparken van Plopsa zware kritiek voor de manier waarop ze omgaan met mensen met een beperking. Een man met een beenprothese gaat een klacht indienen omdat hij geen voorrangspas kreeg. Plopsa vraagt daarvoor bovenop een invalidenkaart een extra doktersattest. “Na dertig jaar moet ik plots opnieuw bewijzen dat ik een handicap heb.”

Nieuws

Politie vraagt om dit bericht te delen: “Deel dit bericht niet”

Politiezone Westkust heeft een wat vreemde oproep gedaan via sociale media. Een eerder massaal gedeeld bericht over inbrekers in de zone klopt niet, en dus vraagt de politie om het niet langer te delen.

Politie en veiligheid

Surfers hoeven niet te vrezen voor kunstmatig rif

Voor de kust van De Panne zoeken organisaties naar een systeem om de invloed van zware stormen op het zand te beperken.

Nieuws
Download