Waar is Waldo?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Politie klist gewapende overvallers tabakshop

Drie gewapende dieven braken dinsdagavond in bij Tobacco Alley langs de Duinkerkekeiweg. Twee van de drie daders werden uiteindelijk gevat.

Politie en veiligheid

Twee daders gevat na brutale overval, derde nog voortvluchtig

Dinsdagavond hebben drie gewapende daders een gewapende overval gepleegd op een tabakshop in Adinkerke. De verkoopster werd bedreigd met een mes en traangas, maar de overval mislukte toch. Twee daders zijn gevat, een derde is nog op de vlucht.

Politie en veiligheid

Ook minister Schauvliege gunt Plopsaland zijn vergunning

Vlaams Minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege (CD&V) verleent Plopsaland nu toch een milieuvergunning, ondanks bezwaren en beroepsprocedures.

Nieuws

Hof van beroep halveert straf Plopsapedofiel

Cedric P. (47) is in beroep veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar, waarvan drie jaar effectief, de helft minder dan in eerste aanleg. De voormalige medewerker van Plopsaland werd veroordeeld voor de verkrachting van een 17-jarige zwakbegaafde jobstudent.

Nieuws

IKWV (nog) niet dieper in zee met Axa

Verzekeraar Axa wil vanaf 2019 graag hoofdsponsor worden van de Kustreddingsdienst (IKWV) en zo geldschieter West-Vlaanderen aflossen. Maar het IKWV houdt voorlopig de boot af. Zij vinden het de taak van de Vlaamse overheid om de werking op lange termijn te garanderen.

Nieuws

Bewoners krijgen voor achtste (!) keer auto in gevel: “We zijn het beu”

Voor de achtste keer al reed een auto zondagnacht in op de gevel van bewoners Eduard Stragier en Rita Balanck uit de Veurnestraat. Zwaargewonden vielen er niet, maar de woning van het echtpaar liep opnieuw heel wat schade op.

Nieuws

Auto met vier jongeren gaat uit de bocht en crasht tegen huis

Bij een ongeval in de Veurnestraat in het West-Vlaamse De Panne zijn zondagnacht vier jongeren gewond geraakt. Hun auto ging uit de bocht en crashte tegen een huis.

Nieuws

Française overleden na ongeval met kusttram, partner zwaargewond: “Er is een dringend overleg nodig met De Lijn”

Een 64-jarige Française is vrijdagavond in het ziekenhuis bezweken aan de gevolgen van een zwaar ongeval met de kusttram. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne. Haar partner raakte zwaargewond bij het ongeval.

Wegen en verkeer
Download