Belgische chocolade, frietjes en hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kindje (7) gereanimeerd in Plopsaqua

Een 7-jarig jongetje moest zondagnamiddag door redders van Plopsaqua gereanimeerd worden nadat hij bewusteloos aangetroffen was in het 25 meterbad.

Nieuws

Politie blij met ‘afluisterkamer’

Bij de politiezone Westkust zijn ze blij met hun eigen tapkamer om telefoongesprekken af te luisteren. “We konden er al opmerkelijke resultaten mee boeken in terrorismedossiers en ontvoeringszaken”, klinkt het.

Politie en veiligheid

Rolstoelacteur en cabaretier Fried Ringoot brengt nieuwste show

Fried Ringoot, rolstoelacteur en cabaretier, brengt op vrijdag 20 oktober in De Panne zijn allernieuwste theater-zaalshow “ EN…? WAT NU?”. een organisatie van de gezinsbond De Panne ten voordele van Villa Rozenrood.

Nieuws

Slachtoffer aanrijding is 79-jarige vrouw uit De Panne

Een bejaarde vrouw is gisteren vlakbij het gemeentehuis van De Panne om het leven gekomen nadat ze omvergereden was door een vuilniskar. De chauffeur was zich van geen kwaad bewust en reed door. Hij werd op 3 kilometer van de plaats van het ongeval door de politie aan de kant gezet.

Politie en veiligheid

Voetganger overleden na aanrijding door vuilniswagen

In de Lindenlaan in het West-Vlaamse De Panne is dinsdagmiddag een vrouwelijke voetganger om het leven gekomen. De vrouw werd vlakbij het gemeentehuis van De Panne op straat gegrepen door een vuilniswagen en overleed ter plaatse. De chauffeur is na het incident doorgereden.

Wegen en verkeer

Grote verkeerscontroleactie levert liefst 33.000 euro op

Politie Westkust en Polder, federale politie, douane, Vlaamse Belastingsdienst, RVA, sociale inspectie en parket hielden vrijdag een grote verkeerscontroleactie in de zones Westkust en Polder.

Politie en veiligheid

Renners laten deze stad links liggen en daar kan de burgemeester niet mee lachen

“We investeren graag in wielrennen maar niet tegen elke prijs.” De Driedaagse De Panne-Koksijde, een bekende wielerwedstrijd in Vlaanderen, zal volgend jaar niet langer Zottegem aandoen. Burgemeester Jenne De Potter is zwaar ontgoocheld.

Nieuws

Bovenburen houden jongetje in bedwang terwijl ze zijn moeder aftroeven

Een man en zijn twee zonen verschenen voor de rechter omdat ze een bewoonster uit hun appartementsgebouw een lesje wilden leren.

Nieuws

ID-kaart voor mindervaliden voorgesteld in Plopsaland

Mensen met een handicap kunnen binnenkort gebruikmaken van de European Disability Card, een kaart die op een uniforme manier aantoont dat ze mindervalide zijn en waarmee ze bepaalde rechten kunnen verkrijgen. Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) riep in Plopsaland De Panne alle sectoren op om de kaart te erkennen.

Nieuws

Grootste vondst ooit van zeldzame krab aan Belgische kust

Op het strand van De Panne is een boei aangespoeld waarvan het touw vol zat met eendenmosselen. Maar dat was niet het meest opmerkelijke. Tussen de mosselen hing er ook nog een groot pak zeldzame Columbuskrabben.

Nieuws
Download