Wanneer is het eten klaar?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Nog geen duidelijkheid over het jeugddossier”

Liefst tien doelpunten zag men zondag in Houthulst. De Panne scoorde er zes van, goed voor drie punten dus en uitzicht op de tweede periode. Voorzitter Alain Cuvelier heeft nog andere zorgen.

Nieuws

Nieuwe wagen voor gemeenschapswachten

Het gemeentebestuur kocht een nieuwe wagen met laadbak aan voor de gemeenschapswachten van de dienst Veiligheid en Preventie. Zij hebben binnen hun functie dagelijks een auto met voldoende laadruimte nodig. Tot voor kort gebruikte het team daarvoor een wagen van bijna twintig jaar, oud die bijgevolg aan vervanging toe was. De kostprijs van de nieuwe wagen bedraagt 18.369 euro.

Nieuws

Eerstejaarsnieuwelingen: Jelle Harteel wil kers op de taart zetten

Jelle Harteel is zeker niet kansloos bij de eerstejaarsnieuwelingen. De provinciale kampioen werd de afgelopen weken wel vaker tot winnaar uitgeroepen in zijn leeftijdscategorie.

Nieuws

Zeilwagenclub krijgt modern nieuw clubhuis

Zodra het gemeentebestuur van De Panne een aannemer aangesteld heeft, kan de bouw beginnen van een nieuw zeilwagencentrum in de Dynastielaan.

Nieuws

Reuzegrote ontmoeting voor herstelde Liam

Het pretpark Plopsaland organiseerde een reuzegrote meet-and-greet met vijftien Plopsalandfiguren, exclusief voor de 2,5-jarige Liam De Koker. De jongen werd samen met zijn ouders thuis opgehaald in de unieke Plopsalimousine. Liam onderging vorig jaar met succes een stamcellen-transplantatie en kan in september naar de kleuterschool.

Nieuws

Omstreden frituur kent eind deze maand haar lot

Op 25 januari komt de zaak van de frituur op de markt van De Panne voor de rechtbank in Veurne. De rechter ging dinsdag even ter plaatse poolshoogte nemen.

Nieuws

Friturist mag weer in zijn zaak, rechter schorst opzegging concessie

De rechter in Veurne schorst het besluit van de gemeente De Panne die de concessie-overeenkomst met frituuruitbater Jurgen Gevers op 1 oktober stopzette.

Nieuws

Youri Legein keert terug als trainer, al 20 spelers zegden toe voor volgend seizoen

Zoals we twee weken geleden al meegaven, komt WS Adinkerke volgend seizoen weer uit in competitie met een ploeg in vierde provinciale. Voorzitter Willy Liefhooghe heeft alles rond en er zegden al 20 spelers toe. De club streeft naar een kern van 35 man voor de A- en B-ploeg. Trainer wordt Youri Legein, die vroeger ook al trainer was in Adinkerke. De Gistelnaar leidde de club toen naar de top in tweede provinciale.

Nieuws

Politie betrapt zeven chauffeurs zonder gordel

Op donderdag 21 december vond in het kader van de BOB-campagne een alcoholactie plaats. In De Panne hield de politie Westkust op twee verschillende plaatsen een statische controle, daarna gingen ze over tot dynamische controles in Nieuwpoort en Koksijde.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download