Bewoners die hun profiel aanvullen krijgen sneller reacties
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Serviceclubs slaan handen in elkaar voor het goede doel

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren drie Oostendse dames service clubs,Soroptimist International Club Oostende, Zonta De Haan-Middenkust en Kiwanis Mercator, in november een gezamenlijk evenement voor het goede doel,

Nieuws

Dienstverlening gemeentehuis verstoord tijdens werken

Naar aanleiding van de renovatiewerken aan het gemeentehuis zal tijdens de herfstvakantie de dienstverlening ernstig verstoord zijn

Nieuws

Openbare verkoop van gevonden voorwerpen in De Haan

Het college van burgemeester en schepenen maakt bekend dat op woensdag 8 november om 14.30 uur zal worden overgegaan tot de openbare verkoop van fietsen en allerlei gevonden voorwerpen.

Nieuws

Jelle Declerck (De Haan): “Een anticlimax”

Wat voor Eendracht De Haan een feest moest worden, draaide uit op een fiasco. “De topper tegen Sint-Kruis werd een anticlimax voor ons. We waren gewoon niet goed. Dosko won verdiend met 0-3”, aldus Jelle Declerck. “Op het moment dat we alles op alles zetten om terug te komen, scoorden ze de 0-2. In de tweede helft startten we heel scherp, maar we vertikten het om onze kansen af te maken en slikten zelfs nog een derde doelpunt. Uiteraard misten we Danny Bekaert en Dries Cuypers, maar dat is geen excuus. Door dit verlies zakken we naar de zesde plaats in het klassement, maar dat is geen drama. Zondag kunnen we revanche nemen tegen Nieuwpoort.”

Nieuws

Badplaatsen krijgen uniforme strandafvalbakken langs kustlijn

Op 32 plekken langs de kustlijn komen opvallende, duurzame strandafvalbakken. “Ook tijdens het laagseizoen moet sluikstorten aangepakt worden”, klinkt het.

Nieuws

Oppositie hekelt hoge prijs nieuw politiegebouw

Gemeenteraadslid Mathieu Delbarge (N-VA/Samen) verwijt de meerderheid dat het zich door Bredene laat rollen in de bouw van een nieuw politiegebouw.

Politie en veiligheid

Rolstoelacteur en cabaretier Fried Ringoot brengt nieuwste show

Fried Ringoot, rolstoelacteur en cabaretier, brengt op vrijdag 20 oktober in De Panne zijn allernieuwste theater-zaalshow “ EN…? WAT NU?”. een organisatie van de gezinsbond De Panne ten voordele van Villa Rozenrood.

Nieuws

“Ik zag andere match dan mijn collega”

Na de 0-1 winst in Snaaskerke maakt De Haan samen met Dosko en Nieuwpoort deel uit van het leiderstrio.

Nieuws

“Drie punten pakken was ook de opdracht”

De Haan profiteerde van het 2-2 gelijkspel tussen Dosko en Nieuwpoort om na de 3-0 winst tegen Steenbrugge naar een gedeelde tweede plek op te rukken.

Nieuws
Download