Koken voor je buren? Dat kan ook!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Mijn oogst mag er zijn”

De West-Vlaamse junioren en beloften veroverden zes van de 56 titels bij hun BK in Huizingen, twee minder dan in 2016. Manon Depuydt, vorig jaar de grote afwezige, liet nochtans niets liggen. De studente uit De Haan spurtte naar twee beloftentitels.

Nieuws

Alexander Doom gaat voor zesde Belgische titel op een rij

Zondag vindt in Huizingen het BK voor junioren en beloften plaats. Ook zonder beloften Aurèle Vandeputte en Chloë Beaucarne rest er genoeg West-Vlaamse kwaliteit.

Nieuws

Bromfietser kan omgewaaid verkeersbod niet meer ontwijken en raakt gewond

Ook de Brugse brandweer kreeg woensdag enkele oproepen voor stormschade binnen. Het ging voornamelijk om afgewaaide takken en omver geblazen verkeersborden. In de Koningin Astridlaan kwam ’s morgens vroeg wel een bromfietser ten val. Hij kon een omgewaaid verkeersbord niet meer ontwijken en raakte lichtgewond.

Politie en veiligheid

“Hadden beter druk gezet vanaf de start”

“Toen het ineens 2-0 stond voor Ichtegem, vreesden we dat we er ons bij neer moesten leggen. In de zestigste mminuut mocht ik invallen, de bal viel goed en ik kreeg na een mooie actie de aansluitingstreffer op het bord”, lacht Robbe Cappelle. “Even later scoorde ik opnieuw via de paal, 2-2, en op een haar na miste ik een hattrick in een halfuur tijd. Helaas ging de bal op de paal, Jammer, het zou prachtig geweest zijn. In het laatste kwartier zetten we goed druk, iets waarmee we beter begonnen waren.”

Nieuws

Bewoners blij omdat groene zone niet mag worden verkaveld

Omwonenden die protesteerden tegen een nieuw bouwproject in de wijk Noordhoek, halen hun slag thuis: de groene zone in het midden van hun wijk mag niet worden verkaveld. Dat heeft het provinciebestuur besloten.

Nieuws

Tiener geneest wonderbaarlijk snel na zwaar ongeval: “Zelfs dokters staan ervan te kijken”

De 14-jarige jongen die in mei levensgevaarlijk gewond raakte bij een ongeval kan alweer zonder krukken stappen. Al blijft zijn revalidatie wel intensief. De interventie met de mugheli was gisteravond op VTM te zien. “We zijn iedereen zo dankbaar.”

Nieuws

“Zelfs de dokters staan van hem te kijken”

De 14-jarige jongen die in mei levensgevaarlijk gewond raakte bij een ongeval kan alweer zonder krukken stappen. Al blijft zijn revalidatie wel intensief. De interventie met de mugheli was gisteravond op VTM te zien. “We zijn iedereen zo dankbaar.”

Nieuws

“Willen ons in de slipstream van de topteams nestelen”

Eendracht De Haan nam afscheid van tweede provinciale maar de kustploeg is niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. De jongens van Kris Brackx startten in derde met een 4-2-thuisoverwinning tegen FC Moerkerke.

Nieuws

Unizo De Haan-Wenduine heeft nieuw bestuur

Met een reeks prioriteiten wil de nieuwe bestuursploeg van Unizo De Haan-Wenduine de plaatselijke afdeling van de werkgeversorganisatie een frisse start geven.

Nieuws
Download