Hier, nen euro!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Inbrekers stelen opbrengst feestweekend KLJ

Dieven hebben dinsdagnacht ingebroken in het lokaal van KLJ Sijsele. Ze sloegen een ruit in en gingen er met zo’n 3.000 euro aan geld en materiaal vandoor. “Ons feestweekend is op die manier voor niets geweest”, klinkt het.

Politie en veiligheid

“Ik denk dat kampioen worden mogelijk is”

Het geluk kan niet op in Sijsele, want met drie op drie staat Siesele mooi op kop. Zondagavond won de ploeg in Leuven met 64-69.

Nieuws

“Nu de nul weg is, is de druk ook weg”

Moerkerke ging met 0-1 winnen op het veld van Zandvoorde en pakte meteen zijn allereerste drie punten van het seizoen. “Het is toch wel een beetje een opluchting als je die nul niet langer achter je naam ziet staan”, gaf T1 Petro De Graeve toe. “Ik wist dat een zege er aan zat te komen na een degelijke voorbereiding, maar onze eerste twee tegenstanders waren teams die voor de prijzen spelen.”

Nieuws

Geen geld voor Louboutins? Hier kan je ze huren

Esther De Soete (30) uit Sijsele startte haar eigen verhuurbedrijf voor luxeartikelen. “Niet iedereen kan zich Louboutins veroorloven, maar veel vrouwen willen er wél mee uitpakken op een feest.”

Nieuws

Kasper Lagae tweede in gesaboteerde wedstrijd

Kasper Lagae is zaterdag tweede geworden in een chaotische zesde editie van Den Halven van Damme. Inge Roelandt uit Bredene was de beste dame.

Nieuws

“Coach zette ons fysiek heel scherp”

“Nul op zes en 1-4 verloren van Dosko, dan ben je teleurgesteld”, gaf Thijs Rabaut toe.

Nieuws

Kasper Lagae: “Winst zou kers op de taart zijn”

Morgen is het opnieuw tijd voor de ‘Clash der Titanen’ in Den Halven van Damme. Wanneer de triatleten in het water liggen voor 2 km zwemmen, staan de duatleten op de oever klaar om 8 km te lopen. Daarna volgen nog 90 km fietsen en een halve marathon.

Nieuws

Damme Culinair krijgt gratis ‘brouwerijbus’

In het centrum van Damme vindt op 1 oktober de veertiende editie van het streekproductenfestival Damme Culinair plaats. Nieuw dit jaar is de gratis ‘brouwerijbus’, een shuttlebus om de drie Damse brouwers in één keer te bezoeken.

Nieuws

“Het is allemaal een kwestie van budget”

Dat Kris De Pauw een garantie op succes is, was al langer duidelijk. Voor de zoveelste keer lijkt hij op weg om weer het onmogelijke waar te maken bij Basket Sijsele.

Nieuws

Jarige politiehond in bloemetjes gezet

De lokale politiezone Damme/Knokke-Heist zette gisteren een opmerkelijke medewerker van het team in de bloemetjes. Politiehond Aslan werd zes jaar oud en dat moest natuurlijk gevierd worden. Aslan kreeg een lekkere koekjeskaart en welgemeende felicitaties via de Facebookpagina van de politiezone.

Politie en veiligheid
Download