Totally for free!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Politie onderzoekt hoe fietser (47) in ijskoud water kon belanden: “Alles wijst op ongeval”

Een 47-jarige Bruggeling is vrijdagmorgen bij een dramatisch ongeval om het leven gekomen in de Brugse Ringvaart. De man raakte met zijn fiets van de weg af en belandde in het ijskoude water. Hij overleed in het ziekenhuis.

Alert

Peter (53) ontwaakt drie weken na ongeval uit coma: “We wachten met een bang hartje af”

De 53-jarige arbeider die drie weken geleden in levensgevaar werd afgevoerd na een arbeidsongeval aan het station ligt niet langer in coma. Hij ontwaakte vorige week, maar wordt wel nog beademd. “Het blijft eigenlijk nog afwachten”, zegt zijn vrouw.

News

Schilder Frans trekt met zijn bakfiets naar zijn klanten: “Ik spaarde al honderden euro’s parkeergeld uit”

Schilderbedrijf B-Decoratie heeft een eenvoudige manier gevonden om parkeergeld in de Brugse binnenstad te omzeilen. Of te omfietsen, in dit geval. “Sinds ik met de bakfiets kom, heb ik mijn klanten al honderden euro's bespaard.”

News

Fietspad door Gemene Weidebeek ingefietst

In natuurdomein Gemene Weidebeek in Assebroek is een nieuw wandel- en fietspad ingereden.

News

Ze konden niet goed lezen en rekenen en voelden zich ‘niets’, maar er ging een nieuwe wereld voor hen open

Ze voelden zich niets, niemand. Omdat ze niet goed konden lezen of schrijven. Maar sinds ze taal- en rekenlessen volgen, rechten Leen Persyn (40) uit Roeselare en Christiane Van Severen (77) uit Brugge hun rug “Nu kan ik helpen met het huiswerk van mijn zoon”, zegt Leen. En Christiane? Die kan eindelijk films met ondertiteling volgen.

News

Drenkeling die in kritieke toestand uit ijskoude Brugse vaart werd gehaald in ziekenhuis overleden

De duikers van de brandweer haalden vrijdagochtend een drenkeling uit het water van de Brugse Ringvaart ter hoogte van de IJzerstraat. Het gaat om een 47-jarige man. Hij werd in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht en is intussen overleden. De omstandigheden worden verder onderzocht, maar wellicht gaat het om een ongeval.

Alert

Fietser overleden na val in Brugse Ringvaart

Een 47-jarige fietser is overleden aan de gevolgen van een val in de Brugse Ringvaart. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De Bruggeling kwam vrijdagochtend in het water terecht.

News

Stalker voor rechter: “Hij bedreigde de vaders van zijn exen dat hij hun keel zou oversnijden als ze nog eens zouden bellen”

Een 42-jarige man die elf ex-vriendinnen belaagde en met de dood bedreigde riskeert 37 maanden cel. Sammy H. zelf legt de schuld bij de slachtoffers. “Ze gaven mijn spullen niet terug.”

News

54 miljoen euro voor comfortabele kusttram (en om iets te doen aan al dat zand)

De Vlaamse overheid wil tussen 2019 en 2023 ruim 54 miljoen euro investeren in een grondige vernieuwing van het tramnet aan de Kust. “We moeten inzetten op een veilig, comfortabel en betrouwbaar tramnet”, aldus Vlaams minister Ben Weyts (N-VA)

News

Truckers komen als bij wonder ongeschonden uit zware crash

Twee truckchauffeurs zijn donderdagmorgen allebei heel goed weggekomen bij een ongeval langs de Alfred Ronsestraat in Zeebrugge. Ze kwamen frontaal in botsing met elkaar. Maar ondanks de zware materiële schade konden ze allebei ongedeerd uitstappen.

News
Download