Family members can register at the same address
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Dirk Cattoir (Neutraal) geeft niet op

Neutraal Bredene zet de komende 6 jaar haar werking verder. DE partij behaalde geen zetel, maar Dirk Cattoir geeft de moed niet op.

News

Kristof Vermeire (CD&V) blijft schepen

CD&V-schepen Kristof Vermeire blikt met gemengde gevoelens terug op deze verkiezingen. CD&V kon de deelname aan het gemeentebestuur niet verzilveren. Maar Vermeire blijft wel de komende 6 jaar schepen.

News

Tellers aan het werk in Bredene

In het Staf Versluyscentrum waren zondag tientallen tellers aan het werk. De foto's van hun activiteit willen we u niet onthouden. We konden ze niet publiceren op zondag omdat op de foto's bepaalde tendenzen zouden kunnen blijken voor dat het resultaat officieel was.

News

Scholengroep Stroom investeert fors in de regio

Een nieuwe structuur voor het secundair onderwijs en forse investeringen in scholen zetten de nieuwe scholengroep Stroom van het Gemeenschapsonderwijs (GO!) helemaal op de kaart.

News

LIVE WEST-VLAANDEREN. Tommelein claimt initiatief in Oostende, Landuyt kondigt afscheid aan in Brugge

Hoe verloopt de stemming voor de gemeenteraadsverkiezingen in uw gemeente, gebeurden er opmerkelijke zaken in de stemhokjes, en wat zijn de resultaten? Volg al het nieuws over de verkiezingen in de provincie West-Vlaanderen hier op de voet!

News

ANALYSE. Bredens burgemeester Steve Vandenberghe vergroot zijn absolute meerderheid

De zetelende coalitie van SP.A en CD&V krijgt een nieuw mandaat van de kiezer. Beide partijen lieten ook al voor de verkiezingen duidelijk weten dat ze het liefst met elkaar verder gaan. De SP. A haalt de absolute meerderheid met 15 van de 25 zetels.

News

Tellingen volop bezig

In het Staf Versluyscentrum zijn tientallen inwoners volop aan het tellen voor de gemeenteraad en provincie raadsverkiezingen..

News

Telbureau's van start

Kort na 14 is het tellen van de stemmen begonnen in het >Staf Versluyscentrum. Vanuit de verschillende stembureau's worden volop zakken met stembrieven binnengebracht.

News

Stemmen in rusthuis in Bredene

De bewoners van woonzorgcentrum Jacky Maes (in de volksmond bekend als Wackerbout) konden vandaag stemmen in hun eigen verblijf. Er was een stemlokaal ingericht waar buurtbewoners konden stemmen. Ook de bewoners zelf konden op hun pantoffels stemmen in eigen huis. Ze deden dat zelf of werden geholpen door familleleden of kennissen.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Bredene

Hoe zullen de socialisten uit deze verkiezingen komen? Dat is de hamvraag bij de verkiezingen in Bredene, waar de oppositie zich gedeisd houdt omdat er blijkbaar geen prangende problemen zijn. Toch heeft de kiezer wel wat alternatieven.

News
Download