Family members can register at the same address
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nieuwjaarsdrink op Duinenplein

Bredene duikt het jaar goed in want op zaterdag 5 januari zijn alle Bredenaars welkom voor de nieuwjaarsdrink op het Duinenplein.

News

Schepencollege verdeelt bevoegdheden

Alle bevoegdheden van het toekomstige Bredense schepencollege zijn verdeeld.

News

Legendarische geschiedenis van voorloper KV Oostende in boek gegoten

Voetbalfan en supporter Kristof Naessens (44) werkte drie jaar aan een lijvig naslagwerk over de geschiedenis van de oudste voetbalploeg van Oostende. “Het seizoen 74-75 was legendarisch”, zegt de auteur.

News

Geslaagde Bredense quiz voor verenigingen

Met een

News

Gemeenteraadsleden krijgen Bredense Gin Betsy als geschenk

Tijdens de laatste gemeenteraad van deze legislatuur werd op passende wijze afscheid genomen van de raadsleden. Ze kregen een fles 'Gin Betsy', de plaatselijke nieuwe gin.

News

Binnenkort kan je Bredene niet meer missen: extra afrit op Koninklijke Baan

Met een nieuwe afrit op de Koninklijke Baan en twee nieuwe vleugels voor het gemeentehuis investeert de gemeente Bredene snel in zichtbare zaken. “Toch zijn de armoedebestrijding en bouw van het zwembad de belangrijkste zaken”, luidt het.

News

54 miljoen euro voor comfortabele kusttram (en om iets te doen aan al dat zand)

De Vlaamse overheid wil tussen 2019 en 2023 ruim 54 miljoen euro investeren in een grondige vernieuwing van het tramnet aan de Kust. “We moeten inzetten op een veilig, comfortabel en betrouwbaar tramnet”, aldus Vlaams minister Ben Weyts (N-VA)

News

Almhut blikvanger op Winter Duinen

Minstens 3.500 schaatsers en duizenden bezoekers worden verwacht op Winter Duinen op het Duinenplein. Maar ook op andere plaatsen in de gemeente wordt kerst zichtbaar.

News

Eerste zware najaarsstorm teistert stranden

De storm van afgelopen weekend heeft op verschillende plaatsen aan de kust voor heel zichtbare gevolgen gezorgd : de stranden in Bredene zijn afgekalfd en de kustbaan werd afgesloten door zandophopingen

News

Eerste najaarsstorm laat zware sporen na op onze stranden

De storm van afgelopen weekend heeft verschillende plaatsen aan de kust zwaar geteisterd: de stranden in Bredene zijn afgekalfd en de kustbaan werd afgesloten door zandophopingen

News
Download