Do you already use our mobile application?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Succesvolle initiatie voor jonge vissers

Zaterdag was het terug een hoogdag voor De Grasduinvissers in Bredene.Er was voor de tweede maal een initiatie vissen voor de jeugd tussen 8 en 18 jaar

News

Grootste wereldmuziekfestival aan de kust moet het zonder groot podium doen

De editie van dit jaar is voor Afro C een belangrijk keerpunt: het tweedaagse festival kan geen groot podium meer zetten en organisator Rutger De Cloedt neemt afscheid.

News

Foutje bij deurwaarder en Bredene moet nóg langer wachten op nieuwe weg naar strand

De ontsluiting van Grasduinen rekent af met een meevaller en een tegenslag. Bredene kan grond kopen voor een weg, maar moet door een vergetelheid nog even wachten op een weg via Park Costa.

News

Marcellekes in de strijd tegen warmte

Goed nieuws voor de medewerkers van dienstenbedrijf BOD. Alle werknemers kregen extra beroepskledij : Marcellekes. De mouwloze shirts zijn welkom in deze warme dagen waar het voor mensen die fysieke arbeid verrichten vaak puffen en zweten is.

News

Redders moeten steeds vaker op zoek naar de ouders, in plaats van naar de kinderen

In de maand juli zijn 1.100 kinderen verloren gelopen op het strand, een absoluut record. Opvallend: steeds meer kinderen melden zichzelf aan bij de redders, waardoor niet de kids maar wel de ouders gezocht moeten worden.

Babysitting

Aurora (22) rijdt liefst 3.000 kilometer heen en weer om onhandelbare hond nieuwe thuis te geven: “Iedereen verklaarde me gek”

Acht maanden lang reed Aurora Drieghe van Bredene naar Roeselare voor Stafke. De ‘onhandelbare’ hond zat al drie jaar in het asiel en niemand moest hem. Maar Aurora bleef in Stafke geloven. “Hij woont nu een week bij mij en onze band is ijzersterk.”

News

“Iedereen verklaarde me gek, maar ik bleef in Stafke geloven”

Acht maanden lang reed Aurora Drieghe van Bredene naar Roeselare voor Stafke. De ‘onhandelbare’ hond zat al drie jaar in het asiel en niemand moest hem, maar zij bleef in hem geloven. “Hij woont nu een week bij mij en onze band is ijzersterk.”

News

Dan wás er eindelijk een oplossing, gooit een misverstand programmatie TAZ 2019 overhoop

Door een misverstand in de programmatie komt de dringende vraag van Theater aan Zee naar grote zalen nu ook op de politieke agenda. Maar Oostende wil TAZ niet graag lossen, al komt Bredene met een oplossing voor het probleem van locaties.

Alert

Politie pakt verdachte van inbraken in mobilhomes op

De politie van Bredene/De Haan heeft maandag een kerel van Italiaanse afkomst opgepakt die verdacht wordt van inbraken in mobilhomes.

Alert

Nergens meer schadeclaims na onweer dan hier

Oostende was tijdens het noodweer de laatste week van mei de hardst getroffen stad van Vlaanderen. Er werden meer dan 200 schadegevallen ingediend, in buurgemeente Bredene waren dat er 100.

News
Download