Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

35 knelpunten op 22 kilometer fietspaden

De Bredense fietspaden zijn verre van ideaal en er kunnen nog heel wat aanpassingen gebeuren. Tot die conclusie komt de CD&V-werkgroep Vrouw en Maatschappij. De gemeente reageert positief.

Wegen en verkeer

Geen enkele beker gerecycleerd: proefproject met biologisch afbreekbare bekers blijkt complete misser

Het project met de biologisch afbreekbare bekers, vervaardigd uit resten van riet, werd een totale flop. Het project heeft de gemeente 5.000 euro gekost en geen enkele beker werd gerecycleerd.

Nieuws

Man vrijuit voor slag waarbij vrouw blind raakt

Een man uit Eigenbrakel is vrijgesproken voor slagen aan een 82-jarige vrouw in een frituur in Bredene. De vrouw raakte blind door de feiten.

Nieuws

Rel op gemeenteraad over geluidsoverlast op festivals

Op een volgende gemeenteraad zal een onafhankelijk preventieambtenaar komen getuigen over de vermeende geluidsoverlast door festivals deze zomer.

Nieuws

“Weer fit en meteen assist en doelpunt”

SV Bredene verzekerde zich dit seizoen van de diensten van de 19-jarige spits Jari Gilliaert (ex-KV Oostende en KM Torhout). Hij scoorde de 2-3-winning goal op Spermalie-Middelkerke. “Het was heel spannend. De score liep gelijk op, maar uiteindelijk eindigde de partij in ons voordeel. In de slotminuten hielden we achterin alles goed dicht. Zondag was ik goed voor een assist en voor een kopbaldoelpunt. In de eerste match verstuikte ik mijn voet, waardoor ik out was. Dit was mijn eerste wedstrijd waarin ik helemaal fit was. Voorin speel ik samen met Tahiri, terwijl D'Hulster op de tien staat. Na dit seizoen wil ik weer opklimmen.”

Nieuws

Hardhorige man (79) vrijuit na vuistslag die bejaarde vrouw (82) blind maakte

Een 79-jarige man uit Eigenbrakel is in de Brugse rechtbank vrijgesproken voor slagen aan een 82-jarige vrouw in een frituur in Bredene. Volgens de rechter handelde de man uit wettige zelfverdediging. De vrouw raakte blind door de feiten.

Nieuws

Broers bouwen het eerste Belgische vakantiepark van Roompot

Twee Bredense broers bouwen het eerste vakantiepark van Roompot in ons land. In Breeduyn Village, rechtover het Staf Versluyscentrum, komen 300 huisjes en luxevilla’s. “We bieden een hotelservice met opgemaakte bedden.”

Nieuws

Roompot komt naar de Kust

Roompot, een grote speler op de markt van de vakantieparken, opent zijn eerste resort in België aan de Kust, in Bredene. Breeduyn Village is volop in ontwikkeling. Er staan al 63 huizen en 15 oever- en duinhuisjes tot acht personen. Die worden verkocht aan private investeerders tussen 180.000 en 300.000 euro. Nadien zullen die huizen te huur aangeboden worden als vakantiewoning. “De investering moet renderen en daarom verhuren we de woningen. Die zijn daar ook voor ontworpen.”

Nieuws

Bredense broers bouwen tot 300 huisjes in gloednieuw vakantiepark Roompot

Twee Bredense broers bouwen het eerste vakantiepark van Roompot in ons land. In Breeduyn Village, rechtover het Staf Versluyscentrum, komen 300 huisjes en luxevilla’s. “We bieden een hotelservice met opgemaakte bedden.”

Nieuws
Download