Wie dat we hier hebben!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Aan de slag gaan in horeca aan de kust? Lessen Frans maken je eerst “gastvrijer”

Provinciebedrijf Westtoer en Horeca Vorming Vlaanderen organiseren in alle badplaatsen taallessen voor horecapersoneel. “Dit moet de gastvrijheid naar Franse klanten versterken”, klinkt het.

Nieuws

“We zijn nog niet uit gevarenzone”

KB Oostende Bredene won bij hekkensluiter Nijlen met 60-66 maar staat nog altijd derde laatste. “We zijn nog niet uit de gevarenzone”, aldus Eddy Hinderyckx. “We zijn ook afhankelijk van wat er in Top Division 1 zal gebeuren, maar het eeuwige probleem is dat we daarvan pas heel laat worden ingelicht. We moeten steeds wachten tot geweten is wie de Waalse en Vlaamse stijgers zijn.”

Nieuws

Baas superette moet cursus agressiebeheersing volgen

De zaakvoerder van een Delhaize-superette in Bredene moet van de rechter een cursus agressiebeheersing volgen. Hij was een klant te lijf gegaan die hij verdacht van diefstal.

Nieuws

Oostendse oesters winnen Heureka-award

De bekende Ostendaise-oesters mogen de eerste Heureka! Award in ontvangst nemen. Dat is een prijs die innovaties in de horecasector wil belonen en zo bekendheid bieden.

Nieuws

Vrij podium in Creatuur voor plaatselijk talent

Op vrijdag 2 maart m 19 uur vindt in Creatuur (Kerkstraat 2 – Bredene) de eerste voorstelling van One Mic Stand plaats. Met One Mic Stand biedt Joy Sukhvinder Singh (Infinite Joy) in samenwerking met het gemeentebestuur en het jeugdopbouwwerk een vrij podium aan plaatselijk jong artistiek talent.

Nieuws

Nieuw bestuur voor Grasduinvissers

De vereniging die vist op het domein Grasduinen in Bredene heeft een nieuw bestuur. Alain Lynneel is voorzitter. Ook Luc Fort, Frederic Dubroux, Pascal Swerts en Philippe Peeters maken deel uit van het bestuur. Dit voorjaar wordt driehonderd kilogram vis uitgezet in de vijvers. Er zullen ook zes viswedstrijden worden georganiseerd.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Zeven jaar gevraagd voor hardleerse pyromaan

“Zoveel pech kan je niet hebben in je leven!” Het openbaar ministerie is ervan overtuigd dat de 59-jarige Michael H. uit Bredene achter negentien brandstichtingen zit in Ronse en Oostende.

Nieuws

“We zullen Ollie en Kevin absoluut missen”

“Nee, een persoonlijke afrekening was het niet, de drie goals van Olivier D'hulster in de derby tegen Oudenburg. Ook tegen Staden trapte hij er drie binnen. Leuk voor hem”, lachte Glenn Plovie. “Ons nieuwe systeem met twee spitsen blijkt veel rendabeler. Naast hem staat nu Tahiri en dus zijn we dubbel gevaarlijk binnen de zestien. Het was niet langer een optie om D'hulster alleen in punt te laten en hem diep te sturen Na dit seizoen stopt hij, net als Kevin Fremout. We zullen ze allebei missen. Met Jens Kimpe vonden we een nieuwe spits maar we kijken uit naar een vervanger voor Fremout als centrale verdediger.”

Nieuws
Download