Snel even iets lenen? Geen probleem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bredene krijgt gratis dancefestival in augustus

De gemeente gooit het over een andere boeg voor de invulling van de derde festivaldag in augustus. Er komt een gratis dancefestival op de terreinen van Afro C. “De eerste tickets zijn voor inwoners uit onze regio”, luidt het.

Nieuws

Sociale kruidenier moet armoede helpen tegengaan

Voortaan kunnen Bredenaars twee keer per week terecht bij de sociale kruidenier ’t Groot Verschil. Momenteel is de winkel voorzien op negentig klanten, maar het potentieel blijkt veel groter.

Nieuws

Radio Noordzee strikt Johnny Logan voor interview

Naar aanleiding van het concert op donderdagavond 17 mei in het Kursaal ten voordele van het Koninklijke Werk Ibis (Bredene) strikte Radio Noordzee Johnny Logan voor een exclusief interview.

Nieuws

Grote reünie Europaschool

Op vrijdag 5 oktober vindt een reünie plaats van leerlingen van de Europaschool die geboren zijn tussen 1964 en 1968. De bijeenkomst vindt plaats in de school met een barbecue.

Nieuws

Ruben Van Gught in Bredene

Sportjournalist Ruben Van Gught is op vrijdag 18 mei te gast in het Staf Versluyscentrum. Hij vertelt in ‘Sportman’ anekdotes uit de sportwereld. Van Gucht trekt op tournee met twee van z’n vaste muzikale compagnons: Mathieu & Guillaume. Tickets voor deze voorstelling op vrijdag 18 mei, kosten 14 euro en zijn te verkrijgen in het Staf Versluyscentrum.

Nieuws

Jeugdraad en raad lokale economie vullen citymarketingplan aan

De jeugdraad en de raad voor lokale economie en toerisme hebben advies uitgebracht voor het citymarketingplan en aanvullingen gedaan. Het gemeentebestuur neemt die op in het nieuwe plan.

Nieuws

“Nu ben ik geen cliniclown meer, maar een crimi-clown”: dolgedraaide Kevin (31) doodt ex en verschanst zich urenlang gewapend op dak

Als een dolgedraaide clown liep Kevin L. (31) gistermiddag urenlang rond op het dak van een flatgebouw in Bredene. Hij schoot in de lucht, gooide met gasflessen, en bedreigde iedereen die dichterbij kwam. De avond voordien had hij zijn ex-vriendin Caroline Dombrecht (46) met een mes om het leven gebracht, en haar kinderen gekneveld op de zolder achtergelaten. “Nu ben ik écht een crimi-clown. Nu ga ik beroemd worden”, beet hij de kinderen toe.

Nieuws

Ex-politicus die kind verloor aan kanker fietst eigen Tour de France: “Maar mijn vrouw volgt me met de auto”

Luk Van Canneyt fietst volgende maand de omtrek van Frankrijk in zijn eigen Tour de Luc. “Mijn doel is om 4.800 euro bijeen te fietsen voor het goede doel”, zegt de bekende Bredenaar. “Eén euro per afgelegde kilometer.”

Nieuws

Man reageert zonder nadenken op mail en ziet prompt zijn spaargeld in rook opgaan: “Ik heb nog 11 eurocent over”

Oplichters hebben een dertiger uit Bredene 7.000 euro afhandig gemaakt. Hij reageerde op een malafide mail en zag zijn rekeningen geplunderd worden.

Nieuws
Download