We want neighbourhood messages without advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Man krijgt 18 maanden cel voor steekpartij aan dancing in Blankenberge: “Hij viel ladderzat vrouwen lastig”

Een 34-jarige Tunesiër uit Blankenberge is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot 18 maanden effectieve celstraf voor een steekpartij. M.T. is altijd blijven ontkennen dat hij in de buurt van een dancing in Blankenberge uithaalde met een mes.

News

Stalkster riskeert in beroep 37 maanden cel

News

Dievegge gooit blote boezem in de strijd om peperduur horloge te stelen

Drie Roemenen zijn in de Brugse rechtbank schuldig bevonden aan een zestal “knuffeldiefstallen” in Knokke-Heist en Blankenberge. De vrouw in hun midden bood de slachtoffers seksuele diensten aan alvorens hun peperdure horloges mee te graaien.

News

Roemeense knuffeldieven krijgen 40 maanden cel

De Brugse strafrechter heeft twee Roemeense mannen en een Roemeense vrouw veroordeeld tot 40 maanden gevangenisstraf voor een reeks knuffeldiefstallen in Knokke-Heist en Blankenberge. Stefania T. (37) bood zelfs haar seksuele diensten aan om de horloges van oudere mannen buit te maken.

News

En plots is Blankenberge 90 procent marginaal: “We liggen daar al lang niet meer wakker van”

“Negentig procent marginalen”, noemde Herman Brusselmans de inwoners van Blankenberge op de nationale televisie. Stijlgoeroe Jani Kazaltzis kon zijn lach nauwelijks onderdrukken. Voor de derde keer in enkele jaren tijd werd de badstad pijnlijk door de mangel gehaald op televisie, ondanks zware investeringen.

News

Vànn brengt Scandinavië naar de badkamer

Naast het installeren en herstellen van sanitair en centrale verwarming breidde loodgieterij Gerardy BVBA sinds kort uit met Vànn, een eigen winkel met badartikelen. Volgens medezaakvoerder Vanessa Casier het ontbrekende element in haar job en volledig in lijn van de branche. "Even het administratieve aan de kant leggen, breekt mijn dag."

News

Familiezaak Victory na 38 jaar opgefrist

De iconische horecazaak Victory op de Franchommelaan heeft na 38 jaar een metamorfose ondergaan. Het restaurant van de familie Walckiers ruilde het maritieme interieur in voor een moderner en vooral strakker design.

News

Politiestalkster riskeert in beroep 37 maanden cel

Alert

Papa Tim komt belofte aan overleden Nyah (4) na en adopteert zeehondje dat hij, net als zijn dochtertje, weer moet loslaten

Ooit beloofde hij haar een ziek zeehondje te adopteren, en gisteren heeft hij die belofte ingelost. Tim (29) bracht gisteren een prachtig eerbetoon aan zijn dochtertje Nyah (4), dat begin dit jaar aan epilepsie overleed. Het zeehondje werd onder het goedkeurend oog van Tim en de oma van Nyah vrijgelaten in Blankenberge.

News

Zaakvoerder tevreden met veroordeling stelende kelner: “Toen ik besefte dat hij vlak voor mijn neus geld had meegepakt, was ik daar kapot van”

Een ex-kelner van het Blankenbergse restaurant Oesterput heeft twee jaar cel gekregen, waarvan een jaar effectief, omdat hij jarenlang geld ontvreemdde uit de kassa. Zijn buit, ruim 300.000 euro, verbraste hij aan gokken, drank en vrouwen.

News
Download