60% van je buren komt wekelijks een kijkje nemen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Avelgem laat “twee gevaarlijkste kruispunten van gemeente” hertekenen

De twee gevaarlijkste kruispunten van Avelgem worden verkeersveiliger. Het gaat over het kruispunt van de Doorniksesteenweg met de Stationsstraat en de rotonde aan de Colruyt. De parkeerstroken tussen de kruispunten worden vervangen door fietspaden.

Wegen en verkeer

“Hopelijk kan ik binnenkort ook eens winnen”

Kasper Saver lijkt op weg om morgen een goede verrichting neer te zetten in de Grote Prijs Dimitri Defrancq in Hooglede. Zijn twee tweede plaatsen in Zottegem-Strijpen bewijzen dat zijn conditie in de lift zit.

Nieuws

IVC zoekt tweehonderd nieuwe medewerkers

Het blijft een goed nieuwsshow bij IVC in Avelgem. IVC is producent van vinylvloeren en creëert nu tweehonderd extra banen in de Avelgemse vestiging. Er worden dringend zowel arbeiders als bedienden gezocht.

Nieuws

Brandweer vraagt omwonenden om vensters dicht te houden na brand

De brandweer heeft de omwonenden van een boerderij in Celles, nabij Doornik, gevraagd om ramen en deuren dicht te houden. Een voorraad banden vatte er zondagmorgen vuur, wat voor rookontwikkeling zorgde die kilometers ver zichtbaar was.

Politie en veiligheid

Agenten dreigen met boycot Waregem Koerse

Agenten van politiezone Mira dreigen ermee zich massaal ziek te melden tijdens Waregem Koerse en tijdens de Bierfeesten in Zwevegem. Een zwaar dreigement, dat extra druk legt op de extra politieraad die dinsdag plaatsvindt. Die komt er op vraag van oppositieleden die het negatieve medewerkersonderzoek en het personeelstekort binnen de zone aanklagen.

Politie en veiligheid

Arjen Livyns is nu al zeker van Eindwinst IN Topcompetitie

Arjen Livyns is met nog één manche te gaan al zeker van de eindzege in de Topcompetitie. “Dit staat mooi op mijn palmares en kan me misschien helpen om een profcontract af te dwingen”, zegt de Kerkhovenaar.

Nieuws

Extra politieraad wegens ontevredenheid bij medewerkers politie Mira

Malaise bij de politiezone Mira. Uit een tevredenheidsonderzoek bij de medewerkers blijkt dat er een gebrek is aan communicatie, langetermijnvisie, een gezamenlijk commissariaat en personeel. Een extra politieraad moet duidelijkheid brengen.

Politie en veiligheid

Maxime De Poorter is volledig hersteld van longbacterie: “Ik kom van ver terug”

Hoewel Maxime De Poorter wedstrijdritme mist, gaat hij vandaag toch voor een degelijke prestatie in de Omloop Het Nieuwsblad in Zottegem. “Ik heb mijn grote test in Oetingen goed doorstaan.”

Nieuws

Mama neemt wraak op Facebook en toont hoe ex haar kind toetakelde

De mama van een klein meisje dat mishandeld werd door haar vader, heeft foto’s online gezet van haar dochtertje vol blauwe plekken. Ze vindt de voorwaardelijke celstraf die haar ex opgelegd kreeg te mild.

Nieuws

Vader nijpt keel dicht van vierjarig dochtertje

Een dertiger uit Avelgem riskeert een celstraf van een jaar omdat hij zijn dochtertje van vier jaar zwaar toetakelde.

Nieuws
Download