Hoplr is volledig gratis en vrij van reclame
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Vroege zege is een opsteker van formaat”

Michiel Nuytten was zaterdag aan het feest in Outrijve. De Ardooise eerstejaars won er de sprint van het uitgedunde peloton. “Ik sta er zelf van te kijken dat ik het op die manier kon afmaken, want in het verleden moest ik het altijd hebben van een ontsnapping”, zegt Nuytten. “In de beginfase hield ik me rustig. Al voelde ik wel dat mijn benen in orde waren. Ik trok uiteindelijk enkele keren in de aanval, maar zonder resultaat. Eigenlijk was er niemand die het verschil kon maken. In de slotfase was het nog even stressen. Pas op 800 meter van het einde liep alles weer samen. Deze vroege zege is een opsteker van formaat.”

Nieuws

Verzamelaar crasht met peperdure wagen: “Jammer, maar we leven nog”

Een restaurantbezoek is vrijdagnacht geëindigd met een peperdure crash voor Bruggeling Luc Lambrecht en zijn vrouw. In Ardooie ging het koppel over de kop met een bolide van 164.000 euro. “Pijnlijk, maar we leven nog”, zegt Luc.

Nieuws

VIDEO. Twee gewonden bij spectaculaire crash met peperdure Mercedes

Een man en een vrouw raakten in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond bij een spectaculair ongeval op de E403 in Ardooie. Hun Mercedes AMG GTS, een blitse bolide met een nieuwprijs van 140.000 euro, ramde een andere wagen en belandde ondersteboven in een diepe gracht.

Nieuws

Fee (10) is bijna genezen en dat wil ze vieren met haar vriendjes

Alle leerlingen van basisschool De Horizon in Koolskamp kwamen vrijdag in pyjama naar de klas. Een actie van Bednet, maar het werd een bijzondere dag voor Fee Vandenbunder. Zij kreeg een cheque van 1.530 euro om haar droom waar te maken: een groot feest organiseren voor al haar vriendjes.

Nieuws

“Het wordt moeilijk om in Beveren te winnen”

Bij VC Ardooie kunnen ze niet tevreden zijn na de puntendeling tegen Oostrozebeke. “Het was wel de terechte uitslag”, aldus Simon Vanthuyne. “Tijdens de eerste helft waren wij de betere ploeg, maar na de pauze zwaaide Oostrozebeke de plak. Ach, het was een match die alle kanten uit kon. We moeten nu naar Dosko Beveren voor dé derby van het jaar. Het wordt zeer moeilijk om de drie punten te pakken, want Beveren is met twaalf op vijftien in zeer goede doen. Toch moeten wij voor winst gaan, want als we nog de eindronde willen halen, dan gaan wij een reeks moeten neerzetten van allemaal overwinningen. Anders halen we nooit de top vijf.”

Nieuws

24-jarige chauffeur veroorzaakt ongeval in ongekeurde truck, firma gaat even later failliet

Een Anderlechtse trucker riskeert een straf voor een ongeval waarbij twee zwaargewonden vielen. De man negeerde de voorrang van rechts en richtte een ravage aan. “Hij kende de plaats daar niet goed”, zegt zijn advocaat.

Wegen en verkeer
Nieuws

Emiel Vermeulen tast wat in het duister na gezondheidsklachten

Voor Emiel Vermeulen wordt Le Samyn vandaag een beetje een sprong in het duister. Na zijn knappe vijfde plaats in de tweede rit van de Ster van Bessèges had de tweedejaarsprof wat gezondheidsklachten.

Nieuws

Merkwaardig incident: fietsster raakt gewond nadat ze vanuit auto tik op de poep kreeg

Een 37-jarige vrouw uit Ardooie raakte donderdagmiddag gewond bij een bizar ongeval in de Oude Lichterveldsestraat. Toen ze aan het fietsen was, sloeg een passagier uit een auto op haar achterwerk. N.V. kwam ten val en was vrijdag arbeidsongeschikt.

Nieuws

Laura Lynn schoffeert inwoners uit Ardooie

“Er gebeurt heel weinig, spijtig genoeg. En als je buitenkomt en er wordt over iets gesproken, gaat het over de gewone negatieve zaken: Zeg, heb je het al gehoord? Die en die zijn uit elkaar, die is ziek of die is dood. De mensen komen heel weinig samen. Eén keer per jaar is er een stoet, en dat is het zowat.”

Nieuws

Zestigplussers vragen ouderenconsulent “want politici moeten meer luisteren naar senioren”

Ardooie vergrijst meer dan zijn buurgemeenten. Omdat de zestigplussers er al meer dan een derde van de bevolking uitmaken, wil de seniorenadviesraad dat de gemeente een seniorenconsulent aanstelt.

Nieuws
Download