Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dj Dennis Cartier maakt droom waar op Tomorrowland: “Dit opent heel wat deuren”

Dj Dennis Cartier speelde zondag voor het eerst een set op het populaire festival Tomorrowland. Een droom die uitkomt voor de Ardooienaar. Zelfs de regen kon de sfeer niet vergallen.

Nieuws

Koppel laat Rysselende Molen weer draaien

Laurent Dobbelaere en Elke Verstuyft hebben de vernieuwde Rysselende Molen geopend. De zaak werd eerder dit jaar overgenomen en was enkele maanden dicht voor vernieuwingen. Het is intussen de zesde zaak van het echtpaar in de regio.

Nieuws

Rysselende Molen na renovatie weer open

Laurent Dobbelaere en Elke Verstuyft hebben de vernieuwde Rysselende Molen geopend. Het restaurant werd eerder dit jaar overgenomen en was enkele maanden dicht voor renovatie. Het is in de streek al de zesde zaak van het echtpaar.

Nieuws

Ardooie ontvangt Truck Run

De Truck Run van het zorgcentrum in Klerken hield zaterdagmiddag halt in Ardooie. Voor Ardooie is het al het tweede bezoek van de Truck Run, al is het vorige wel van 1989 geleden.

Nieuws

150 vrachtwagens komen naar De Ark in Ardooie

De jaarlijkse Truckrun van het Instituut Maria Ter Engelen uit Klerken heeft dit jaar voor Ardooie als gastgemeente gekozen. Ongeveer 150 vrachtwagens zullen in konvooi door het dorp rijden.

Nieuws

Emiel Vermeulen: “open strijd”

Emiel Vermeulen heeft geen schrik om zich in de laatste rechte lijn te meten met mannen als Jens Debusschere en Timothy Dupont. “Alleen is het wel de eerste keer dat ik een koers van die afstand afwerk”, blikt de neoprof van Véloclub Roubaix-Lille Métropole vooruit op het BK. “Ik verwacht een heel open wedstrijd. Veel renners maken op dat parcours een kans. Het zal daardoor een tactisch moeilijke race worden. Zonder een tikje geluk red je het niet. Voor mij zal alles moeten meezitten om een mooi resultaat te kunnen boeken.”

Nieuws

Niet alleen de boeren zien zwarte sneeuw door de droogte

De aanhoudende droogte is nefast voor de diepvriesbedrijven in de regio. De bedrijven in Ardooie, een van de belangrijke exporteurs van diepvriesgroenten, zien hun aanvoer met een derde dalen. Vooral de oogst van erwten, spinazie en bonen is een ramp.

Nieuws

Diepvriessector lijdt groot verlies door droogte

De aanhoudende droogte is nefast voor de diepvriesbedrijven in de regio. De firma’s in Ardooie, belangrijke exporteurs van diepvriesgroenten, zien hun aanvoer met een derde dalen. Vooral de oogst van erwten, spinazie en bonen is een ramp.

Nieuws

Optocht tegen dierenmishandeling

Zo'n zestigtal honden- en dierenliefhebbers stapten zaterdagmorgen mee in een optocht tegen dierenverwaarlozing- en mishandeling. Het was een initiatief van Jacqueline Vanhauwaert van café de Koevoet, waar de stoet ook startte.

Nieuws

Optocht en benefiet tegen dierenverwaarlozing

In Ardooie vindt vandaag zaterdag een optocht tegen dierenmishandeling- en verwaarlozing plaats. Na de tocht volgt een benefiet voor een nieuw opvangcentrum voor verwaarloosde honden.

Vrije tijd en hobby
Download