Vind eenvoudig en snel naar een betrouwbare babysit
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Ervaren vlaswerker gestorven aan verwondingen na brand

Eric Labeeuw, de 71-jarige man die donderdag levensgevaarlijk gewond raakte na een brand in een vlasbedrijf in Ardooie, is gisteren overleden.

Nieuws

71-jarige vlaswerker gestorven aan verwondingen na steekvlam

Eric Labeeuw, de 71-jarige man die donderdag levensgevaarlijk gewond raakte na een brand in een vlasbedrijf in Ardooie, is gisteren overleden aan zijn verwondingen. De man was zeer goed bekend in de vlassector.

Nieuws

Zeventiger kritiek na brand in vlasbedrijf

De 71-jarige Erik Labeeuw uit Kortemark werd donderdag levensgevaarlijk gewond toen een machine vuur vatte in het vlasbedrijf Debruyne.

Nieuws

Man zwaargewond nadat machine hem in brand zet

De 71-jarige Erik Labeeuw uit Kortemark geraakte gisterenmiddag levensgevaarlijk gewond nadat een machine vuur vatte in het vlasbedrijf Debruyne.

Nieuws

Man (71) in levensgevaar nadat vlam van lasmachine op hem overslaat

Bij een incident in een vlasbedrijf in het West-Vlaamse Ardooie is donderdagavond een man van 71 jaar levensgevaarlijk gewond geraakt. De man vatte vuur toen er brand was uitgebroken aan zijn lasmachine.

Nieuws

Nieuwe verkaveling voor 57 gezinnen

De Ardooise wijk De Tassche zal binnenkort dankzij een verkaveling 57 nieuwe gezinnen rijk zijn. Steeds meer jongere families vinden de weg naar de wijk. Op die manier lijkt het erop dat De Tassche stilaan weer aan het heropleven is.

Nieuws

“Veel betere start dan vorig seizoen”

VC Ardooie heeft niet veel moeite gehad om Hulste Sportief af te houden. Er werd gewonnen met 4-1. “We begonnen schitterend”, legt speler Dieter Dewulf uit. “Na amper één minuut spelen stonden we 1-0 voor en na twintig minuten stond het al 2-0. Na de pauze werd het wel direct 2-1 op stilstaande fase. En eventjes sloop er twijfel in onze rangen. We dachten: We gaan dat hier toch niet uit handen geven? Vrij snel werd de 3-1 gemaakt en toen konden we een stuk comfortabeler voetballen. We hebben nu 6 op 9 en dat is een hemelsbreed verschil met onze competitiestart vorig jaar. Toen begonnen we met 2 op 18.”

Nieuws

Bestuurder drie kwartier gekneld in takelwagen na ongeval in file

De ochtendspits op de E403 richting Kortrijk draaide gisteren volledig in de soep door drie ongevallen. Bij het derde voorval reed een takelwagen geladen met drie auto’s in op een voorligger. De bestuurder zat drie kwartier gekneld.

Wegen en verkeer

Takelwagen botst op staart van file en eindigt bovenaan helling van oprit

De ochtendspits op de E403 richting Kortrijk draaide gisteren volledig in de soep door drie ongevallen. Bij het derde voorval reed een takelwagen geladen met drie auto's in op een voorligger. De bestuurder zat drie kwartier gekneld.

Wegen en verkeer

“We speelden bijna de perfecte match”

Puskas Bockor Ardooie versloeg op de openingsspeeldag De Lelie Drongen met 11-5. “We hebben speelden bijna de perfecte wedstrijd”, vond ad-interim coach Denny Decorte. “We gingen furieus van start en liepen tot 4-0 uit via Khramaz, Werbrouck, Schietaert en Vanfleteren. In de tweede act werd het op schepcorner 4-1, maar De Sutter kon al vlug tegenprikken. Drongen vocht terug tot 5-3, maar met een fraaie lange bal zorgde Vanfleteren voor 6-3 halfweg. In de derde set verzilverden beide teams een schepcorner. In het slotkwartier hielden we het hoofd koel en straften we elke fout van de tegenstrever genadeloos af.”

Nieuws
Download