Zeg, hebt ge het al gehoord?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Minister Jambon is boos over onwettige facturen en stuurt inspecteur naar hulpverleningszone

Na klachten over onwettige facturen stuurt minister Jambon een inspecteur naar Fluvia. De hulpverleningszone rekent 300 euro aan voor het inzetten van een ladderwagen bij medische hulp, terwijl dat volgens de wet gratis moet zijn.

Nieuws

12 maand celstraf voor voetballende kleedkamerdief

De ex-voetballer Mafuku N. is veroordeeld tot een effectieve celstraf van twaalf maanden voor een reeks diefstallen in kleedkamers van voetbalclubs.

Nieuws

Ondanks verzengende hitte veel volk voor aankomst Halle-Ingooigem

Ondanks de loden hitte lokte de wielerwedstrijd Halle-Ingooigem gisteren veel volk naar Anzegem. Alle middelen waren goed om het hoofd koel te houden.

Nieuws

“Ik had op het podium kunnen staan”

Jens Debusschere spurtte naar de achtste plaats in de tropische 70ste editie van Halle-Ingooigem. “Mits een betere positionering had ik op het podium kunnen staan”, reageerde de gewezen Belgische kampioen.

Nieuws

“Een kleine droom gaat in vervulling”

Geen renner die vandaag gemotiveerder aan de start van Halle-Ingooigem zal staan dan thuisrijder Arjen Livyns. “Toen ik in november mijn handtekening zette, hoopte ik al in de selectie te geraken. Een kleine droom gaat in vervulling.”

Nieuws

Stijn Streuvels postuum gehuldigd als ereburger

Anzegem heeft afgelopen weekend een van zijn bekendste inwoners gehuldigd. Frank Lateur, alias Stijn Streuvels, werd postuum ereburger van de gemeente waar hij woonde in het Lijsternest.

Nieuws

“Meer dan de tweede plaats zat er niet in”

Kjell Dejonghe uit Kaster moest zaterdag in Oostnieuwkerke in een sprint met drie het hoofd buigen voor Warre Vangheluwe. “Ik kan tevreden terugblikken. Meer zat er ook niet in. Op het einde was ik niet meer zo goed. Bovendien is Vangheluwe een heel sterke renner. Het was een slopende koers. We hebben hard moeten knokken voor onze voorsprong. Hopelijk kan ik in de loop van het seizoen nog een keer winnen, maar alles op zijn tijd. Ik ben al blij dat mijn stevige trainingswinter zijn vruchten afwerpt. Al het hele seizoen draai ik goed mee. Ik heb een stap voorwaarts gezet. Misschien kan ik me eens tonen op het Belgisch kampioenschap.”

Nieuws

“Wij gaan met vertrouwen naar tweede provinciale”

Ingooigem speelt volgend seizoen in tweede provinciale. Dat is het gevolg van de 4-1-overwinning donderdag tegen Lendelede. Bryan Deloof effende met een hattrick in de tweede helft de weg naar de promotie.

Nieuws

David Labeeuw (GD Ingooigem) “Willen Lendelede opnieuw kloppen”

Na een echte thriller schakelde Ingooigem Pittem uit en speelt zo de finale tegen Lendelede. Iedereen bij GD Ingooigem wil proeven van tweede provinciale.

Nieuws
Download