Zoek in de burenlijst op naam, adres, interesses of beroep
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Huis onbewoonbaar na brand

In Zoutleeuw is een huis in de Predikherenstraat onbewoonbaar verklaard na een hevige brand dinsdagavond laat. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar andere huizen in de buurt. Er vielen geen gewonden, maar de bewoner is alles kwijt.

Politie en veiligheid

Koekeloere in De Passant met Japapa

De mensen van de cultuurdienst van de stad Zoutleeuw zorgen regelmatig voor een gevarieerd aanbod voor kinderen. Voor Japapa – Cools & Zoon kunnen op zondag 17 december kinderen vanaf zes jaar in De Passant terecht.

Nieuws

Hevige windstoot vernielt leegstaand huis

Langs de Ossewegstraat in Zoutleeuw heeft een hevige windstoot zondagnacht een deel van een huis doen invallen. Gelukkig woont niemand meer in het pand en vielen er geen gewonden.

Nieuws

Woning in Zoutleeuw ingestort na hevige windstoot

In het Vlaams-Brabantse Zoutleeuw is in de nacht van zondag op maandag een woning ingestort na een hevige windstoot. Het pand is grotendeels vernield, maar er vielen geen gewonden.

Nieuws

Honderdtwintig vrijwilligers vieren feest

Voor het vrijwilligersfeest in Zoutleeuw waren er maar liefst honderdtwintig inschrijvingen. Een traiteur uit Tienen verzorgde een lekkere winterse barbecue. Robert Jacobs bezorgde ons wat leuke foto’s.

Nieuws

Fusie politiezones is nu ook officieel

De politiezones Tienen-Hoegaarden en LAN (Landen, Linter en Zoutleeuw) gaan vrijwillig fuseren. Donderdagavond boog de politieraad in Hoegaarden zich over de haalbaarheidsstudie. Ze sloten de avond af met een positief akkoord.

Politie en veiligheid

BIbweek met buiten- en binnenspeelgoed

Op zaterdag 21 oktober was er een verwendag voor de bezoekers waarbij ze konden genieten van een hapje en een drankje. De de boekenverkoop die nog tot eind november loopt, ging van start. Woensdag 25 oktober was er een spelletjesnamiddag, in samenwerking met het Huis van het Kind. Heel wat kinderen kwamen langs om met al het buiten- en binnenspeelgoed te spelen dat voorzien was door de spelotheek.

Nieuws

Bibliotheekweek Aen Den Hoorn

Om de Bibliotheekweek goed in te zetten heette het bibliotheekpersoneel van Zoutleeuw haar bezoekers welkom met een hapje en een drankje tijdens de verwendag op 21 oktober. Er staat meer op het programma.

Nieuws

“Met de juiste mentaliteit kan je alles bereiken”

Sporting stuntte door Lubbeek met 2-1 onder de duim te houden. Na 0 op 9 wilde trainer Stany Vandermeulen (45) een reactie van zijn groep en hij kreeg die ook. Hij gaf toe dat het bloed, zweet en tranen kostte om leider Lubbeek te vloeren.

Nieuws

Jelle en Katrien kochten een huis en kregen er een prachtige eeuweling gratis bij

Toen Jelle Daniëls zijn huis in Zoutleeuw kocht, werd hij meteen ook eigenaar van een geklasseerde winterlinde van vijfhonderd jaar oud. Samen met de buurtbewoners wil hij de boom verzorgen.

Nieuws
Download