Zonder dwarsliggers geen rails
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Viki Tweepenninckx lijsttrekker Open VLD

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zal Viki Tweepenninckx, huidige eerste Schepen zichzelf opvolgen als lijsttrekker voor de afdeling Open VLD Zoutleeuw.

Nieuws

VIDEO. Muziekfestival voor 850 leerlingen uit de basisscholen

Boeken toe en spelen maar! Om het einde van het schooljaar te vieren organiseert de stad Zoutleeuw het muziekfestival "Bokesrock" voor haar kleuter- en basisscholen. Zo'n 850 uitgelaten leerlingen zakken af naar het park van het OCMW voor ondermeer een optreden van de studio 100-band 'Ghost Rockers'.

Nieuws

Weidebrand valt mee, tankwagens mogen rechtsomkeer maken

De brandweerkorpsen van Tienen, Scherpenheuvel-Zichem en Diest zijn vrijdagmiddag met het groot materiaal uitgerukt naar een weidebrand in Budingen. Omdat de brand meeviel, maakten ze al snel rechtsomkeer.

Politie en veiligheid

Openluchtrestaurant op Liejef Plage

Tijdens het weekend van vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni is er in Zoutleeuw het evenement LIEJEF Plage. Verschillende mobiele keukentjes toveren de Grote Markt om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Nieuws

Structurele ingrepen moeten schoolomgeving veilig maken

De provincie Vlaams-Brabant geeft een subsidie van 50.000 euro aan de stad Zoutleeuw om de verkeersveiligheid aan en naar basisschool De Bron in Budingen te verhogen.

Nieuws

Veiliger naar school De Bron in Budingen

De provincie Vlaams-Brabant geeft een subsidie van 50.000 euro aan de stad Zoutleeuw om de verkeersveiligheid aan en naar de GVBS De Bron in Budingen te verhogen.

Nieuws

“Ik zet alles op het BK van zondag”

Zoutleeuwenaar Danny Poelmans werd in de open categorie in het Waalse Villers-Perwin nipt geklopt door Fabien Penserini. “Het was een snelle koers die meteen uit elkaar spatte door het hoge tempo”, vertelt Danny Poelmans (50), die pas op zijn 27ste begon te koersen.

Nieuws
Download