Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Bijzonder smeltwater bijzonder welkom bij stilaan wanhopige boeren

De ijspiste van de Curlingclub van Zemst wordt dezer dagen ontdooid. Maar in plaats van het overtollige smeltwater in de riool te pompen, wordt het ter beschikking gesteld van de Zemstse boeren, die het water goed kunnen gebruiken voor hun landbouw.

Nieuws

FOTO. Wordt Zemst SympaFietste gemeente?

Vandaag woensdag trekt Zemst alle registers open om de titel van SympaFietste gemeente van Vlaams-Brabant te veroveren. De SympaFietste Gemeente is een wedstrijd georganiseerd door de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met Radio 2 Vlaams-Brabant. In de wedstrijd wordt de fietscultuur onder de inwoners gemeten en de manier waarop Zemst het fietsbeleid vorm geeft. Afspraak in de Bovenweg van Zemst vanaf 14.00u.

Nieuws

“Kijk enorm uit naar mijn comeback”

Laatstejaarsbelofte Robin Verbestel heeft er een zware periode opzitten. De Hofstadenaar is net hersteld van het cytomegalovirus. “Ik voelde reeds in december dat er iets niet klopte. Toch probeerde ik het seizoen voor te bereiden. Tot ik een poosje later getroffen werd door zona. Nadien ging het van kwaad naar erger. Rusten werd mijn hoofdbezigheid. Enkele weken geleden zette de dokter gelukkig het licht op groen. Die eerste trainingen waren een hel. Inmiddels heb ik de basisconditie beet. Binnen drie weken wil ik opnieuw in competitie treden. Daar kijk ik enorm naar uit. Ook al besef ik dat dit een verloren seizoen zal zijn.”

Nieuws

Eigenaar krijgt in beslag genomen schapen niet terug: “Als ik ze niet terug krijg, doe ik hen een proces aan”

De eigenaar van 46 schapen, die twee maanden geleden op een weide in Weerde in beslag werden genomen, krijgt zijn dieren niet terug. Er zijn onvoldoende garanties dat ze beter zullen verzorgd worden.

Nieuws

Schapen definitief toegewezen aan opvangcentrum

De eigenaar van 46 schapen, die ruim twee maanden geleden op een weide in Weerde in beslag werden genomen, krijgt zijn dieren niet terug. Dierenwelzijn ziet weinig garanties op betere verzorging.

Nieuws

“Als ik mijn schapen niet terug krijg, doe ik hen een proces aan”

De eigenaar van 46 schapen, die twee maanden geleden op een weide in Weerde in beslag werden genomen, krijgt zijn dieren niet terug. Er zijn onvoldoende garanties dat ze beter zullen verzorgd worden.

Nieuws

Villa Clementina zoekt sportievelingen

Villa Clementina, een kinderdagverblijf voor jonge kinderen met en zonder beperking, neemt op 16 september voor de vijfde keer deel aan de ‘No drugs business kwarttriatlon’ in Mechelen.

Nieuws
Download