Plaats een oproep of stel een vraag aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gemeente organiseert eerste vrijetijdsbeurs

Zaterdag 2 september, bij de start van het nieuwe schooljaar, organiseert de gemeente Zaventem voor het eerst een vrijetijdsbeurs.

Nieuws

Zelfs als staking Swissport zou eindigen: luchthaven raadt ook woensdag aan om alleen handbagage mee te nemen

Wie woensdag vanop Zaventem met het vliegtuig vertrekt, neemt best alleen handbagage mee. Dat meldt Brussels Airport woensdagochtend, nu het nog steeds niet duidelijk is of de bagageafhandelaars van Swissport opnieuw aan de slag gaan.

Nieuws

Directie en vakbonden bij Swissport bereiken voorakkoord

De directie en vakbonden van Swissport hebben een voorakkoord bereikt, nadat er dinsdagochtend een spontane staking was uitgebroken bij de afhandelaar op Brussels Airport. Dat zegt de liberale vakbond ACLVB. Het voorakkoord zal worden voorgelegd aan het personeel.

Nieuws

Fietssnelweg naar hoofdstad dreigt vertraging op te lopen en dat laten deze fietsers niet gebeuren

De realisatie van de fietssnelweg F3 tussen Leuven en Brussel loopt opnieuw vertraging op. Dat is niet naar de zin van heel wat fietsers en politici, die dat maandag lieten blijken door langs de F3 te fietsen.

Nieuws

“Beetje teleurgesteld in onze ploegtactiek”

Tibo Wallyn mocht in Werchter als derde mee het podium op. De tweedejaars uit Sint-Stevens-Woluwe blijft naarstig op zoek naar zijn eerste zege. “Het wil maar niet lukken. Ik was er al verscheidene keren dichtbij, maar het zegegebaar kon ik nog niet maken. Het scenario van vorig jaar herhaalt zich. Toen won ik pas in mijn allerlaatste wedstrijd. In Werchter voelde ik mij weer heel goed. In de aanvangsfase waagde ik al eens mijn kans, maar ploegmakkers reden het gat dicht. Het is niet voor het eerst dit jaar dat de ploegtactiek niet klopt. In de finale kaapte ik nog solo de derde plek weg. Die zege moet er dan maar één van de volgende weken aankomen.”

Nieuws

Overvallers spuiten pepperspray op uitbater nachtwinkel en stelen lading sigaretten

Drie mannen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een brutale overval gepleegd op een nachtwinkel in Diegem. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde vrijdag.

Politie en veiligheid

Clubhuis Het Zeen krijgt nieuwe uitbaters

Tennisclub Het Zeen heeft twee nieuwe, jonge uitbaters: Giel De Vits (24) en zijn vriendin Manon Oppers (22).

Nieuws

Verkeersovertreding begaan? Hier levert je dat een kindertekening op

Snelheidsovertreders die in Zaventem op de bon zijn gevlogen zullen vanaf oktober een kindertekening ontvangen. Het is de bedoeling om hen op een andere manier stil te laten staan bij hun overtreding. Kinderen kunnen nog tot 10 september deelnemen.

Nieuws

Sport, plezier en muziek @park Mariadal

Het park Mariadal liep gisteren weer aardig vol. Overdag troepten de families samen op het grasveld van het gemeentelijk park.

Vrije tijd en hobby

Soul en bloemen op Hoogzomerfeesten

Het dorpscentrum van Zaventem krijgt dit weekend opnieuw een kleurrijke en zwoele toets tijdens de Hoogzomerfeesten. 150.000 begonia's brengen de Zaventemse nijverheidsgeschiedenis kleurrijk in kaart en Sounds of Soul zorgt voor een muzikale noot.

Nieuws
Download