Let the nice weather come!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

VIDEO. Trajectcontrole E40 werkt nog altijd niet

De trajectcontrole op de E40 tussen Sterrebeek en Bertem werk nog altijd niet. Normaal moest ie al in juni beginnen controleren, maar door een technisch probleem staan de camera's nog steeds niet aan. Volgens AWV moet de trajectcontrole wel nog voor het einde van het jaar van start gaan.

News

Tonzent Live biedt lokaal talent nog laatste maal een podium

Tonzent Live is op 24 november toe aan de laatste editie. Zes jaar lang boden de organisatoren muzikaal talent een podium, maar het financiële plaatje raakte steeds moeilijker rond en dus wordt nu een punt gezet achter het project.

News

Burgemeester heeft drastische plannen om veiligheid leerlingen te verbeteren

Burgemeester van Zaventem Ingrid Holemans (Open VLD) gaat volgende legislatuur de mogelijkheid onderzoeken om een ondergrondse parking te realiseren onder het Kerkplein en een groot deel van de Parklaan te ondertunnelen.

News

Gezocht: 100 bewakingsagentenen 50 buschauffeurs voor luchthaven

Beveiligingsfirma G4S zoekt 250 nieuwe medewerkers. Die zouden voornamelijk worden ingezet op Brussels Airport, waar er al jaren problemen zijn om de vacatures voor laaggeschoolden in te vullen.

News

TUI fly-directeur helpt bagage lossen en laden: “Doe het eens zelf, dan weet je wat het is”

Ondanks de staking van Aviapartner op Zaventem, heeft de Belgische luchtvaartmaatschappij TUI fly nog geen enkele vlucht moeten schrappen. Stewards, stewardessen, maar ook de directeur steekt een handje toe om alles optimaal te laten verlopen.

News

Vakbonden palmen vertrekhal Zaventem tijdens staking in met solidariteitsactie

De vakbonden bij Aviapartner en hun sympathisanten hebben dinsdag in de vertrekhal van de luchthaven van Zaventem nogmaals duidelijk gemaakt dat ze met de staking en de onderhandelingen doorgaan tot hun eisen zijn ingevuld. Ze blijven hoopvol dat de zesde stakingsdag eindelijk een akkoord oplevert.

News

Jongeman sleurt bestuurder uit auto op snelwegafrit en mishandelt hem: “Geen cannabis maar kruiden verkocht”

Het parket Halle-Vilvoorde heeft maandag een gevangenisstraf van 2 jaar gevorderd tegen een 26-jarige man uit Zaventem. Hij zou in december vorig jaar op een afrit van de E19 in Zemst een man gewelddadig overvallen hebben, samen met enkele andere personen. Volgens de Zaventemnaar was het geen overval, maar een misgelopen drugsdeal. Het vermeende slachtoffer zou hem en zijn vrienden bij een eerdere deal bedrogen hebben.

Alert

Staking bij Aviapartner blijft duren: vandaag al zeker 110 van de 630 vluchten geannuleerd

Door de staking bij bagageafhandelaar Aviapartner worden maandag 110 van de 630 vluchten op Brussels Airport geannuleerd. Dat meldt woordvoerster van de luchthaven Anke Fransen. Vakbonden en directie zouden maandag om 11 uur hun onderhandelingen voortzetten.

News

Dealers in Brussel en Rand

De politie rolde een drugsbende op die niet alleen actief was in de hoofdstad zelf, maar ook in de Rand.

Alert

Waarom de spontane staking bij Aviapartner uitbrak: “Waslijst aan klachten” en <B>“Geen respect voor de wetgeving”</B>

Het ongenoegen bij het personeel van Aviapartner over de manier waarop de betaling van een beloofd premie werd afgehandeld, vormde de directe aanleiding voor de spontane staking die donderdagavond uitbrak. Dat wordt vrijdag meegedeeld door de socialistische transportbond BTB, die ook herhaalt dat het ongenoegen bij het personeel al langer sluimerde.

News
Download