Get rid of surpluses from your vegetable garden
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vrouw mist haar vlucht en vraagt “om haar te doden”

Vreemde taferelen op de luchthaven van Zaventem vanmorgen. Een vrouw die haar vlucht miste, moest er worden weggevoerd door de politie nadat ze smeekte “om haar te doden”.

Alert

Sky Hall met zwevend dak in ere hersteld

Brussels Airport startte met de renovatiewerken van het dak van de Sky Hall. De vroegere transithal op de luchthaven behoudt haar zwevend dak en iconische look en kan op korte termijn een functie krijgen als evenementenhal.

News

Zwevend dak van Sky Hall op Brussels Airport krijgt nieuwe draagstructuur

Brussels Airport is gestart met de renovatiewerken van het dak van de Sky Hall, de vroegere transithal op de luchthaven. Vrijdag werd begonnen met het plaatsen van stalen spanten van 55 meter en 53,5 ton met een kraan van 700 ton.

News

Pop@Park mikt op liefhebbers van sport, spel en muziek

Op woensdag 15 augustus vindt Pop@Park plaats in het Park Mariadal in Zaventem. Het Zaventemse gratis openluchtfestival is al aan zijn zevende editie toe.

Leisure and hobby

Extra controleacties rond opruimen van hondenpoep

De Mooimakers ondersteunen Vilvoorde, Machelen en Zaventem in de uitbouw van een gemeentelijk beleid rond zwerfvuil en sluikstorten. Die ondersteunende rol wordt mee opgenomen door de intercommunales Incovo en Interza.

News

Zeven lichtgewonden bij kettingbotsing tussen wagen en Lijnbussen

Bij een kettingbotsing met Lijnbussen aan de Hector Henneaulaan in Zaventem zijn maandagochtend rond negen uur zeven lichtgewonden gevallen.

Traffic

Zes lichtgewonden bij aanrijding tussen bussen in Zaventem

In Zaventem zijn maandagvoormiddag zes personen lichtgewond geraakt bij een botsing tussen twee bussen van De Lijn. Dat meldt Het Laatste Nieuw en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie.

Alert

Puin wordt al geruimd uit park, maar nieuwbouw komt pas over drie jaar

Chiro Mik Mak Sterrebeek mag eveneens beginnen dromen van nieuwe lokalen. Zachtjes, want die nieuwbouw zal nog enkele jaren op zich laten wachten. Intussen kunnen de chirojongens en -meisjes terecht in containerlokalen op hun nieuwe locatie in de Zeenstraat. Hun oude lokalen aan de Kerkdries waren immers tot op de naad versleten.

News

Scouts zijn klaar voor afbraak oude lokalen

De scouts van Zaventem en de chiro van Sterrebeek krijgen een nieuwbouw. Beide jeugdbewegingen hebben er lang op moeten wachten, maar nu komt de verhuis eindelijk met rasse schreden dichterbij.

News
Download