Hmz. What's this sorcery?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Jan en Jeanne vieren platina in Residentie Aquamarijn

Jan Theys (92) en Jeanne Michiels (88), die eind 2017 verhuisden van Wezembeek-Oppem naar de Senioren Residentie Aquamarijn in Meise, vierden hun zeventigste huwelijksverjaardag. Ze hebben twee kinderen, twee kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Het geheim om zo lang samen te zijn? “Veel water bij de wijn doen en mekaar verstaan”, zeggen ze.

Babysitting

Platina bruiloft Jeanne en Jan

Jan Theys (92) en Jeanne Michiels (88), die eind 2017 verhuisden van Wezembeek-Oppem naar de Residentie Armonea in Meise, vierden hun zeventigste huwelijksverjaardag. De jubilarissen hebben twee kinderen en twee achterkleinkinderen. Het geheim om zo lang samen te zijn? “Veel water bij de wijn doen en mekaar verstaan”, zeggen ze.

News

Vzw #KeepBRUAir smeert broodjes onder de landingsbanen

Vzw #KeepBRUAir organiseert op zondag 22 juli de derde 'Runway Family Day & Picnic" aan het spottersplatform in het Vliegbos in Nossegem.

Leisure and hobby

Impuls voor Vlaams gemeenschapsleven in faciliteitengemeenten

De Vlaamse overheid investeert € 22.250 in 9 initiatieven van het Nederlandstalige verenigingsleven in de faciliteitengemeenten Wezembeek-Oppem, Sint-Genesius-Rode, Wemmel en Kraainem. Met die gerichte steun beloont Weyts organisaties die zorgen voor een extra dynamiek in de Vlaamse Rand. “Dit zijn laagdrempelige activiteiten die anderstalige nieuwkomers in een warm bad trekken”, zegt Minister van Vlaamse Rand Ben Weyts.

News

Brussels Airport blaast 60 kaarsjes uit

Donderdagochtend hebben Minister van Mobiliteit François Bellot en Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport Company, officieel het startschot gegeven voor de festiviteiten rond de zestigste verjaardag van de luchthaven. Een starschot met een reuzentaart, een streepje muziek, popcakes voor de passagiers in de vertrekhal en in pier A en B en ijsjes voor de medewerkers van de luchthaven.

News

Archeoloog botst bij werken op waterput en vloeren uit middeleeuwse hoeve

Bij het uitgraven van een bufferbekken op het kruispunt van de Astridlaan en de Windmolenstraat in Wezembeek-Oppem zijn restanten gevonden van de middeleeuwse hoeve Hof van Oppem, de plek die destijds haar naam gaf aan het gehucht Oppem.

Then and now

Een Zomer vol Sport op Brussels Airport

Brussels Airport steekt zich in zijn sportiefste outfit de komende zomermaanden. De luchthaven steunt onze Belgen tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal in Rusland en trekt een sprintje naar de Memorial Van Damme! Wie op reis vertrekt, hoeft niets van de wedstrijden van de Belgen te missen dankzij de verschillende schermen in de restaurants en bars op de luchthaven. Wie zelf graag zijn sportschoenen aantrekt, kan een virtuele fietstour maken met zicht op tarmac of zijn snelste tijd neerzetten op onze looppiste.

News

Samenwerking leidt tot nieuwe wandeling en bijenpaal

Gemeente Wezembeek-Oppem en Regionaal Landschap Brabantse Kouters zetten hun samenwerking in de kijker met een natuur- en erfgoedfeest en bijenpaal. De bijenpaal werd geplaatst aan een nieuwe erfgoedwandeling die de tuinen, parken en kasteelpark De Burbure aandoet. De wandeling wordt op 17 juni officieel ingewandeld om 13 en 14 uur aan het Het Hoeveke in de Hernalsteenstraat.

Leisure and hobby

Samenwerking in de kijker met erfgoedwandeling en bijenpaal

De gemeente Wezembeek-Oppem en Regionaal Landschap Brabantse Kouters zetten hun samenwerking in de kijker met een natuur-en erfgoedfeest en bijenpaal.

Leisure and hobby

Gezin verliest alles in zware brand

Een appartement aan de Mechelsesteenweg werd donderdagochtend volledig vernield bij een zware brand. De bewoonster was maar net op tijd wakker en kon haar twee kinderen en hond redden van de vuurzee. Een loods achteraan kon wel gevrijwaard worden.

Alert
Download