Ier, nen euro!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Overwinning leek even ver weg”

Eerstejaarsjunior Nicolas Wernimont boekte in Zele zijn derde seizoenzege. “Nadat ik de dag voordien de strijd in Zomergem moest staken na een valpartij, trok ik zondag meteen in het offensief. Een solopoging bracht niets op waarna ik mij schuil hield in de voorwacht van het peloton. Mechanisch defect sloeg mij daar echter weg. De achtervolging verliep niet van een leien dakje. Eens weer aangesloten bleek mijn ploegmaat Fabio Van den Bossche er met drie anderen vandoor te zijn. Ik hield mij in het slot gedeisd. Persoonlijk succes leek ver af, maar in de laatste rechte lijn smolt alles weer samen. Ik zette van ver de spurt in, en hield stand”, aldus de renner uit Wemmel.

Nieuws

Wolvertem klaar voor 40ste avondmarkt

Op vrijdag 23 juni organiseert Unizo in Wolvertem-Centrum de 40ste avondmarkt vanaf 18u met doorlopend animatie en muziek met onder andere kinderdisco en kinderclown, streetband, coverartiesten, licht- en geluidsspektakel met DJ-sets, de kinderballenworp en optreden van de Magnet Cover Band. Iedereen is welkom.

Nieuws

Hier opent de eerste Albert Heijn in de Brusselse Rand de deuren

Een uur voor de opening van een nieuwe winkel van Albert Heijn in het winkelcentrum EXIT 8 stond woensdag al een lange rij klanten te wachten. Het bedrijf stelt 50 mensen tewerk.

Nieuws

Brusselse buitenring afgesloten door hevige busbrand

Er staat momenteel een bus van de firma Rantour in brand op de Brusselse buitenring ter hoogte van Strombeek-Bever. Door het incident is een gedeelte van de snelweg volledig afgesloten. Er is geen sprake van slachtoffers, zo bevestigt het transportbedrijf aan Nieuwsblad.be.

Nieuws

Oude speelpleintjes maken plaats voor nieuwe

Burgemeester Walter Vansteenkiste (WEMMEL), die bevoegd is voor Jeugd, laat weten dat er dit jaar nog 60.000 euro voorzien is om speeltuintjes aan te pakken. “We hebben de bestaande speeltuintjes aan het kinderdagverblijf Snoopy, aan het Marcel Van Langenhove-sportcomplex en aan Erf en Haard zopas laten weghalen omdat ze niet meer veilig waren. Dat bleek na controle door specialisten. We willen er zo snel mogelijk nieuwe plaatsen. Alleen volstaat het budget niet en zullen we dus iets meer moeten voorzien, wat we ook gaan doen.”

Nieuws

Nieuwe basisschool Kameleon houdt rekening met speciale noden

Wemmel krijgt er een basisschool van het Gemeenschapsonderwijs bij. Op de site van de lagere school voor bijzonder onderwijs ‘De Eekhoorn’ opent op 1 september ook de nieuwe GO!-basisschool ‘Kameleon’. Elk jaar zullen er twee klasjes bijkomen.

Nieuws

“Ik word steeds sterker op de weg”

Twee dagen na een eerste zege in het West-Vlaamse Otegem deed de Wemmelse pistekoning Nicolas Wernimont dat in Merchtem op Pinkstermaandag nog eens vlotjes over. Het EK op de piste wordt het volgende streefdoel voor de zoon van Stéphane Wernimont.

Nieuws
Download