Bewoners die hun profiel aanvullen krijgen sneller reacties
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

In deze kerk eten voortaan kinderen hun boterhammetjes op

De start van het nieuwe schooljaar betekent ook de start van een grootschalig nieuwbouwproject voor Heilig Hartschool. De capaciteit wordt er tegen 2020 opgevoerd naar 440 leerlingen. Daaraan hangt een kostenplaatje van 4 miljoen euro.

Nieuws

Drie overvallers opgepakt na achtervolging in Kraainem

Drie mannen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een tankstation in Kraainem overvallen maar na een achtervolging kon de politie drie verdachten oppakken. Die worden vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde.

Politie en veiligheid

28 bands geselecteerd voor vier preselecties ROCKVONK

De jury van de tweejaarlijkse Vlaams-Brabantse pop- en rockwedstrijd ROCKVONK heeft 28 bands geselecteerd voor de vier regionale preselecties in Glabbeek, Sterrebeek, Kessel-Lo en Halle.

Nieuws

Brusselse strafuitvoeringsrechtbank beslist op 24 augustus of doodrijder Merel De Prins terug naar de cel moet

De Brusselse strafuitvoeringsrechtbank (SURB) beslist op 24 augustus of Muhammed Aytekin (22) uit Schaarbeek, die in oktober 2015 de Merel De Prins (12) doodreed in Vilvoorde, terug moet naar de gevangenis. De man was vijf maanden geleden al in alle stilte vrijgelaten omdat hij een oogziekte heeft.

Nieuws

FOTO. Eerste editie van Festiv'O is voltreffer

De eerste editie van Festiv'O, een nieuw festivalconcept dat muziek, kunst en workshops samenbrengt in de oergezellige tuin van de Kruitfabriek, was een schot in de roos. Aan de Steenkaai konden de aanwezigen snuisteren langs enkele marktstandjes, een voorsmaakje kregen van toekomstig exposerende artiesten of een cocktail konden nippen bij zomerse beats.

Nieuws

De kleine Max (6) kan gered worden, en deze sweater moet hem daarbij helpen

Twee Vilvoordse ondernemers, Didier Cortois van De Kruitfabriek en Nicky Moreels van KET. Official, slaan de handen in elkaar om de ouders van Max Hendrix (6), te steunen. Max wordt momenteel in Mexico behandeld voor een zeldzame hersenstamtumor.

Nieuws

“Hopelijk tijdig hersteld van valpartij in Namen”

Vilvoordenaar Glenn Debruyne trekt met twijfels naar zijn laatste titelstrijd bij de beloften in Stabroek.

Nieuws

Tienenaars en Leuvenaars bij de kanshebbers in de kampnummers

Op het jeugdkampioenschap van Vlaanderen op 15 augustus zijn Vlaams-Brabantse kanshebbers vooral in de kampnummers terug te vinden.

Nieuws

Festiv'O brengt kunst, muziek en workshops samen

In De Kruitfabriek van Vilvoorde kan je dit weekend terecht voor een nieuw festivalconcept. Festiv'O brengt muziek, kunst en workshops samen.

Nieuws

Stad buigt onder kritiek bewoners: minder woningen in project Groenloo

Het Groenloo-project in Koningslo blijft voor beroering zorgen. Bewoners en oppositie eisten een bijsturing van het bouwproject en die komt er nu ook, liet het stadsbestuur weten. Onder meer het geplande aantal woningen zal verminderd worden.

Nieuws
Download