Cooking for your neighbours? That is also possible!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Provinciale subsidie voor mobiliteitsproject Sint-Annaschool

De provincie Vlaams-Brabant geeft in totaal 157.391, 67 euro subsidies voor mobiliteitsprojecten aan 36 scholen. In Tremelo ontving de Sint-Annaschool 4151,92 euro voor de de aankoop van verkeerseducatief materiaal.

News

OCMW-raad komt voor de laatste keer samen

Op dinsdagavond 18 december komt de OCMW-raad van Tremelo voor de laatste keer in de huidige vorm samen. Vanaf volgend jaar zullen de OCMW-raad en de gemeenteraad immers samensmelten. Wat staat er bij deze legendarische zitting op de agenda?

News

Provincie Vlaams-Brabant Logo Provincie onderhoudt waterlopen in Oost-Brabant

Tussen 1 december 2018 en 31 maart 2019 zorgt de provincie Vlaams-Brabant voor een grote schoonmaak van haar waterlopen. Ook in onze gemeente gaat ze hiervoor aan de slag.

News

KMG Boekhouding opent nieuw kantoor in Tremelo

KMG Boekhouding uit Herk-de-Stad opent een nieuw kantoor in Tremelo.

News

Ouders Sint-Annaschool vragen zebrapaden

Met een opmerkelijke brief aan Sinterklaas vroeg de ouderraad van de Sint-Annaschool uit Baal aan de Sint om hen een zebrapad te leveren.

News

De Cocon steunde de Rode Neuzen

De Tremelose GO! basisschool De Cocon haalde met tal van activiteiten 1400 euro op ten voordele van de Rode Neuzen Actie.

News

Succesvolle start van buurtrestaurant bij WZC Damiaan

Onlangs organiseerde WoonZorgCentrum Damiaan voor het eerst een buurtrestaurant. Dit bleek met 36 inschrijvingen meteen een voltreffer.

News

Nindse Bende Tegen Kanker organiseerde geslaagd ontbijt

De Nindse Bende Teger Kanker heeft afgelopen zondag een succesvol ontbijt geserveerd. De opbrengst wordt gebruikt voor hun deelname aan de 1000 km Tegen Kanker volgend jaar.

News

Een stille Sinterklaas. Een bijzonder sintverhaal van Greet Van Moer.

De komst van de Sint bracht dorpsdichter Greet Van Moer aan het mijmeren. Ze deelt dit bijzondere verhaal van Sinterklaas dan ook graag met alle lezers.

News

Sinterklaas toert rond in Tremelo

Sinterklaas heeft in zijn lange tocht door het land ook Tremelo bereikt. Vandaag was hij onder meer te gast in de parochiezaal van Baal, waar een feestje voor de kinderen van OCMW-kliënteel werd georganiseerd. Zoals het zijn gewoonte is, wijdde de Tremelose dichter Jef Wouters een gedicht aan dit hoog bezoek.

News
Download