Download onze app voor Android of iPhone
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Hoop podiumplaats te behalen op PK”

Tweedejaarsjunior Witse Van Rillaer uit Tremelo rekent op een podiumplaats op het PK van zaterdag in Alsemberg.

Nieuws

Besties organiseren afterworkparty voor overleden Annelies

Ter nagedachtenis van Annelies, die op 18 juli 2016 aan leukemie overleed, organiseren Sara, Katrien en Inge op 3 november een afterworkparty. De opbrengst van deze partij gaat via De Warmste Week van Studio Brussel integraal naar Kom Op Tegen Kanker.

Nieuws

Sven Nys Cycling Center neemt met 'De Warmste Koers' deel aan De Warmste Week van Studio Brussel

Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 december kan men van 11 uur tot 21 uur in het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg op de rollen komen fietsen voor het goede doel. Met deze actie steunt het center Join2Bike, een Leuvense vzw die zich inzet om mensen met en zonder beperking op de fiets te krijgen.

Vrije tijd en hobby

N-VA Tremelo-Baal vraagt belastingverlaging

De kans is groot dat de gemeente binnenkort een belastingverlaging zal invoeren. Want zowel oppositiepartij N-VA als bestuurspartij CD&V zijn hier - zij het nog voorzichting vanuit het bestuur - voorstander van. Niet dat wij hier meteen iets in onze portefeuille van zullen voelen.

Nieuws

Senioren vierden feest

l vele jaren komen de Tremelose senioren één maal per jaar samen voor een groot eet- en dansfeest. Ook dit jaar was dit het geval. Verspreid over vier dagen hebben een 800-tal deelnemers genoten van een lekkere maaltijd en een gezellige dansnamiddag met muzikale begeleiding van orgelist John Veugeleers. Om de feestvreugde nog even te laten nadenderen, worden de foto's van het seniorenfeest gedurende de maand november in het gemeentehuis tentoongesteld.

Nieuws

Provinciale kampioenschappen zijn een topper voor ZCT.

De Tremelose Zwemclub, ZCT, behaalde een groot aantal prijzen bij de recentste provinciale kampioenschappen.

Nieuws

Kinderen leren al spelenderwijze over de bibliotheek

De kinderen van het eerste leerjaar van de Sint-Annaschool Baal kregen in de klas bezoek van Vivi. Natuurlijk bracht ze ook weer haar ondeugende vriend 'Sloeber' mee. Terwijl Vivi over de bibliotheek vertelde, bracht Sloeber niet alleen de kindjes aan het lachen, maar zorgde hij er ook voor dat ze dansten, zongen en zelfs toverden.

Nieuws

Info- en doe-avond: Beweeg je gezond

Op maandag 6 november 2017 om 19.30 u organiseert Beweging.net Tremelo in de parochiezaal van Baal een info- en doe-avond “Beweeg je gezond”.In een eerste deel geven we info over de negatieve gevolgen van een zittend leven.Daarna krijgen de aanwezigen, totaal vrijblijvend, de gelegenheid hun conditie te testen aan de hand van enkele eenvoudige praktische proeven.

Nieuws

Verkeerspark op Sint-Annaschool

De voorbije weken konden de kleuters en leerlingen van de Baalse Sint-Annaschool de verkeersregels op een heel praktische en veilige manier oefenen. Er werd immers een mobiel verkeerspark op hun school geïnstalleerd.

Nieuws
Download