Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Tremelo centraal voor Vlaams Belang Leuven.

De regionale nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang Leuven zal dit jaar plaatsvinden in Tremelo. Op zaterdagavond 20 januari zal in zaal Paloma ook de lijsttrekker voor Tremelo voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend worden gemaakt.

Nieuws

Groen pleit voor kerstbomen werpen in plaats van verbranden

Nu de traditionele kerstboomverbranding van Jeugdhuis Den Borduur om veiligheidsredenen op de valreep van Baal naar Tremelo moest verhuizen, wil de Tremelose oppositiepartij Groen dat het jeugdhuis en het gemeentebestuur in het vervolg voor alternatieve activiteiten kiezen.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Eindejaarsactie beloont veel lokale kopers

Afgelopen week vond op het Tremelose gemeentehuis de trekking van de eindejaarsactie van het Braderijcomité plaats. Dit leverde 112 winnaars op die hun prijzen bij de Tremelose handelszaken mogen ophalen.

Nieuws

KWB Ninde wandelde het jaar in

Met net geen honderd deelnemers voor de traditionele winterwandeling trok KWB Ninde voorbije zondag het nieuwe jaar op gang. Onder leiding van François De Cat genoten de wandelaars naar goede gewoonte van een mooie tocht door het landelijke Ninde, om bij terugkomst te genieten van verse pannenkoeken.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

FOTO. KWB Ninde wandelde het nieuwe jaar in

Met net geen 100 deelnemers bij hun traditionele winterwandeling trok KWB Ninde zondagnamiddag het nieuwe jaar op een succesvolle manier op gang. Onder deskundige leiding van François De Cat genoten de wandelaars naar goede gewoonte weer van een mooie tocht door het landelijke Ninde, om bij terugkomst te genieten van de verse pannenkoeken die op hen stonden te wachten.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

“Goed kunnen trainen in Calpe”

Na een mindere periode ziet de uittredende kampioen bij de eliterenners zonder contract Vincent Baestaens uit Tremelo het weer helemaal zitten. “Ik ben tien dagen naar Calpe geweest omdat ik vond dat ik daar nood aan had. Ik heb in goede weersomstandigheden kunnen trainen en rusten. Misschien komt het BK nog iets te vroeg om er helemaal het effect van te voelen, maar anderzijds troost ik mij met de gedachte dat dit een parcours is dat mij ligt. Onlangs werd ik er nog negende voor de Wereldbeker, terwijl ik er ook al won bij de beloften en junioren.”

Nieuws

“Melsbroek was veel sterker”

Tremelo ging in de bekermatch tegen Melsbroek met 6-1 onderuit. “We kwamen snel op achterstand na een discutabel doelpunt”, zegt verdediger Fobelets. “Melsbroek toonde zich veel sterker en werkte bijna aan 100 procent af. Wij kregen ook enkele uitgespeelde kansen, maar het zat niet echt mee bij de afwerking. Al bij al hadden we weinig in de pap te brokken tegen een ijzersterke tegenstander, die verdiend doorgaat naar de halve finale in de beker. We wilden het onderste uit de kan halen tegen Melsbroek, maar winnen zat er op geen enkel moment in. Achteraf bekeken was dit een uitstekende test voor ons met het oog op de terugronde in de competitie.”

Nieuws

Kunstkring Gesigneerd stelt foto's van CVO Crescendo tentoon

Van vrijdag 19 tot zondag 21 januari kan men in in het kunstcentrum van Kunstkring Gesigneerd terecht voor een foto-expo van CVO Crescendo.

Nieuws

Tremelo voorziet geld voor opmaak hemelwaterplan

Het Tremelose gemeentebestuur maakt volgend jaar 35.000 euro vrij voor de opmaak van een hemelwaterplan.

Wegen en verkeer
Nieuws

Tremelo viert nieuwjaar

Op uitnodiging van het gemeentebestuur konden Tremelonaren elkaar zondagnamiddag op het Damiaanplein gelukkig nieuwjaar wensen. Heel wat inwoners maakten van de gelegenheid gebruik om met vrienden, buren of zelfs vroegere klasgenoten te klinken op een gezond nieuw jaar.

Nieuws
Download