Hoplr, the private social network for your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Tremelo in de ban van het WK

Verleden jaar is het door onze krant nog uitgeroepen tot beste café van Tremelo. Vandaag doet café Coconuts haar titel weer alle eer aan door zich helemaal in de WK-gekte onder te dompelen. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van zijn café zorgt uitbater Wally Fioole niet alleen voor tal van grote schermen, maar worden de Rode Duivels er ook nog op tal van andere manieren op de eretribune geplaatst.

News

VBS Tremelo telt met eigen vakantiesingle af naar vakantie

De laatste weken van juni tellen kinderen en leerkrachten traditiegetrouw af naar die eerste vakantiedag. Bij de VBS Tremelo doen ze dat dit jaar op een heel bijzondere manier. Zo maakte de school helemaal zelf een vakantiesingle, met als titel 'Een zee van tijd'.

News

Ook Huize De Veuster in de ban van de Rode Duivels

Langzaamaan breekt overal te lande de Rode Duivels koorts weer door. Dit is ook het geval bij Huize De Veuster, waar tal van bewoners reikhalzend uitkijken naar de topprestaties van hun Duivels. Om iedereen de kans te geven hier volop van te genieten, en de bewoners dit het liefst samen met vele anderen doen, worden de wedstrijden van de Rode Duivels er vanaf volgende week op groot scherm uitgezonden

News

Ze hebben er zeventien (17!) jaar op moeten wachten, maar nu krijgen kinderen van buitengewoon onderwijs eindelijk ruimere klassen

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) kent 5,6 miljoen euro aan subsidies toe voor scholenbouwprojecten in het vrij en officieel gesubsidieerd onderwijs in Vlaams-Brabant. Daarvan gaat 1,1 miljoen naar de Damiaanschool in Tremelo.

News

Niels Albert Bike Club organiseert clubrit

Op zondag 24 juni organiseert wielerclub Niels Albert Bike Club Boortmeerbeek haar jaarlijkse clubrit, waarbij ook wordt gestopt in de Niels Albert Bike Store in Tremelo.

News

Twee elektrische laadpunten voor Tremelo

Sinds kort heeft Tremelo twee elektrische laadpunten en dit op parking Vinneweg, tegenover de bushalte. De parkeerplaatsen aan het laadpunt zijn voorbehouden voor elektrische of plug-in hybride wagens. Via de app Smoov kan men opvolgen of de laadpaal beschikbaar is.

News

ZCT zwom succesvol in het Franse Massy

De Tremelose zwemclub, ZCT, trok ook dit jaar weer met haar jongste competitiezwemmers naar het Franse Massy om er onze Belgische kleuren te verdedigen. ZCT voorzitster Inge Clerx brengt verslag uit

News

Boekvoorstelling.. The Green Food Bible komt naar Standaard Boekhandel Tremelo

Op zaterdag 16 juni gaan Laura Canjels en Mylena Natanni, auteurs van 'The Green Food Bible', dieper in op plantaardige voeding.

News

Partijen laten in hun kaarten kijken tijdens UNIZO verkiezingsdebat

Vanavond organiseert Unizo BTK een verkiezingsdebat in Tremelo. Alle partijen die in oktober bij de gemeenteraadsverkiezingen opkomen krijgen hierbij de kans om hun standpunten over een aantal gekozen thema's in een kopstukkendebat te verduidelijken. De organiserende Unie voor Zelfstandige Ondernemers maakt zich sterk dat tijdens de debatten niet alleen 'commerciële' thema's aan bod zullen komen. Zo zal er steeds ook bijzondere aandacht aan de gemeentelijke financiën en mobiliteit worden besteed en zullen de partijen ook zelf relevante thema's naar voor schuiven.

News
Download