Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Grote belangstelling voor nieuwbouwappartementen Wingerpark

Nog voor de sloop van de bestaande woningen en het nieuwbouwproject in het centrum van Sint- Joris-Winge lanceerde Jes Vastgoed een info- en verkoopavond rond de 56 nieuwbouwappartementen. Inmiddels zijn er al vijftien appartementen verkocht.

Nieuws

“We proberen drie punten te pakken”

De kat uit de boom gaan kijken zal de leider in de topper bij Rillaar zeker niet doen. “Of het met onze zes punten voorsprong een goed moment is om naar ginds te trekken, zal ik je zondag na de match zeggen”, gekt Nico Adriaens. “Wij gaan in elk geval proberen de drie punten te pakken. Ons aanpassen aan de tegenstrever gaan we ook nu niet doen. Wij hebben geen geheimen voor mekaar. Zo kwam hun trainer Mario Nobels vorig weekend naar onze match kijken. De zenuwen gaan aan beide kanten gespannen staan. Wij kunnen met zes punten voorsprong iets meer ontspannen spelen, maar al geven we over het algemeen weinig weg, dan moeten we toch bij de zaak zijn ."

Nieuws

Sint-Jorisschool zamelt geld in voor school in Gambia

Rond de jaarwisseling hielden de kinderen en de leerkrachten van de Sint-Jorisschool een benefietdag ten voordele van een school in Basori in Gambia. De bedoeling was een aantal klassen bij te bouwen. Daarrond bouwden de kinderen een schaalmodel. Benny Vanwinckel en zijn vrouw Lieve Devroye, actief in Gambia, kwamen nu de cheque ophalen in de school bij directeur Marc en de kinderen.

Babysitten
Nieuws

In deze centrumstad is het duur wonen, daarom worden in de randgemeenten goed honderd woningen gebouwd

Er komen de volgende maanden heel wat woonprojecten bij langs de steenweg tussen Diest en Leuven. Reden? Leuven wordt te duur om te kopen en dus wijken meer en meer mensen uit naar de randgemeenten.

Nieuws

“Woningen in Leuven zijn te duur, dus wijkt iedereen uit naar de rand”

Er komen de volgende maanden heel wat woonprojecten bij langs de steenweg tussen Diest en Leuven. Reden? Leuven wordt te duur om te kopen en dus wijken meer en meer mensen uit naar de randgemeenten.

Nieuws

“Voor rust vergeten score uit te diepen”

Veel moeite om Roosbeek-Neervelp klein te krijgen had Tielt-Winge niet. “Al bij al wonnen we vrij vlot”, aldus trainer Nico Adriaens, “de forfaitcijfers waren verdiend, want voor de rust vergaten we al de score uit te diepen. Al moet ik daaraan toegeven dat we bij 1-0 die felle parade van keeper Diederik Putseys nodig hadden toen Jan Broekmans hard uithaalde.”

Nieuws

Slippartijen, blauwe plekken en breuken: spoeddiensten worden overstelpt

Het vriesweer en de gladheid hebben vrijdagnamiddag voor bomvolle spoeddiensten gezorgd. Honderden mensen gingen tegen de grond, en daar liepen enkelen ook serieuze verwondingen bij op.

Nieuws

Kevin en Lisa volgen samen eerste aflevering Down the Road op groot scherm: “Bedankt om te laten zien dat wij ook iets kunnen”

Gezinsactiviteitencentrum Het Balanske in Tielt-Winge stroomde gisteravond vol om de eerste aflevering van Down The Road op groot scherm te volgen. Sterren van de avond? Kevin en zijn nieuw lief Lisa, die samen met Dieter Coppens voor het programma door Europa reisden.

Nieuws

Man (22) 15 dagen zonder rijbewijs

Een man van 22 jaar uit Tielt-Winge is zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Hij werd betrapt op rijden onder invloed.

Nieuws

Na juridische procedureslag van vijf jaar: bouw windturbines naast E314 weer naar af

Na een juridische procedureslag die bijna vijf jaar duurde, moet de BVBA Wijnkasteel Haksberg haar huidige plannen om windturbines te bouwen ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Rillaar (E314) en op het eigen domein in Tielt-Winge opbergen. De stad Aarschot, die het verzet van omwonenden tegen dit project voluit steunde, reageert opgelucht.

Nieuws
Download