Look around you once in a while
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Wie plaatste de mysterieuze Wambouters in de buurt van de school?

Sinds enkele dagen duiken rond basisschool De Kiem geheimzinnige houten kabouterbeeldjes op.

News

“Gemeentebestuur is niet consequent bij verdeling van kerstbomen”

Het kerstbomenbeleid van de gemeente doet wenkbrauwen fronsen. N-VA begrijpt niet hoe het bestuur enerzijds woon-zorgcentrum Carolus kerstbomen weigert wegens maatregelen rond duurzaamheid, maar andere initiatieven wel bomen blijft schenken.

News

Van Wilderen past voor zetel

Lijsttrekker voor Open VLD+ Angelo Van Wilderen zal zijn mandaat als gemeenteraadslid komende legislatuur niet opnemen. Eerste opvolger Steve Convents neemt zijn plaats in.

News

Van lef gesproken: katapultschutters stappen naar politie als ‘slachtoffer’ van hun eigen vandalenstreken

Drie dagen na de arrestatie van de ‘katapultschutters’ uit Ninove komen steeds meer details naar boven. Zo blijken de mannen die tientallen ruiten aan diggelen schoten zelf naar de politie te zijn als ‘slachtoffer’ van vandalisme.

Alert

Kunstenaars zamelen geld in voor goed doel

Enkele kunstenaars hebben de krachten gebundeld om in het kader van de Warmste Week zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Kinderkankerfonds. Dat doen ze met een kerstconcert en expo.

News

Zoektocht drakenbedje kent ongelooflijke afloop

De wereld is klein en de solidariteit onder de mensen groot. Dat zijn de conclusies van Leen Adams na de emotionele zoektocht naar een kinderbedje dat ze jaren geleden verkocht, en inmiddels ook terugvond.

News

Gezocht: schattig drakenbedje voor kleine Jax dat opa Willy beschilderde voor zijn dood

Leen Adams uit Ternat is op zoek naar het schattige kinderbed dat haar intussen overleden vader beschilderde. Ze verkocht het ‘drakenbedje’ drie jaar geleden via 2dehands.be, maar zou het nu toch héél graag om een bijzondere reden terug willen.

News

Vrijwilligers proberen op 24 uur ruim 14 miljoen plastic dopjes te sorteren

De dopjesactie gaat op 16 en 17 december de uitdaging aan om op 24 uur tijd 35.000 kilo plastic dopjes te sorteren. Om dat huzarenstuk tot een goed einde te brengen zijn niet alleen een pak vrijwilligers nodig maar ook nog dopjes, véél dopjes.

News

Boze Sinterklaas ziet om het kwartier een auto door het rood rijden

De immer goedlachse Sinterklaas heel boos krijgen, het is een aantal autobestuurders gelukt. Zij negeerden het rode licht ter hoogte van de spooroverweg op de Assesteenweg.

News

Nieuw leven geblazen in oud pand‘Sint-Anneken’

Het pand dat de laatste jaren bekend stond als het Griekse restaurant Creta Balos heropende afgelopen weekend als café Sint-Anneken. Met de heropening nemen Ronny Van Den Bossche (53) en zijn vrouw Fabienne een moderne duik in het verleden.

News
Download