Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Brussels Airport wint International Cargo Airport of the Year Award in India

Brussels Airport heeft de International Cargo Airport of the Year award gewonnen op Air Cargo India 2018.Brussels Airport wordt bekroond om de sterke ontwikkeling van de vrachtafdeling Brucargo als hub van farmaceutische producten.

Nieuws

Brussels Airport belooft compensatie voor omwonenden bij eventuele uitbreiding

Mocht het tot een uitbreiding van Brussels Airport komen zoals de luchthaven voorstelt in zijn strategisch plan 2040, dan zal er een compensatie komen voor omwonenden van wie de huizen minder waard worden. Dat is een van de beloftes die Brussels Airport doet na afloop van het discussieforum over de uitbreidingsplannen.

Nieuws

FOTO. Kunstfotografen doen het voor de 5de keer

Op zaterdag 24 en zondag 25 februari vindt in De Camme te Perk de vijfde FOTO-EXPO plaats van de Digivrienden Steenokkerzeel. Digivrienden staat voor: “ Digitale fotografie “ en maken deel uit van de Kennisbeurs Steenokkerzeel. Niet minder dan 22 leden stellen foto’s ten toon van het voorbije foto-werkjaar. Zowel in kleur als in zwart-wit. Nieuw dit jaar zijn ook foto’s met speciale en creatieve effecten. Doorlopend zijn er ook nog verschillende diashows op schermen waar nog meer fotowerk van de leden wordt getoond. GRATIS inkom. Iedereen welkom. Meer info: kennisbeurs-steenokkerzeel.be.

Nieuws

Jong festival lokt wereldtopper en dat heeft het vooral aan zijn groene troeven te danken

Paradise City heeft een klepper gestrikt. Niemand minder dan top-dj Laurent Garnier komt naar het kasteeldomein. Dat heeft de organisatie vooral aan het ecologische karakter van het evenement te danken.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

FOTO. Gezocht: Chiro archiefmateriaal

Naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van Chiro Steenokkerzeel, wordt een uit de kluiten gewassen archief aangelegd. Daarvoor is de Chiro op zoek naar materiaal, foto's, documenten, kampboekjes, uniformen, kortom alles wat te maken heeft met de geschiedenis van Chiro Steenokkerzeel. Zondag voorzagen ze alvast een Chiro namiddag waarop het reeds verzamelde materiaal kon bekeken worden. Meer info chirosteenokkerzeel.weebly.com

Nieuws

FOTO. Gratis luxe ontbijt in De Corre

Klaver-NVA organiseerde afgelopen zondag voor de vijfde maal haar ontbijtbuffet voor senioren (65+) en mindervaliden. In gemeenschapscentrum De Corren in Steenokkerzeel kwamen 140 eters opdagen voor een glaasje sinaasappelsap, rozijnenbrood, koffiekoeken, sandwiches en broodjes met beleg, yoghurt, fruitsla met een lekkere kop koffie of thee. Het ontbijtbuffet werd gefinancierd met een deel van de opbrengst van het Bal van de Burger in 2017. Het andere deel van de opbrengst werd op onze geschonken aan de medewerkers die het Avonturenkamp organiseren.

Nieuws

Kookliefhebbers achter potten en pannen voor goed doel

Voorbije weekend werd een kookavond georganiseerd voor de ‘Kookliefhebbers voor Broederlijk Delen’ in Perk, ter voorbereiding van de vastencampagne van Broederlijk Delen. Dit jaar wordt gewerkt rond het thema ‘Stop de honger in Oeganda’. De campagne begon woensdag en loopt tot en met Pasen.

Nieuws
Download