Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Eerste elektrische politiewagen is voorbode van veel meer

PZ Kastze stelde samen met de burgemeesters van de zone haar eerste elektrische wagen voor. Vrijdag rijdt de wagen tijdens het nationale defilé.

Politie en veiligheid

Politiezone Kastze neemt elektrische auto in gebruik

Politiezone Kastze stelde samen met de burgemeesters van de zone hun eerste elektrische wagen voor. Vrijdag rijdt de wagen tijdens het nationale defilé.

Politie en veiligheid

Nieuwe website informeert over inbraakveiligheid

De provinciegouverneur van Vlaams-Brabant lanceerde zopas de nieuwe website ‘Certificaat Inbraak Veilig’. Via https://www.certificaatinbraakveilig.be vindt men alle informatie om zijn huis inbraakveilig te maken.

Politie en veiligheid

Sportkampen tijdens de zomervakantie

De gemeente Steenokkerzeel organiseert tijdens de zomervakantie tal van sportkampen voor kinderen uit alle leeftijdscategorieën.

Nieuws

De Smurfen wensen passagiers op Brussels Airport een fijne reis

Grote Smurf, Smurfin en Babysmurf wuiven sinds vanmiddag de passagiers op Brussels Airport vertrekkende van Pier B uit voor hun vakantie. In de ontspannings- en winkelzone aan het begin van Pier B is een standbeeld onthuld van de blauwe Belgische striphelden, de kers op de taart van een grondige renovatie van deze zone waar de Belgische smaken, identiteit en iconen de passagiers een laatste keer onderdompelen in de cultuur van ons land.

Nieuws

Nieuwe cijfers over detailhandel in alle Vlaams-Brabantse gemeenten

De provincie Vlaams-Brabant publiceert de nieuwe feitenfiches over detailhandel van de 65 gemeenten op haar grondgebied. In de feitenfiche vindt men de meest recente cijfers over het lokale winkelaanbod, het leegstandspercentage, de koopstromen, koopkracht, tewerkstelling en andere aspecten van de detailhandel in een gemeente.

Nieuws

RwandAir verbindt Kigali rechtstreeks met Brussel vanaf 14 juli

De Rwandese luchtvaartmaatschappij RwandAir verbindt vanaf 14 juli de Rwandese hoofdstad Kigali rechtstreeks met Brussel. De vlucht vindt drie keer per week plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag. Na de stop in Brussel vliegt het toestel nog verder door naar Londen Gatwick om van daaruit rechtstreeks terug te keren naar Kigali.

Nieuws

tieners gaan uit de bol in Steenokkerzeel

Alle tieners tussen 12 en 15 jaar zijn op woensdag 28 juni 2017 welkom in JC Blizzard voor een spetterende festivalfuif. Het belooft een echt feestje te worden met DJ Bottel, alcoholvrije cocktails (aan democratische prijzen), een zomerfestival-fotostand en nog veel meer. De tieners kunnen er zelfs een tijdelijke tattoo laten zetten.

Nieuws

Forum 2040 van start met informatieve vergadering voor alle kandidaten

Op Brussels Airport is een eerste informatieve vergadering gehouden van Forum 2040. Voor de eerste bijeenkomst waren alle weerhouden kandidaten voor het Forum 2040 uitgenodigd. Tijdens de vergadering heeft Brussels Airport Company kort de Strategische Visie 2040 nog eens toegelicht, alsook het vervolg van Forum 2040. Alle deelnemers konden ook uitgebreid vragen stellen tijdens de vergadering. Aan de voordeur van de Sheraton, waar de vergadering plaats vond, werd voor aanvang van de vergadering geprotesteerd door enkele actiegroepen.

Nieuws

Drie dagen dansen op zwoele zomerbeats

De voorbije drie dagen werden op het kasteeldomein Ribaucourt meer dan 5.000 festivalgangers getrakteerd op de beste elektro in een groen kader.

Vrije tijd en hobby
Download